STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | Maç Sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | İkinci Yarı

adamlar bu hava sartlara ragmen maci almasini bildi

Kazanma alışkanlıkları oluştu de,hırslılar de,ama tüm oyuncuları tek tek bizim adamlarımızdan iyi,en iyi topu oynayan fener deme.

Daha geçen hafta şeyimizle güldüğümüz Beşiktaş ezdi feneri.

ezene puan verip şampiyon yapmıyolar yenene puan veriyorlar

Ezdi ama yine Fenerbahçe kazandı.

Evet kazandı,işte bu kazanma alışkanlığına girer bu ligin en iyi takımı Fenerbahçe denilecek bir durum yok,şu adamların topu topu 5 maç iyi oynayıp,maçlrın yarısını rakip kaleci hatası,yarısnı hakem hatasıyla kazandığını görüp sonra burada böye yorumlar okumak olmuyor.

Arkadaşlar yorumlarımızda daha dikkatli olalım lütfen.Karşılıklı atışmaların tozunu ayarlamayı bilelim.Tahrik edici mesajlarda ısrarcı olanlar ceza alacaktır.

bazilarinin mesajlarini raporladim, ama ulastimi bilmiyorum, herhangi bir onay falan gelmiyor, raporladigimiz zaman, en azindan bana gelmiyor...

Fatih Terim TD olursa,hertürlü o avatar kalkacak seve seve.

Fener'e çok çok iyi diyenler Gençler'in sadece ikinci yarı kaçırdıklarına bakın da çay demleyin.Aynı pozisyonları biz versek ne Hagi kalmıştı ne de Cana.

Aynı pozisyonları biz versek zaten içeride dışarda 3 yeriz.

24 maçta 33 puan toplamışız, ligde 11.yiz , gelen geçen yenmiş, 2 maç iyi oynadık diye (bu da size göre bence kötü) bütün sezonu unutayım sadece bu maçlara göre mi yorum yapayım yani? Koskoca Galatasaray en iyi oyunuyla galibiyet dahi alamıyor, yenildiğinde ise rakip takımların üst düzey oynamasına dahi gerek kalmıyor. Daha ne kadar kötü olabiliriz ki? Ayrıca ben yıllardır takımımı stadda destekleyen biriyim bültenlere ihtiyacım yok. :)

10 hafta önceki futbolumuzu mu konuşacağız?

tabi ki son zamanlardaki oyunumuz konuşulacak

stadda desteklemekten kastınız mendil, ıslık ve protesto ise bir şey diyemem (öyle değilse eyvallah)

ayrıca stada giden taraftarın bilmesi gereken bir şey var; pek çok kişi o stada gitmek isteyip de gidemiyor (benim gibi)

Cevap: STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | Maç Sonucu

trainer-fatih-terim.jpg

Saygı... ne olursa olsun..

güzel maçtı..

O arkadaş fenerli değil bence:allaalla6vr:

Kenisine fazla yükleniyorsunuz gibi geldi.

kardes, eger burada sadece bir fbli olarak fb nin oynadigi veya baska süper lig takiminin oynadigi futbolu öveceksem, o zaman kabulüm fbli olmaya, buradakilerini mi kiracagim.Canlari sagolsun.

olsada olmasada o avatar kalkmalı.Bu takıma Uefa kupası kazandırmış bir adam.Ben de istemiyorum Terim'i ama nefret etmek, öyle avatar koymak ne demek oluyor? Antu mu burası?

Şans da yanlarında arkadaşım sanki okutmuşlar takımı penaltı,boş kale her türlü kaçırıyo rakip takımlar böyle bi şey yok arkadaş

Fenerbahçe'ye ligde bir şekilde Alex maç kazandırır, ama ondan Avrupa'da hiç yararlanamadılar. Bu kendileri için çok büyük bir handikap. Alex'in şunun şurasında 1-2 senesi kaldı. Asıl Alex gittikten sonra ne olacak, ben onu çok merak ediyorum. Alex gibi bir adam zor bulunur. Ayrıca Alex'in ligdeki maç performansları iyi olmasına karşın, kupa kazanma konusunda çok kısır kaldı. Dediğim gibi Fenerbahçe Alex'i iyi kullanamadı.

bazilarinin mesajlarini raporladim, ama ulastimi bilmiyorum, herhangi bir onay falan gelmiyor, raporladigimiz zaman, en azindan bana gelmiyor...

Cep telefonuna mesaj falan mı bekliyorsun raporlamışsın işte bir sorun görülmemiş ki yaptırım uygulanmamış .

yetkili arkadaslardan kimse avatarini kaldir tahrik edici avatar demedigi sürece avatarim kalacak.fatih terimi istemiyorum o kadar, bu görüse saygi duymalisiniz.

ben çıkıp takımı sabote edicek şekilde oynayan adamları, 2 pas üst üste yapamayan takımı protesto ederim kimse kusura bakmasın. küfür etmem ıslıklarım. bu rezil oyuna alkış tutmam.

sen ben burda sabahlara kadar eleştiri yapsak ne fayda?

körü körüne destek olmaz.

destek olma sen, köstek ol

haldun üstünel de açıkladı dün: 10 maçtır oyuncuların sahada bacakları titriyor korkudan

"takımı sabote edicek şekilde oynayan adamları, 2 pas üst üste yapamayan takımı" diye bahsettiğiniz insanlardan daha fazla sabote ettiğinizi düşünüyorum

Bırak 3-4 yemeyi o pozisyonları versek burada laf yemeyen tek oyuncumuz kalmaz,ama olay Fenerbahçe olunca övülüyor ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt