STSL H:24 | Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | 6 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:24 | Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | 6 Mart | Maç Sonucu

beyler bu yüzünüzden düsen nedir :) 10 mac 10 puan fark... Kayserriyi TTA'arenaya gömecegimizi varsayarsak 9 mac 7 puan fark olur...

4. olamazsak bile 5. oluruz antepte 4. olup kupayi kaldirdiginda avrupaya bir sekilde gideriz (ister küfür edin ister baska birsey ben inaniyorum hálá)

ozaman dıyecek bısey yok...sen kısaca 17 takımıda tutuosun ..fenerı yenen herkes senın takımın anladıgıma gore onun ıcın bısey demıyorum sana...ama yınede bazen cok uzuluyorum surdakı yorumları gorunce..bana ne yaa trabzon yendıyse...yok yolun acık olsun mus....yok lıder olduk dıyenler...noluyoruz anlamıyorum...bız bu sene hıc bısey olamadık...

...

Fernandes-Nobre değişikliğiyle, orta sahayı 10 kişi kalmış Trabzonspor'a veren Schuster'e alkış (!) :)

Bizde duran toptan gol yeme alışkanlığı ve kırmızı kart yeme alışkanlığı bitmezse maç kazanamayız

geç bunları arkadaşım geç..

sen fener maçını 10 kişi kaldık diye kaybettik diyorsan(genelleme) al işte trabzonda 10'a 11 kaç dakika mücadele etti ayrıca beraberlik golünü o durumdayken attı...

kusura bakmayın beşiktaş takım falan değil.. durumları bizimle aynı.. inşallah biz fenere geçiririz, bari derbilerde kazanalım..

Fenerliler maçı sattı bjk diyorlar, eminim gelip burada diyenlerde olacak. Böyle o sattı bu sattı diyerek maç izlenmez arkadaş.Keyif alamazsınız.

tum civcivlere kapak olsun sadri senerin dedi gibi turkiyenin 3/4 trabzonun samiyon olmasini istiyor insallah olur ilk yari oyunadiklari oyun ile ve topladiklari puan ile sonuna kadar hak ediyor.

Kadının biri Şenol hocama ayakkabı fırlatmış .

Arkadaşlar sağolun varolun !

antu kudur iç iç kuduuurr

maç süperdi gercekten süper ligde düzgün bir mac sonunda izleyebildim...

büyük!! Beşiktaş taraftarı Şenol Güneş'e saldırmış şeref tribününde..

Hadi be trabzon kim tutar seni..... Insallah sampiyon olurlar

beyler bu yüzünüzden düsen nedir :) 10 mac 10 puan fark... Kayserriyi TTA'arenaya gömecegimizi varsayarsak 9 mac 7 puan fark olur...

4. olamazsak bile 5. oluruz antepte 4. olup kupayi kaldirdiginda avrupaya bir sekilde gideriz (ister küfür edin ister baska birsey ben inaniyorum hálá)

Beyler uyanın bu rüyadan.

Once alkisliyorlar Senol Gunes'i sonrada saldiriyorlar bu ne simdi ?

fenerli değil abi o calticli caltic:D:D ne hikmetse mesajlarının tamamı fener konularına:D yersen:D

fenerın hangı konusuna mesaj atmısım bı bana soylesene...bı tek gencler macı ıcın tahmın yazdım ... ayrıca celtıc ı tutmak sucmu... ben galatsaraylıyım ama sızden deılım...sızın nooldugunuz bellı...utanmıyosunuz elalemın takımını tutmaya desteklemeye sonrda cıkıp baskalarının tuttugu takımı sorguluyosunuz...sız galatasarylıysanız ben degılım dogrudur...

Geri
Üst Alt