STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

Lugano orjinal bi urrrrrrrrrrrrrruguay çocuğu

bence haftya antep TS yi yener

o kadar tarafsızsanız o stadyumda anamıza bacımıza kedilen küfürleri sindireceksiniz, luganonun pisliklerine göz yumacaksınız demek.Yapmayın.

Arkadaşlar sakin olun. Ne olursa olsun kullandığımız kelimelere ve karşımızdaki kişiye karşı hakaret içeren ifadelerle konuşmamaya dikkat edelim lütfen. !

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | İkinci Yarı

Galatasarayın yenilmesi yenmesi bir şeyi değiştirecekmi?Ama fenerin yenmesi yenilmesi şampiyonu belirleyecek.Bizden kümede kalma konusunda endişelenmemizi istiyor olamazsın.

manisa macinda (allah korusun) olasi bi kotu sonuctan sonrada bu endiseyi duymayacakmisiniz?

sadece bir soru

Wagner'in ayağı kırılabilirdi.Görüntülere görede ceza veriliyordu..Madem tff adil..Ver bakim görüntüye göre ceza..

Benim çevremde bile fenerli yok, çünkü kişiliklerini alanen belli, olsa bile az muhatap oluyorum, açın okuyun forumları , siz halen alexi övme derdinde, antulaşmayalım ama ya derdindesiniz.

Çok iyi maçtı yalnız.

Satilmis Lig Tv hangi pozisyonun tekrarini gosteriyor devamli. Lugano'nun cirkefliklerini gostersenizse

Kendi maçımızda bir olumsuzluk olsa bukadar yaygara yapmayız, ama fener olunca başka, milletin derdi bizemi düştü.

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | İkinci Yarı

manisa macinda (allah korusun) olasi bi kotu sonuctan sonrada bu endiseyi duymayacakmisiniz?

sadece bir soru

Bişey sorcam yargılamak filan değil gerçekten merak ettğim için soruyorum fenerlimisin? Olabilir yani burası herkese açık sadece fenerlimisin onu merak ettim?

az evvel trt'den geniş tekrarı izledim. walla fener kazanmakla hakem'le federasyonu kurtarmış. maçı nasıl izliyoruz bilmiyorum ama bu kadar da ters yorum görünce maç özetinden sonra şok geçirdim resmen. bazılarımızın fenerbahçe düşmanlığı, galatasaraylılığının önüne geçmiş gidiyor.

az evvel trt'den geniş tekrarı izledim. walla fener kazanmakla hakem'le federasyonu kurtarmış. maçı nasıl izliyoruz bilmiyorum ama bu kadar da ters yorum görünce maç özetinden sonra şok geçirdim resmen. bazılarımızın fenerbahçe düşmanlığı, galatasaraylılığının önüne geçmiş gidiyor.

antu terk.

Özetle yapılan yorumlar pek sağlıklı olmuyor yalnız. Bu maç Lugano'nun atılmaması skandaldır.

Şekip Mosturoğlu trt'de hakeme sallıyo.Yüzsüzlük hepsinin kanında var.

Geri
Üst Alt