serkan akcay
Cezalı
- 17 Aralık 2010
- 6.545
- 0
- 1.021
Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 20 Şubat | 19.00

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbrahim sadece beşiktaşı tahrik ediyorAllah aşkına o saydıgığın adamlar beşiktaş formasıyla kaç maça çıkmışlar guti dünya markası alex türkiye markası
Tamam Furkan tamam. Sizin Guti'yle Quaresma'nız vardı, şimdi Siimao ve Almeyda'nız da oldu. Gerçi gelen giden :f68.gif: ama en büyük Beşiktaş gerisi traş.![]()
sizce besiktasmi kazansin yoksa fenermi... ben karar veremiyorum![]()
Bu laftan bunu çıkarmak gerçekten tebrikler :007:
Diyorum ki hayal alemindesiniz uyanın. Sizin geçtiğiniz yollardan biz geçeli çok oluyor. Ortega, Anelka, Roberto Carlos gibi "dünya yıldızlarımız" vardı bi halta yaramadılar, boş yere para akıttık.
Galatasaray forumunda bir Fenerbahceli ve bir Besiktasli tartisiyor. Müthis.![]()
Üçünüde kaçırtmadınızmı yıldızları getiriyorsan kontrol etmesini bileceksin senin saydıgın kişiler yatmaya geldiler guti quaresma bunların futbol oynamak istedikleri çok açık belli oynamak isteyen oynuyor
FB forumunda olmaz BJK'li linç edilir, BJK forumunda olmaz çünkü FB'li girişi yasak bildiğim kadarıyla, gerçi olup da tartışsa önce linç edilir sonra parçalanıp kıyma yapılır malum BJK taraftarı biraz vahşidir. Tarafsız bölge GS forumu, müsade edersen tartışalım?![]()
Yok canim bir sey demedim. Cok güzel oluyor izlemesi. Devam![]()
Üçünüde kaçırtmadınızmı yıldızları getiriyorsan kontrol etmesini bileceksin senin saydıgın kişiler yatmaya geldiler guti quaresma bunların futbol oynamak istedikleri çok açık belli oynamak isteyen oynuyor