STSL H:19 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | 30 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:19 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | 30 Ocak | Maç Sonucu

iyi yapti

Bünyamin napıyor ya.Fener'e de Trabzon'a da olmayacak yerlerde sarı kart gösterdi.Fener'e kırmızı gösterdi taraftar tepki verince hemen taraf değiştirdi nedir bu ya.Bu mudur Türkiye futbolu.

Cevap: STSL H:19 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | 30 Ocak | İkinci Yarı

Beyler bu Alex denen şahsiyet çok çakal,resmen attırdı Glowacki'yi..

Aynen valla bide ben bu maçta Emre ye 100 daha sinir oldum nekadar çirkef bi oyuncu arakadaş Ayhanda öyle ama bu başka bişe göz göre göre faul yapıyor hakeme kızıyo sonra embesil...

Ulan satılmış bünyamin resmen biçtin trabzonu

Cevap: STSL H:19 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | 30 Ocak | İkinci Yarı

:)

Bu arada Trabzon'un yenilmesi cok iyi oldu. Senol Gunes'e ders olur bu. Guya Besiktas'la maca yedeklerle cikip bu maca hazirlanacakti. :D Iki takima da yenildiler. :D

valla ben bastan beri diyordum, fener kazansin, hic degilse üst siralarda heycan olsun, yoksa lig simdiden b.k gibi heycansiz olurdu

simdi ama 3 takim var sampiyonluga oynayan.

fener bizim macimiza kadar sampiyonluk icin en büyük aday olsun cok istiyorum

ttarenada iste o zaman süper bir mac olur

fenere k.yduk mu, off deyme keyfime.

hem derbiyi aldin, hem feneri sampiyonluktan ettin ...

ama ne olursa olsun, bursa sampiyon olmasin

fener, ts farketmez ama bursa asla

cok vizyonsuz yönetimi, baskani, hocasi ve futbolculari var bursanin, avrupada bizi rezil ettiler, sampiyon olurlarsa yine ederler.

adamlarin kasasina en az 25 m euro girdi gecen sene

transferler icin 3 milyon bile harcamadilar

sonra saglam cikip "transferlerden cok fayda aldik" diyor

kisaca, bursanin yönetimi parayi cebine koyuyor ...

olan türk futboluna, ülke puanina oluyor ...

Bu yil Fener sampiyon olsun. Bizimkiler galiba ezeli rekabeti Fener iyiyse iyi, Fener kotuyse kotu olmak olarak anliyorlar.

...

• Trabzonspor'un düşüş yaşayacağını taa zamanın ötesinden söylemiştim. Bu düşüşte fazla yara almadan ilerleyebilirlerse şampiyonluğu göğüslerler.
  • Fenerbahçe'nin bu günkü maçına pek aldanmayın derim.
  • Bursaspor'un durumu ilginç. Bizim maçla beraber iyi bir çıkış yakalayıp, şampiyonluğu kovalayabilirler.
  • Bizim ise tek şansımız malum; Türkiye Kupası... Eksıkler tamamlandıktan sonra biraz daha iyi olabiliriz.

Tabrzon kötuye gidiyo ağalar bu şansı kaçırdık anasını satayım bu sezon çok puan kaybı yaşıyor butun takımlar keşke biraz iyi olsaydık ahh ahhhh....

Aykut da tepki vermedi hiç. bi maçla göğe çıkarılıyorsa tek maçla gideceğini biliyor. akıllı adam :)

Fener Futbol mutbol oynamiyor.

Basarili PAs:

Fb 182

TS 315

Fenerbahce hani hep dile getiriyoruz ya defansif futbol oynaniyor aynen onu oynadi bugün. baskiyla 2 gol bulup maci kazandi. Ama ben genede Trabzonsporun hala Sampiyon olacagini düsünüyorum.

fener şampiyon olmasında kim olursa olsun, hatta tüm maçlarında fark yesin :)

Sıfır üzerine sıfır çeksin...

Fener Futbol mutbol oynamiyor.

Basarili PAs:

Fb 182

TS 315

Fenerbahce hani hep dile getiriyoruz ya defansif futbol oynaniyor aynen onu oynadi bugün. baskiyla 2 gol bulup maci kazandi. Ama ben genede Trabzonsporun hala Sampiyon olacagini düsünüyorum.

bazı çok bilmişler çok iyi oynamış fb diye atıp tutuyo tabiki bu gösterge değil ama ne oynadıki Allah aşkına bırakın ya !

Trabzon baskının üstesinden gelemedi,bugün çok gergindiler,doğru dürüst pozisyonları bile yok..

Bu malubiyet Trabzon için daha hayırlı olmuştur kesinlikle. Havalarda uçuyolardı şimdi ayakları yere bi sağlam bassınlar. İlk 2 Trabzon Bursa arasında gider gelir fb bu maçta iyi oynadı ama aldanmayın fb ye gider manisada olmadık puan kaybı yaşarlar. Fb nin yarışın içinde kalmasına da sevindim . TT Arena da iddasız fb yi yenmeyi istemem :D yarışın içinde kalırlarsa TT Arenadaki maça kadar o maçta bunlara koydukmu başka bişey istemem.

Bu arada dikkatimi çekti bu angutlar maç boyunca besteleri olmadığı için çarşı ve bizim tezahüratlarımızı fenere uyarladılar rezillik yemin ediyorum ya

Geri
Üst Alt