Enes Cigel
Cezalı
- 28 Şubat 2011
- 153
- 0
- 976
Cevap: STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | İkinci Yarı
adamlar bu hava sartlara ragmen maci almasini bildi
adamlar bu hava sartlara ragmen maci almasini bildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazanma alışkanlıkları oluştu de,hırslılar de,ama tüm oyuncuları tek tek bizim adamlarımızdan iyi,en iyi topu oynayan fener deme.
Daha geçen hafta şeyimizle güldüğümüz Beşiktaş ezdi feneri.
Ezdi ama yine Fenerbahçe kazandı.
Arkadaşlar yorumlarımızda daha dikkatli olalım lütfen.Karşılıklı atışmaların tozunu ayarlamayı bilelim.Tahrik edici mesajlarda ısrarcı olanlar ceza alacaktır.
Fener'e çok çok iyi diyenler Gençler'in sadece ikinci yarı kaçırdıklarına bakın da çay demleyin.Aynı pozisyonları biz versek ne Hagi kalmıştı ne de Cana.
24 maçta 33 puan toplamışız, ligde 11.yiz , gelen geçen yenmiş, 2 maç iyi oynadık diye (bu da size göre bence kötü) bütün sezonu unutayım sadece bu maçlara göre mi yorum yapayım yani? Koskoca Galatasaray en iyi oyunuyla galibiyet dahi alamıyor, yenildiğinde ise rakip takımların üst düzey oynamasına dahi gerek kalmıyor. Daha ne kadar kötü olabiliriz ki? Ayrıca ben yıllardır takımımı stadda destekleyen biriyim bültenlere ihtiyacım yok.![]()
O arkadaş fenerli değil bence:allaalla6vr:
Kenisine fazla yükleniyorsunuz gibi geldi.
ezene puan verip şampiyon yapmıyolar yenene puan veriyorlar
Aynı pozisyonları biz versek zaten içeride dışarda 3 yeriz.
![]()
Saygı... ne olursa olsun..
güzel maçtı..
bazilarinin mesajlarini raporladim, ama ulastimi bilmiyorum, herhangi bir onay falan gelmiyor, raporladigimiz zaman, en azindan bana gelmiyor...
ben çıkıp takımı sabote edicek şekilde oynayan adamları, 2 pas üst üste yapamayan takımı protesto ederim kimse kusura bakmasın. küfür etmem ıslıklarım. bu rezil oyuna alkış tutmam.
sen ben burda sabahlara kadar eleştiri yapsak ne fayda?
körü körüne destek olmaz.
Aynı pozisyonları biz versek zaten içeride dışarda 3 yeriz.