STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 0-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | İlk Yarı

Bu sahaya giden her takım dayak yemek zorunda mı fenerliler tarafından ?

Abartmakta üstümüze yok. Hakem şuana kadar gayet iyi. Bu maçı fenerbahçe alamayacak göreceksiniz.

bu sahtekarlıklarla, bu çirkeflikle, bu hakemle devam ederse antep 9 kişi kalır fenerde 3 atar sen rahat ol korkma.

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 0-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Devre Arası

eger hekem gercekten hekemse ikinci yari her iki takimda 9 kisi kalabilir eger youn boyle sert oyunamaya devam ederse bide boyle sert her faula itriraz fenerin isine gelmiyor benden soylemesi rahat oyunasalar daha kolay gecerdi onlar icin simdi anteplilerde isi inada bindirdi.

sonra bizde cana kazim girince herkes ayaga kalkiyor ama bu nasil futbolcu diye emre alex niang semih lugano yapinca bilerek yapmadi oluyor.

Alex bu ligin en sahtekar futbolcularının başında geliyor Niang ile birlikte.

Yorumunuza katılmıyorum, Niang'ı bilemem fakat; tarafsız olarak Alex, Süper Ligin 4/4'lük oyuncularındandır. Kusura bakmayın ama tarafsız olmak gerekiyor..

şu ntvsporada posta koyacak,gerekirse ucu şahenke kadar dayandıracak bir cesur yürek yokmu bu camiada..korkmasın aslanlar gibi 25 milyon taraftar var arkasında...

bir bizde var bu tribün baskisi denen sey.avrupada hakem neden rahat? orda geceden sabaha kadar hakemler konusulmuyor.oynat ileri geri :)

Yorumunuza katılmıyorum, Niang'ı bilemem fakat; tarafsız olarak Alex, Süper Ligin 4/4'lük oyuncularındandır. Kusura bakmayın ama tarafsız olmak gerekiyor..

Alex sahtekarın önde gidenidir ama bir Semih değil tabiki.

Çok gerizakalı gördüm ama antucular kadarını görmedim.Hala hakemden dert yanıyorlar.Ayrıca şu galatasaraylı kılığına giren fenerliler kabak tadı vermeye başladı

lugano neden avrupada oynadiklari maclarda süt dökmüs kedi gibi?

Fenerbahce kadar cirkef ve yüzsüz bbaska bir takim yoktur yer yüzünde.

Bu şekilde olmasının tek suçluları hakemler çok prim verdiler sezondan başından beri fenerlilere. Şöyle 2 kırmızı kart çıkarsın bakalım böyle yapabileceklermi.

Fenerbahçe'nin verilmeyen penaltısı yoktur diyen nedir peki? Birkaç faul ve kart pozisyonu mu önemlidir 2-3 penaltı mı?

fenerin pozisyonlaroı penaltı değildi zaten. Bu şerefsiz çirkef fenerliler her pozisyonda kendini yere atıyor. penaltı diyenlerde senin gibi fenerliler

jkkr49.png

Niang da ortsahada bile kendini atmaya başladı.

Tarafsiz olmak gerekir dogru fakat alexin yaptiklari gozumuze batmiyor cunku o yuzden gerektiginde yapar oda cirkefligini

Geri
Üst Alt