STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 20 Şubat | 19.00

kim yenerse yensin

bence besiktas alacak maci

İbrahim sadece beşiktaşı tahrik ediyor :)Allah aşkına o saydıgığın adamlar beşiktaş formasıyla kaç maça çıkmışlar guti dünya markası alex türkiye markası

Tamam Furkan tamam. Sizin Guti'yle Quaresma'nız vardı, şimdi Siimao ve Almeyda'nız da oldu. Gerçi gelen giden :f68.gif: ama en büyük Beşiktaş gerisi traş. :D

Dinamo Kiev maçının moralsizliğiyle sonuç Fenerbahçe lehine dönebilir. Beşiktaş ligde son 3 maçta galibiyet alamadı. Ama sonuçta bir derbi bu. Motivasyonların üst düzey olması gerekiyor.

sizce besiktasmi kazansin yoksa fenermi... ben karar veremiyorum :)

Bu laftan bunu çıkarmak gerçekten tebrikler :007:

Diyorum ki hayal alemindesiniz uyanın. Sizin geçtiğiniz yollardan biz geçeli çok oluyor. Ortega, Anelka, Roberto Carlos gibi "dünya yıldızlarımız" vardı bi halta yaramadılar, boş yere para akıttık.

Galatasaray forumunda bir Fenerbahceli ve bir Besiktasli tartisiyor. Müthis. :D

Diyorum ki hayal alemindesiniz uyanın. Sizin geçtiğiniz yollardan biz geçeli çok oluyor. Ortega, Anelka, Roberto Carlos gibi "dünya yıldızlarımız" vardı bi halta yaramadılar, boş yere para akıttık.

Üçünüde kaçırtmadınızmı yıldızları getiriyorsan kontrol etmesini bileceksin senin saydıgın kişiler yatmaya geldiler guti quaresma bunların futbol oynamak istedikleri çok açık belli oynamak isteyen oynuyor

Galatasaray forumunda bir Fenerbahceli ve bir Besiktasli tartisiyor. Müthis. :D

FB forumunda olmaz BJK'li linç edilir, BJK forumunda olmaz çünkü FB'li girişi yasak bildiğim kadarıyla, gerçi olup da tartışsa önce linç edilir sonra parçalanıp kıyma yapılır malum BJK taraftarı biraz vahşidir. Tarafsız bölge GS forumu, müsade edersen tartışalım? :D

Üçünüde kaçırtmadınızmı yıldızları getiriyorsan kontrol etmesini bileceksin senin saydıgın kişiler yatmaya geldiler guti quaresma bunların futbol oynamak istedikleri çok açık belli oynamak isteyen oynuyor

Futbol oynamaya geldiler de niye gelen geçen koyuyo Furkan illa konuşturcan beni. :D

FB forumunda olmaz BJK'li linç edilir, BJK forumunda olmaz çünkü FB'li girişi yasak bildiğim kadarıyla, gerçi olup da tartışsa önce linç edilir sonra parçalanıp kıyma yapılır malum BJK taraftarı biraz vahşidir. Tarafsız bölge GS forumu, müsade edersen tartışalım? :D

Yok canim bir sey demedim. Cok güzel oluyor izlemesi. Devam :)

Gökhan oynamayacakmış galiba.Simao oynarsa Fenerbahçe o kanattan sıkıntı çeker.Gerçi Schuster,Simao oynamasa bile Quaresma'yı sola çekip Fenerbahçe'nin bu zaafından yararlanmak isteyecektir.

Furkan kadronuz cok iyi. Cok kaliteli bir takimsiniz ama ayni gecen seneki bizsiniz. :o Gecen sene bizim kadromuzda cok iyiydi, teknik direktörümüzde öyle ama takim ruhu olmayinca olmuyor. Fenerbahce'nin Derbilerdeki iyi performanslarini göz önüne alirsak favori Fenerbahce'dir.

DINAMO LAR SARMIŞ 4 1 YANIMIZI :D boşverin puan puanayız işte ne kadar gol atarlarsa averajımız için o kadar iyi olur :D

Kazım - Simao

Stancu - Quaresma

Baros - Almeida

Culio - Guti

32 - 32 :D :D YERSE :D

Beraberlik olur ya da Beşiktaş alır.

Besiktas Kalecisi < Fenerbahce Kalecisi

Besiktas Defansi < Fenerbahce Defansi

Besiktas Orta Sahasi > Fenerbahce Orta Sahasi

Besiktas Forveti < Fenerbahce Forveti