STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | İkinci Yarı

....

mod'lar başlığa bir müdehale lütfen. çığırından çıkıyor mesajlar.

HAKEM FELAKETI

ILK dakikada vermedigi penalti maci bu hale soktu... ilk yarida febeyi ikinci yarida antepi dogradi

her 2 yarıdada Antepi doğradı. y6ahu iyimisiniz aynı maçımı seyrettik. hakemin vermediği penaltı pozisyonu ki bana göre penaltı değildi 100 kararından 100ündede Antepi biçti. Az daha fenerin faullu golunude verecekti sağolsun yan hakem iptal etti. Bu hakem kadıköyde korkan pısırık hakemin tekidir. 2 sene önce Kadıköyde bizide mahvetmiş doğramış hakem budur. LUGano ve Emre atılmalıydı ama hakemde yürek yok. fenerliler her pozisyonda kendini yere attı hepsi sahtekar pislikler ama hakem bir tane kart veremediği gibi her faulude çaldı. 2.yarıya iyi bak. Antepliler faul bile yapmaya korktular çünkü her faul sarı kart verdi hakem. 8 faul yapmışlar 6 kart vermiş. hakem resmen sıçtı bıraktı antepi.

Ortam sakinlesene kadar kilit.

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

Başkalarının başarısızlığı ile "bu denli" mutlu olmak ya da tam tersi sığ görüşlülükten başka birşey değil.

Konu tekrar acilmistir.

Neyse

..........

‎(G)erçek (S)evgi mağlubiyetlerle unutulmaz...Şerefinle ,Şanınla Sonuna Kadar Galatarayımızsın..............

Bugün yine Fenerbahçe herkese kendinden 2 kat daha nefret ettirdi.

MHK gol gol gol Fener şampiyonluğa koşuyor!!!!

[video=youtube;r3torai5-ak]https://www.youtube.com/watch?v=r3torai5-ak[/video]

Şükürler olsun Galatasaray'lıyım.

Tolunay adamsa bu mactan sonra trabzon macina yedek kadroyla cikar. kabullenecek seyler degil bunlar.

şu pisliklere rağmen feneri savunmayın arkadaş, ne haketmesinden bahsediliyor anlamadım.

Antu gibi olmayalım diyorum.

Antulaştıran sizlersiniz.

Bize ne fenerden diyorum? Adamlar birini yendi mi Galatasaray'ın yenilmesinden daha beter isyan ediyorsunuz.
Galatasarayın yenilmesi yenmesi bir şeyi değiştirecekmi?Ama fenerin yenmesi yenilmesi şampiyonu belirleyecek.Bizden kümede kalma konusunda endişelenmemizi istiyor olamazsın.

[video=youtube;r3torai5-ak]https://www.youtube.com/watch?v=r3torai5-ak&feature=player_embedded[/video]

Yemin Ederim İçim cız etti :mad:

Antu gibi olmayalım diyorum.

Antulaştıran sizlersiniz.

Bize ne fenerden diyorum? Adamlar birini yendi mi Galatasaray'ın yenilmesinden daha beter isyan ediyorsunuz.

Bir forum'un 'antulasmasi' ne ya? Burasi forum degilmi? Herkes dusuncelerini paylasir.

+ ben isyan fln etmiyorum. Fenerdende nefret etmeyelim artik, dusuncemizi paylasmayalim, 'objektif' olalim (yani feneri tebrik etmek, her maçindan sonra ooo vooo fener çok iyi oynuyor diyelim ve ameletu.com'a sirin gözükelim)

cool story brah :animation:

Markus'ta satilmis

şu pisliklere rağmen feneri savunmayın arkadaş, ne haketmesinden bahsediliyor anlamadım.

Aaaa öyle deme onlar tarafsız fenerlilerin bile evet kırmızı kartı hakettik dediği pozisyona hayır sadece sarı kartlıktı bile diyebilecek kadar tarafsızlar.

Geri
Üst Alt