STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 20 Şubat | 19.00

Fener bu maçı alırsa şampiyon :S

schuster resmen kovulmak içni tazminatı alıp gitmek için uğraşıyor fb rahat alır gibi inş bjk alır

Üçünüde kaçırtmadınızmı yıldızları getiriyorsan kontrol etmesini bileceksin senin saydıgın kişiler yatmaya geldiler guti quaresma bunların futbol oynamak istedikleri çok açık belli oynamak isteyen oynuyor

iyi ki oynamak istiyorlar, ya istemeselerdi ne olurdu sizin haliniz...

Oyun sistemi yüzünden ben destekliyorum yinede oyun sisteminin oturmasını bekleyecegiz bobo sakat oldugunu yazıyor lig tvde ama sivoku bilmiyorum

BEYLER GENE ÜSTÜNE BASIYORUM ALTINI ÇİZİYORUM :)

STANCU - Simao

BAROS - Almeida

CULIO - Guti

KAZIM - Quaresma

YEKTA - Fernandes = 32 - 32 YERSEN :D :D

Oyun sistemi yüzünden ben destekliyorum yinede oyun sisteminin oturmasını bekleyecegiz bobo sakat oldugunu yazıyor lig tvde ama sivoku bilmiyorum

oyun sistemi iyi de(her maç aynı sistemle oyna(ya)mıyor) şablon ve oyuncuların yerleri sürekli değişiyor, bu rakip sahada top kaybedince baskı sistemi bu kadar rotasyonla oturur mu sence ?

besiktas kazanır. feneri okadar büyütmeyin. fenerden bi cacık olmaz demicem olur.

Besiktas cok iyi futbol oynar cok rahat kazanir Fenerbahce'den en az bir kisi kirmizi gorur(yerse) . Ama soyle gorur hakemin cani mac sonuna kadar bir cok sey olmasina ragmen kirmizi vermek istemez sonlara dogru Fenerbahceliler durumu abartir kirmizi gorur yoksa hakem korkar kirmizi vermeye . Almeida ligde siftah yapmadi sanirim bu mac onun maci olabilir ayrica GUTI diyorum .

besiktas kazanır. feneri okadar büyütmeyin. fenerden bi cacık olmaz demicem olur.

Fenerbahçe,bu tür maçlarda çok ayrı bir futbol oynuyor.Bu maçı kaybetmezler diye düşünüyorum.

Klasik fener derbisi izlicez sert fauller karşı takımın yıldızını psikolojik olarak yıpratma her ayağına top aldığında yere indirme (örn:Keita vs carlos) klasik lugano çirkeflikleri hakemin tümbunları görmemezlikten gelmesi sinirlenen quaresmanın kırmızı kart görmesi ve ya duran toptan yada kontradan gelen bi golle fb nin kazanması.Bizide her sene aynı şekilde yenmiyolarmı?

oyun sistemi iyi de(her maç aynı sistemle oyna(ya)mıyor) şablon ve oyuncuların yerleri sürekli değişiyor, bu rakip sahada top kaybedince baskı sistemi bu kadar rotasyonla oturur mu sence ?

Her maç bu sistemle oynuyoruz ama sene başında yanlış oyuncularla oynadık oda bu sisteme uygun isimleri aldı ben sözleşmesinin bitene kadar sabredilmesini istiyorum

Cok güzel bir mac olacagina inaniyorum. Uzun zaman sonra futbol izleyecegiz herhalde. Besiktas´in komik durumu bu mac icin önem teskil etmez. 3 ihtimalli bir mac olacak. Hersey olabilir.

Rüştü oynuyormuş sanırım kalede

Rüştü oynuyormuş sanırım kalede

İnşallah.

Klasik fener derbisi izlicez sert fauller karşı takımın yıldızını psikolojik olarak yıpratma her ayağına top aldığında yere indirme (örn:Keita vs carlos) klasik lugano çirkeflikleri hakemin tümbunları görmemezlikten gelmesi sinirlenen quaresmanın kırmızı kart görmesi ve ya duran toptan yada kontradan gelen bi golle fb nin kazanması.

Ağzından bal damlıyor, hadi inşallah diyelim. :)

Rüştü, İsmail, İbrahim Toraman, Ferrari, Ekrem, Necip, Ernst, Simao, Quaresma, Guti, Almeida

Geri
Üst Alt