STSL H:20 | Beşiktaş 1-1 Karabükspor | 5 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:20 | Beşiktaş 1-1 Karabükspor | 5 Şubat | Maç Sonucu

Ne oldu los galacticosa :asd:

Besiktaslı arkadaslara bizim yolumuzdan gidiyosunuz, bu yol dogru yol degil diye söylemistim. Arkanı saglama almadıgın sürece basarılı olma sansın %0.

Ulan o topun çizgiyi geçip geçmediğini normal bir insan gözü göremezdi zaten, ama o verilmeyen penaltı, Toramanın bir türlü atılmayışı Emenikeyi dövmelerine faul bile verilmemesi bunlar art niyettir.

Adamlar top oynuyor ama o da var.Keşke biraz olsun şöyle zevkli maçlarımız olsa.

kayseride yeniliyor, ulan varya, adam iki puan toplamaya baslasik yemin ederim rahatca 4. olabilirdik.

Emenikenin 2 Penaltisi verilmedi

bakin görün, fenerde kazanamicak

Ulan o topun çizgiyi geçip geçmediğini normal bir insan gözü göremezdi zaten, ama o verilmeyen penaltı, Toramanın bir türlü atılmayışı Emenikeyi dövmelerine faul bile verilmemesi bunlar art niyettir.

Vallaha Toraman bi atilmadi bu Emenike kesin 2 hafta oynamaz gerci herif Kamyon gibi ama

Ulan Bursaspor´u yenseydik Eskisehirspor´u da maglup etsek hersey cok farkli olacakti lan :(

Emenike'nin maç sonu açıklamalarından Ajansspor.com

"Beşiktaş gibi güçlü ve böyle taraftarın önünde oynamak zor. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Beşiktaş gibi takıma gol atmak keyif ve gurur verir. Defanslarında kaliteli oyuncular var. Bu oyuncular zor oyuncular var onlara rağmen gol attığım için mutlluyum. Hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerekir. Manisaspor maçında da hatalar vardı. Ben kırmızı kart görmeden önce penaltı pozisyonu vardı. Burada da vardı pozisyonlar oldu. Hakemlere suç atmıyorum ama biraz daha diikatli olmaları gerekiyor. Onları haklı görüyorum böyle sahadalarda maç yönetmek zor."

Bu Kayserispor´un zemini ne ya böyle? Rezalet. Bide stadimiz var diye hava atiyorlar. Biraz bakim yapin lan

Hakan Özmert çok iyi futbolcu.

Dün bu maça "1-1 biter" oynamıştım.

Ne güzel... :)

Valla bu kadar havaya giripte bu kadar kısa sürede gerçekle tanışmak adama evlat acısı gibi koyar herhalde :)

Bu Kayserispor´un zemini ne ya böyle? Rezalet. Bide stadimiz var diye hava atiyorlar. Biraz bakim yapin lan

yeterince günes almiyor cimler ayrica bu stadta 2 takim oyniyormus, erciyes ve kayseri, hatta bir takim daha var diyorlardi ve bu cok pis etkiliyormus zemini, ki dedigim gibi zaten günes isignin sikintisi var

bu yüzden diyorum ya, ttarena icin bjkyi sirf bu yüzden bile istemem, herhafta mac (normalde 2 haftada 1) ve arti hem bizim hem bjk nin avrupa ve t.k maclarini sayarsak, cimlerin anasi ile birlikte ebesi de aglar.

Karabük'lüler penaltılarımız verilmedi diyor. Aslı astarı var mıdır?

Geri
Üst Alt