STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

...

Bakın video filan koyup beni tahrik etmeyin ekinler dize kadar yan sekmede açık. :D

Bugün Dia'yı gördüm ne kadar efektif oynadı bizde 2 gömlek üstü KEİTA vardı!

Bugün yıllandıkça tatlanan şarap gibi bir 10 numara Alex'i gördüm. Geçen sene Almanya'da olan şimdiki Madrid'li Mesut'un önünde olan bir MİSİMOVİÇ'imiz vardı!

LÜTFEN MİSİMOVİÇ GERİ DÖNSÜN ARTIK

:(:sad007:

Aykut Kocaman ve O'nun serum bağlatan demeçleri Telegol'de...

Tamam beyler sustum, kusura bakmayın. Müsade bana, iyi geceler hepinize.

Alex diye biri bu ligde elini kolunu sallaya sallaya hattirck yapıyorsa bu ligin kalitesini düşünün artık. Ayrıca Hagi bişeyleri görsün.. Misimoviç gibi bir oyuncuyu oynatmamakla neleri kaybettiğini görsün!

O biraz futbolcuya ayip olmaz mi renktas?

Alex icin soyledigine diyorum elini kolunu sallamiyor zekasini kullaniyor kosamayacagini anladigi anda maci cevirebiliyor hic yapmamis gibi konusmayalim.

Yedekte stoper yok.Sivok yok ferrari var.Fernandes oyuna bile girmiyor.Maç 2-2 olmuş anında Almeida'yı çıkarıp Fernandesi alması gerekirken saçma sapan bir değişiklik yapıyor.Nasıl hücumcu çıkartıp orta sahadan boşalan yere adam almaz.Böyle olunca çok mu pozisyon buldu.

Dia-Niang etkiliydi ama yine beceriksizlerdi.Q7 dediğim gibi istediği kadar çalım atsın sonuç ne hiçbir şey.Dia bile asist yaptı sen naptın.Neymiş Q7de de olmasa pozisyon giremeyecekler adam ne yapsın.Yapacak başka çaresi yok.Adam ilk yarı ekreme 1 kez bile yardım etmedi.Böyle bir şey olur mu.

Besiktas´in rezil olduguna sevindim, Fenerbahce´nin büyük ihtimalle sampiyon olmasina üzüldüm

O biraz futbolcuya ayip olmaz mi renktas?

Alex icin soyledigine diyorum elini kolunu sallamiyor zekasini kullaniyor kosamayacagini anladigi anda maci cevirebiliyor hic yapmamis gibi konusmayalim.

Hocam Misimoviç'te bunların daha da artısı var. Zeka fizik koşarda.. Daha nolsun? Hagi Teknik Direktörlükten anlıyorsa bende bu ülkenin dış işleri bakanıyım.

Bjk'nin kazanma ihtimali %1 di tam bu ihtimal gerçekleşiyor derken ferrari yaptı yapacağını, Lugano bunun çocuğunumu kaçırmış anlamadım.

herkez feneri şampiyon ilan etmiş. daha durun 12 hafta var aslantepe var :D

[video=youtube;wOlLCOinQe4]https://www.youtube.com/watch?v=wOlLCOinQe4[/video]

Unutursun mihribanım...

misimovic-gs.jpg

Cok önemli kararlar alacagiz demis cakma Ispanyol Schuster. Ferrari´yi kesin kovacaklar :) Mucho partidos estebien por favor la Ferrari yani :D

Beşiktaşı yenmenin formülü çok basit. orta sahada durdur kanatlar defansa gelmiyor vur vurabildiğin kadar. Beşiktaşı yenmek istiyorsak solda stancu ile 4-5-1 ile oynamak olmaz. Kanatlardan saldır beklerinle orta sahada gutinin elini kolunu bağla.

-----------Aykut-------------

Sabri---Neill----Servet---Insua

--------Cana---Ayhan--------

Kazım--------------------Culio

-------------Stancu----------

------------Baros-------------

Bu kadro yener beşiktaşı iddia ediyorum

Allah Trabzonspor'a yardım etsin ne diyelim.....

Geri
Üst Alt