STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

O değilde millet aykut hoca, aziz başkan diyor ya birde yine son saniyede şampiyonluğu kaybederlerse, ne gülerim ama...:asd::asd:

TFF Kural 14 : Fenerbahçe maçları 90 dk Değildir ..Fenerbahçe Gol Atan'a Kadar Maç Bitmez..

Hüseyin göçeğin yönetipde yüzümüzün güldüğü bir maç hatırlamıyorum.

Maci izlemedim su an yayinda olan nerdeyse tum spor programlarindaki yorumlari dinliyorum yuzde 99 u Fenerbahce nin hakkinin yendigini hakeme ragmen kazandigini savunuyor buradaki yorumlari okuyorum Gaziantep bicilmis dogranmis gene maci satin almisiz bu ne yaman celiskidir yaf..

[video=youtube;r3torai5-ak]https://www.youtube.com/watch?v=r3torai5-ak[/video]

Şükürler olsun Galatasaray'lıyım.

Oha yuh çüş hakem bu pozisyonda tek bir kart bile göstermedi heee??? Adamın ağzını zorla bozduracak bunlar :mad: :mad:

böyle olması daha çekici be !yukarda ALLLAH !var ,adalet var !bırakın sene sonuna kalsın. heycan güzeldir hem :p

Ahh be Sergen geçen sene bende senin gibi düşünüordum hakkı olana hakkı vermişti ama bu sene hele son maç sivas maçı olunca ts ninde bukadar baskı altında olduğunu görünce bukez ilahi adalet sanki yerini bulmıycak:o

Maci izlemedim su an yayinda olan nerdeyse tum spor programlarindaki yorumlari dinliyorum yuzde 99 u Fenerbahce nin hakkinin yendigini hakeme ragmen kazandigini savunuyor buradaki yorumlari okuyorum Gaziantep bicilmis dogranmis gene maci satin almisiz bu ne yaman celiskidir yaf..

Şekip Mosturoğlu trt'de hakeme sallıyo.Yüzsüzlük hepsinin kanında var.

Abi taktiği daha kimse çözemedimi? Hakemler ilk dakikalarda fenerin 1-2 küçük pozisyonunu yiyor, sonrada rakip takımı rezil etmeğe başlıyor. Bunu derbide göremeyen insan varsa ya kördür yada fenerlidir. Fener her maçı böyle alıyor...

Oha be. Macin tekrarina baktim. Luganonun gercekten ilk yarida atilmasi gerekirken 90dakka cirkefligini devam ettirebilmesi bir mucize.

Ayrica M.Topuz Murat Ceylana dirsek atiyor,sari kirmiziyla kizgin oldugu icin Murat Ceylan atiliyor. Topuza kart yok.

az evvel trt'den geniş tekrarı izledim. walla fener kazanmakla hakem'le federasyonu kurtarmış. maçı nasıl izliyoruz bilmiyorum ama bu kadar da ters yorum görünce maç özetinden sonra şok geçirdim resmen. bazılarımızın fenerbahçe düşmanlığı, galatasaraylılığının önüne geçmiş gidiyor.

Aynı özeti bende izledim, neyi abartmışız neyi uydurmuşuz bi anlat bizde öğrenelim.

Evet Luganonun kesinlikle atilmasi gerektiginde hem fikir yorumcular ama Fenerin aleyhine daha cok hata yapildigi savunuluyor

90+4 te gol

15 dk uzatma mı verdi gene

Lugano tekme tokat giriyor kırmızı yok. Emre'nin 2. sarıdan atılması lazım o da yok. Christian serbest stilde güreşe giriyor faul bile yok. Ama Murat Ceylan kırmızıdan atılıyor. Ve hala çıkıp hakeme sallayabiliyorlar. :)

Lugano tekme tokat giriyor kırmızı yok. Emre'nin 2. sarıdan atılması lazım o da yok. Christian serbest stilde güreşe giriyor faul bile yok. Ama Murat Ceylan kırmızıdan atılıyor. Ve hala çıkıp hakeme sallayabiliyorlar. :)

İşte basın gücü bunu diyoruz öyleki bizim taraftarımızı bile kandırabiliyor adamlar.

Aslında böyle bir gücü kullanmak bile bir başarı.

Aynı özeti bende izledim, neyi abartmışız neyi uydurmuşuz bi anlat bizde öğrenelim.

burda herkes sadece lugano'yu izlemiş. özeti izleyin tavsiyem. böyle boş sorularla gelmeyin bana.

ulan ,saibe,pislik e°°kbahce.yine hakemle kazandilar ama yine de hakeme salliriyorlar.12 tane sari cikti antepe birde kirmizi.o cikardigin sarilar,ve kirmizi karti öbür dünyada bir yerine sokarlar HÜseyin göcük merak etme.lugano saibesi atilmadi.ilk yari 5 dk uzatma 2. yari 6 dakka uzatma.

IYI ki GALATASARAY LIYIM.IYI KI GALATASARAY LIYIZ.böyle 1.olmaktansa hakkimla 14.olurum daha iyi.Ama ALLAH büyük ilah-i adelet yerini bulacaktir

Geri
Üst Alt