STSL H:20 | Manisaspor 1-3 Fenerbahçe | 5 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:20 | Manisaspor 1-3 Fenerbahçe | 5 Şubat | İkinici Yarı

alex naptı beyler son golde kazçırdım orayı

Manisaspor'un stoperleri ve İssac kadar salak futbolcular görmedim.İssac 1-0'da maçı koparabilirdi ne yaptığını kendi bile anlamadı.:mad:

Gs Gs olsa bunları takip etmezdik biz.Bu durumdaysak kaç sezondurda aynı şeyleri yaşıyor ve yaşatılıyorsak bunların sorumluları gitmeden türk futbolunu takip etmemek lazım.

zaten fener kazandi ama neyse.

Manisaspor salaklıklarından maçı verdi.

Birde hakemlerin fenerli oyuncuların çok sarı kartlarını es geçtiğine inanıyorum. Şu bekir denen zat güreş mi yapıyor futbol mu oynuyor belli değil. Çok basit pozisyonlarda fener lehine faul çalıyor hakemler. Bu kadar korkmayın la..

moralim alt üst oldu

Cevap: STSL H:20 | Manisaspor 1-2 Fenerbahçe | 5 Şubat | İkinici Yarı

ayhan hakemi dövecekti az kalsin, bu yüzden gördü karti aslinda, yoksa kolay kolay atilmazdi

Orası öyle de madem kırmızı versin, böyle hakemlik olmaz. En ufak faulde 2. sarıyla atmak değil hakemlik. Stresi kaldıramıyorsa düdüğünü assın.

Bekir'in dokunulmazlıgı falan mı var dı acaba ? Şimdiye kadar 155456 kere çift sarıdan atılması lazımdı

İlk yarı net golleri kaçırırsan, sonra da öyle penaltı yaparsan zaten 2 haftadır gaza gelmiş fener çevirir tabi maçı. Zaten yeneceklerini tahmin ediyordum ancak Manisa akıllı olsa puan alabilirdi. Ayrıca hep dediğim gibi fener seyircisi kadar çabuk gaza gelen bir topluluk yok, sene sonunda yine çok üzülecekler. :)

Cevap: STSL H:20 | Manisaspor 1-2 Fenerbahçe | 5 Şubat | İkinici Yarı

Bekir'de baya çirkefmiş,bu maçta farkettim..

Manisaspor salaklıklarından maçı verdi.

Birde hakemlerin fenerli oyuncuların çok sarı kartlarını es geçtiğine inanıyorum. Şu bekir denen zat güreş mi yapıyor futbol mu oynuyor belli değil. Çok basit pozisyonlarda fener lehine faul çalıyor hakemler. Bu kadar korkmayın la..

antepteyen kız gibi oynuyodu...

lugano kasaplık kursu açmış samandırada...

golü atan bir takımın ilk kez dağıldığını gördüm.Leş.

Yiğit İncedemir'i çok beğendim, aldığı 10 topun 7'ini yana ve geriye, 2'sini rakibe, 1'ini öndeki arkadaşına oynayabiliyor(!).

Aman kalsın, gerek yok potansiyel çöplere, lütfen.

Diğeri de baya etkiliydi, feci(!).

Geri
Üst Alt