Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katiliyorum...
Malesef diyorum Cocukluktan beri bir Galatasaray Tiryakiligi var. Ama Su Türkiye Ligini izlemenin cok gereksiz oldugunu bile bile seyretmek benim kahrediyor...
Benim bir yasinda bir Oglum var... Allahim ona uzun ömürler versin.. Acik söylim elimden gelirse onu Türkiye Liginden uzak tutmaya calisacagim.. Öyle Galatasarayli olmasina gerek yok abi.. Biz Türkler kendi Ligimizde saadece birbirimizi kandiriyoruz... Her Pislik var Türkiyede.. Tarafsiz olmasi gereken Medya bile bir Kulübün Resmi yayin organi gibi....
Oglumu insallah Barcelona bagimlisi yyapacagim...
Öncelikle Allah güzel seneler nasip etsin oğluna İbrahim.
Ama Galatasaray'lı adamın Galatasaray'lı oğlu olur boşver Barcelona'yı falan.
Benim yakın bir fanatik Galatasaray'lı arkadaşımın kardeşi hasta Barcelona taraftarı verdiğin örnekten geldi aklıma.
Çocukların seçimleri günümüzde çok kolay değişebiliyor zaten.
Daha da eskiden Barcelona maçlarını doğru düzgün kim takip edebilirdi canlı canlı en basitinden, biraz da bundan tabi.
arkadaslar, fazla üzülmeyin, hatta sevinin bence, son hafta senligi yaklasiyor, ilahi adalet yerini bulacak, son hafta sivas'da fenerliler horon tepecek, ama tabi ki sadece 2 dakikaligina,
degil mi burayi okuyan angutlarrr![]()

hanımlar beyler hüseyin göçek miş bu
![]()

Ağlamaya gitmişlerdir...Mesajı real-barca maçına yazmışsın...![]()
![]()
![]()
İlahi adalet .
Aydın Doğan, Fatih Altaylı, Digiturk sahibi, Ali Kırca, Serhat Ulueren, Hıncal Uuç ve Mehmet Ali Birand gibi medya devleri bildiğim kadar Galatasaray'lı? Yada benmi yanlış biliyorum...:ays:
Aydın Doğan: Fenerbahçeli
Birand, Ali Kırca: Futbolla ne alakaları var? Kimseyi bulamadınız anchormenleri mi sayıyorsunuz?
Fatih Altaylı: Uğur Dündar gibi zamanında kendi kulübünde görev yapmış bir genel yayın yönetmeni.
Digiturk'ün sahibi: Hangi takımlı bilmiyorum. Decoder satışları dururken herhangi bir takımla ilgileneceğini sanmıyorum.
Serhat & Hıncal: Şu an en çok saldırdıkları takım Galatasaray. Onların derdi reyting, bilmeyen yok. Bi de bunlara medya devi demişsin.
Bak ben üşenmedim. Tek tek cevap verdim. Şimdi sen de üşünme ve bana Galatasaraylıları yazdığın gibi Fenerbahçeli spor müdürleri ve medya devlerinin listesini bi zahmet yaz. Hürriyet Gazetesi ve NTV'den başlarsan sevinirimAmigo yazarlarınızı eklemeyi de unutma. Bizim sizin kadar amigomuz yok da...
Yok yazamıyorsan. Altından kalkamayacağın iddiaları ortaya atmayacaksın. Medyanın fenerbahçeli olduğunu 5 yaşında çocuk biliyor. Bari biraz utanmanız olsun da böyle bariz konularda saçmalamayın.