Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.404
- 8.922
- 2.518
Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu
Lugano orjinal bi urrrrrrrrrrrrrruguay çocuğu
Lugano orjinal bi urrrrrrrrrrrrrruguay çocuğu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasarayın yenilmesi yenmesi bir şeyi değiştirecekmi?Ama fenerin yenmesi yenilmesi şampiyonu belirleyecek.Bizden kümede kalma konusunda endişelenmemizi istiyor olamazsın.
manisa macinda (allah korusun) olasi bi kotu sonuctan sonrada bu endiseyi duymayacakmisiniz?
sadece bir soru
Arkadaşlar sakin olun. Ne olursa olsun kullandığımız kelimelere ve karşımızdaki kişiye karşı hakaret içeren ifadelerle konuşmamaya dikkat edelim lütfen. !
bence haftya antep TS yi yener
Benden daha çok sansal duyar endişe.
Para.sansal niye duysun?
manisa macinda (allah korusun) olasi bi kotu sonuctan sonrada bu endiseyi duymayacakmisiniz?
sadece bir soru
az evvel trt'den geniş tekrarı izledim. walla fener kazanmakla hakem'le federasyonu kurtarmış. maçı nasıl izliyoruz bilmiyorum ama bu kadar da ters yorum görünce maç özetinden sonra şok geçirdim resmen. bazılarımızın fenerbahçe düşmanlığı, galatasaraylılığının önüne geçmiş gidiyor.
az evvel trt'den geniş tekrarı izledim. walla fener kazanmakla hakem'le federasyonu kurtarmış. maçı nasıl izliyoruz bilmiyorum ama bu kadar da ters yorum görünce maç özetinden sonra şok geçirdim resmen. bazılarımızın fenerbahçe düşmanlığı, galatasaraylılığının önüne geçmiş gidiyor.