Onur Can Akbaş
Parçalı Üye
- 12 Aralık 2009
- 4.212
- 0
- 1.146
Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 20 Şubat | 19.00
Fener bu maçı alırsa şampiyon :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne bursa,ne trabzon zorlar fb yi.ne yazıkki fb götürür işi.
beşiktaş kaybetmez rahat olun![]()
Üçünüde kaçırtmadınızmı yıldızları getiriyorsan kontrol etmesini bileceksin senin saydıgın kişiler yatmaya geldiler guti quaresma bunların futbol oynamak istedikleri çok açık belli oynamak isteyen oynuyor
Oyun sistemi yüzünden ben destekliyorum yinede oyun sisteminin oturmasını bekleyecegiz bobo sakat oldugunu yazıyor lig tvde ama sivoku bilmiyorum
besiktas kazanır. feneri okadar büyütmeyin. fenerden bi cacık olmaz demicem olur.
bobo ve sivok 18 kişilik kadroya alınmamış şaka gibi![]()
oyun sistemi iyi de(her maç aynı sistemle oyna(ya)mıyor) şablon ve oyuncuların yerleri sürekli değişiyor, bu rakip sahada top kaybedince baskı sistemi bu kadar rotasyonla oturur mu sence ?
Rüştü oynuyormuş sanırım kalede
Klasik fener derbisi izlicez sert fauller karşı takımın yıldızını psikolojik olarak yıpratma her ayağına top aldığında yere indirme (örn:Keita vs carlos) klasik lugano çirkeflikleri hakemin tümbunları görmemezlikten gelmesi sinirlenen quaresmanın kırmızı kart görmesi ve ya duran toptan yada kontradan gelen bi golle fb nin kazanması.