STSL H:23 | Fenerbahçe 2-0 Kasımpaşa | 26 Şubat | Mac Sonucu

Cevap: STSL H:23 | Fenerbahçe 1-0 Kasımpaşa | 26 Şubat | Devre

galatasaray maçlarını izliyor musun sen ? bak görürsün mazoşistlik nasıl oluyor

o mazoşistlik değil harakiri'ye girdi artık hatta kamikaze durumu.. geriliyorum ya... foruma bakmıyım diyorum bakınca daha geriliyorum ve yazmadan duramıyorum.

Yani...

Guti Real'de iken, Galatasaraylilara Guti mi, Alex mi diye sorsalar, herkes Guti der, Guti'yi takiminda görmek ister.. Guti geldi, berbat BJK'in içinde parlayamadi, birden tu kaka oldu...

peki renktas Alex berbat FB'de parlayamadi desek?

Cevap: STSL H:23 | Fenerbahçe 2-0 Kasımpaşa | 26 Şubat | 2.Yari

birseyi merak ediyorum madem iyi futbolcu kupa kazandırır diyorsunuz (ki katılmıyorum c.ronaldo bence suan dunyanın en iyisi ama kupa alamıyorlar bunun gibi birçok örnek var) bunu diyenler guti alexten cok daha iyi diyor. peki tarihinin en iyi kadrosuna sahip GUTI li besiktas neden tarihinin en kötü sezonunu yasayan Galatasaray'dan farkı yok? ayrıca gsde guti yok, guti napıyor ligde? alısma dönemi falan demeyin, alexin geldiği yıl ki istatistiklerine bakın. ayrıca guti milli olmus ama çok az forma giydi ve milli takımda birsey yapmadı. alex brezilyanın kaptanlıgını yaptı ve oynadıgı adamlara bir bakın. bence mantıksız yorumlar yapılıyor tabi bu benim görüsümdür

Ama neden?

Neden biz kendimize bakmiyoruz?

Ayrica Alexi hala Guti veya Hagiyle kiyaslayanlara gülüyorum.

Alex sadece Türkiye capinda bir yildiz.Bunu anlayin artik.Gutide yillarca Realde yedek kalmis.Zekasi muazzam,ama cok yumusak.

Bunlarin ikiside Haginin pabucu olamaz.

Fifa 11in tarihin en iyi oyunculari koyulan takimda Hagimi var,Gutimi,Alexmi?

Alexi simdiki türk nesilinden ve o türk nesilin yabancilara anlattiklarindan baska kim taniyor?

Hagiyi ise bütün nesiller taniyacak,ve tüm dünya biliyor.

Abi gecen sene Bursa oldu bu taraftar üzülmedi bile eger Fener olsa aynı durum yasanırmıydı

Sene basında Uefa'dan elendik herkez yardırıyordu sonra Fener elendi sanki hic oynamamıs gibi unuttuk

Bunlar yasanmıs seyler herkez sahit

Eger bu sampiyonluk yarısında sadece Bursa ve Trabzon olsa bugun bunlar yasanmazdı biz kötüyüz onlarda kötü diye unutulur giderdi bu sezon

Sahsi görüsüm

dunyada alex ve gutiy karsilastiran tek insan sensindir heralde

Sen de yazdıklarımı anlamamakta ısrarla diretiyorsun. Ya da anlıyorsun ama işine gelmiyor. TSL diyorum, icraat diyorum hala "Gutiyle Alex mukayese edilir mi" yazıyorsun. Evet edilemez; çünkü biri takımını sırtlamakla diğeri de taraftara orta parmak çekmekle meşgul :)

Bu kıyaslama nerden cıktı ya

Türkiye'ye gelmis en iyi oyuncu Hagi'dir aksini iddia edenleri Dünya'dan sürmek lazım

Hagi 100 yılda bir gelir Alex 1 yılda böyle fark var aralarında

Hagi'yi dunyanın her takımında oynar Alex ?

Koy Kasımpasa'ya Alex'i ne yapar ?

Koy bide Hagi'yi ne yapar ?

Daha ne bu kıyaslama

Sen de yazdıklarımı anlamamakta ısrarla diretiyorsun. Ya da anlıyorsun ama işine gelmiyor. TSL diyorum, icraat diyorum hala "Gutiyle Alex mukayese edilir mi" yazıyorsun. Evet edilemez; çünkü biri takımını sırtlamakla diğeri de taraftara orta parmak çekmekle meşgul :)

kabulet birsey eksilmez diyorsunya

onu bir anlatsana neyi kabul etmemisim

hagien sonra en iyi alex diyorum bu ligde

sen kime cevap veriyorsun banami baskasinami?

Yani...

Guti Real'de iken, Galatasaraylilara Guti mi, Alex mi diye sorsalar, herkes Guti der, Guti'yi takiminda görmek ister.. Guti geldi, berbat BJK'in içinde parlayamadi, birden tu kaka oldu...

Berbet bjk mı? Hayırdır; etrafında Xavi-İniesta önünde de Eto'o mu olması gerekiyordu :o

dusmeye oynayip penalti kaciriyorsan sen dusersin tutamaz seni kimse...

kabulet birsey eksilmez diyorsunya

onu bir anlatsana neyi kabul etmemisim

hagien sonra en iyi alex diyorum bu ligde

sen kime cevap veriyorsun banami baskasinami?

Ben Guti'yle Alex'i TSL çerçevesinde kıyaslarken araya R.Madrid'i katan sen değil miydin?

Artık şu alexe, volkana laf atmaları falan bırakın, komik oluyorsunuz. Alex iyi futbolcudur, bugüne kadar yaptıkları ortada, Hagiyle hiçbir zaman kıyaslamadım, çünkü Hagi'nin yanına bile yaklaşamaz ama hala alexe laf atanlar, topçu değil diyenler komik duruma düşüyor. Yok avrupada iş yapmaz, yok milli takıma çağrılmıyor falan deyipte gereksiz cümleler kurmaya gerek yok. Bir futbolcuyu da başkalarıyla kıyaslamayı bırakın artık. Guti de iyi futbolcudur alex de iyi futbolcudur. Kendinize kompleks oluşturmayın, iyiyse iyi kötüyse kötüdür, o kadar.

Volkan da Onur'dan sonra en iyi kalecidir ligde, belki ilerde cenk volkanı geçebilir. Biz 3 tane kovaya sahipken volkana laf atmak sadece komiklik olur.

Berbet bjk mı? Hayırdır; etrafında Xavi-İniesta önünde de Eto'o mu olması gerekiyordu :o

BJK takim olarak kötü ve henüz yeni kurulmus bir takim, birden Barça gibi futbol oynamasi zor.. Öyle her yildiz transfer yapan basarili olsaydi, su an Bundesliga'nin liderlik koltugunda Schalke vardi... Oturmus takim, oturmus takimin futbolcusu her zaman daha öndedir.. Guti maalesef artik yaslandi fakat bir kaç yas daha genç olsaydi ve istikrarli bir kadro kurulsaydi, eminim siz Alex'in adini agziniza dahi almazdiniz.. Adamlarin geçmislerini çöpe atarak, beni alakader etmez diyerek bir yere varamazsiniz..

Ayrica, Guti bu sezon 10'dan fazla gol atti ve muhtesem asistleri de var, o kadarda kötü sayilmaz.. Goller disinda saha içinde görsel olarak harika isler yapiyor, zevk veriyor fakat bu görecek kadar futbol bilginiz yok.. Maalesef, keske olsaydi, bu zevkten mahrum kaliyorsunuz..

Fener zaten şu formunu 5-6 hafta daha sürdürse 5-6 puan fark ile şampiyon olur.Ama onlar da garip bir takım bir anda dağılıyorlar.Galatasaray medyası biraz çirkefleşip olayların üzerine gitmeli.Karıştırmak lazım Fenerbahçe'yi.Ben Fener Rum takımı ile oynasa RUM'U tutuyorsam küme düşmeye bile oynasam yine Şampiyon olmasını istemem o adi camianın.EVET EN AZ GALATASARAY SEVGİM KADAR FENERBAHÇE NEFRETİM VAR.

Ben Guti'yle Alex'i TSL çerçevesinde kıyaslarken araya R.Madrid'i katan sen değil miydin?

ya sacmalamaya devam ediyorsun ac oku yazdiklarimi alex icin

ama kalkip gutiden iyi falan dersen gulerler adama

ha evet ya alex metin hagidende iyi baksana adam TD olmus birakmis futbolu

tatile gelmis adamlaa alexin su halini karsilastirmak komediden oteye gidemez

alex iyi guzel bravoda oha yani

guti olum guti yasin kacki yetismedinmi gutiye seyretmedinmi?

ne diyim daha yahu

Geri
Üst Alt