STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

2 penaltımız verilmedi, İzlediğim her yorumcu hatta Erman bile penaltıydı diyor siz düşünün, sonrasında atmosferdeki baskının da etkisiyle kartlarda ve faullerde lehimize çifte standartlar yapıldı. Şaşırtıcı bir şekilde burada sanki başka maç izlemiş gibi konuşan arkadaşlar var. Eminim çok çok azıcık objektif olup izlesinler bu maçı tek kelime etmeyecekler.

Biraz daha mesaj yazarsan resminin üzerinde sarı kırmızı üye yazacak :asd: sizin gibi taraftar isemiyoruz...:happynew:

Ne dedi acaba Sergen izleyemedimde ?

Hakem 2 taraf içinde kötüydü dedi.Sürekli luganoya yüklendi.Şekipe katılmıyorum gibi laflar etti.Lugano 5 kez kart görmeliydi falan dedi.Ersin de sürekli luganonun pozisyonlarını geçelim deyip durdu.

2 penaltımız verilmedi, İzlediğim her yorumcu hatta Erman bile penaltıydı diyor siz düşünün, sonrasında atmosferdeki baskının da etkisiyle kartlarda ve faullerde lehimize çifte standartlar yapıldı. Şaşırtıcı bir şekilde burada sanki başka maç izlemiş gibi konuşan arkadaşlar var. Eminim çok çok azıcık objektif olup izlesinler bu maçı tek kelime etmeyecekler.

Keşke verseydi hiç değilse atma şansları olacaktı.Fener aleyhine hata yapıldığı günde bile fener lehine 1000 tane hata yapılıyor.Göçek şaşırttı beni.Geçen sene fbyi şampiyonluğa götüren göçek penaltı vermedi fenere ilginç.

Galatasarayı sevdiğim ilk günlerden beri hep övündüm takımımla. Çünkü şampiyon olduğumuzdada herkesin saygıyla eğildiği bir takımdık. 14.de olsak çirkefleşmedik. Etrafımda çok fenerli var ve çoğuda nedense sevmediğim tipler:). Zaten sevilecek bir takım değil bu fener hep şaibe hep çirkeflik hep hakem oyunları. 29 yaşındayım 20 yıldır bu böyle her sene aynı oyunlar. Ama iyiki ilahi Adalet var.:). herkes hakettiğini buluyor sonunda

[video=youtube;r3torai5-ak]https://www.youtube.com/watch?v=r3torai5-ak[/video]

Objektif ol ve kararı sen ver!

Sergen yalçın sadece 1ciye penaltı verilmedi dedi. sen sadece telegol seyretme. Lugano nasıl atılmadı emre nasıl atılmadı sen önce bunların hesabını ver. keşke fenere penaltıyı verseydi 1.dakikada. Hakem 1.dakikadaki penaaltı haricinde fenerein aleyhine verdiği 1 tane bile karar varmı önce vicdanına sor bunu.

Beni yanlış anladın herhalde ben onları yazarken bu kadar adam Galatasaray'lı ise hala neden Galatasaray'ı eziyorlar manasında yazdım:D. Çocuğa sormana gerek yok herkes biliyor feneri ve fenerlileri. Bu arada beni yanlışta olsa fenerli sandın bu çok koydu bana... :(

Gözüm üzerinde haberin olsun :p

Gözüm üzerinde haberin olsun :p

Takip et önemli değil :D Ama mesajıma bakınca harbiden fenerli yazmış gibi :D Her zaman dikkat ederim yorumlarıma yanlış anlaşılmasın diye, bu aradan kaçmış iyiki gördün sağol...:yenieek:

Alexin penaltı öncesi Niang faul yapıyor.Tıpkı semihin serdar azize yaptığı gibi.Videoyu bulsam göstereceğim.Niang bildiğin 2 eliyle çıkmış Dannynin üzerine

Objektif ol ve kararı sen ver!

Bence de rezalet. Kırmızıyı haketmiş. Ama en başında maç doğru düzgün idare edilseydi muhtemelen olmayacaktı bu. Gerginliği yükselten hakemin yanlış kararlarıydı. Bunun dışındaki hakeme karşı sert itiraz da bulunan oyuncularımızla ilgili olarak diyorum ki aleyhine skora etki edecek o kadar hata yapılan bir takımın çirkefleşmesi bence hoşgörülebilir. Ben bile ekran da izlerken nasıl gerildim anlatamam. Ama bu videodaki hareket yakışmadı tabi.

neyse ne uyuz bir takım bu fener.... boşverin gitsin nasıl olsa sonunda ağlayacaklar elinden şekeri alınmış çocuklar gibi... şimdi el classico zamanı ...

Sergen yalçın sadece 1ciye penaltı verilmedi dedi. sen sadece telegol seyretme. Lugano nasıl atılmadı emre nasıl atılmadı sen önce bunların hesabını ver. keşke fenere penaltıyı verseydi 1.dakikada. Hakem 1.dakikadaki penaaltı haricinde fenerein aleyhine verdiği 1 tane bile karar varmı önce vicdanına sor bunu.

Erman' da Niang'ınkine dedi. Markus, ve diğer telegol tayfası 2sine de dedi. Hadi 1 tane bile olsa, verilseydi büyük bir avantaj sağlayacaktı maçın başında. 2 si de verilse olay kopacaktı zaten. O yüzden vicdanım rahat. Hatta hakem hatalarının aleyhimize olduğu maçların arasına girmiştir bu maç gözümde.

Bence de rezalet. Kırmızıyı haketmiş. Ama en başında maç doğru düzgün idare edilseydi muhtemelen olmayacaktı bu. Gerginliği yükselten hakemin yanlış kararlarıydı. Bunun dışındaki hakeme karşı sert itiraz da bulunan oyuncularımızla ilgili olarak diyorum ki aleyhine skora etki edecek o kadar hata yapılan bir takımın çirkefleşmesi bence hoşgörülebilir. Ben bile ekran da izlerken nasıl gerildim anlatamam. Ama bu videodaki hareket yakışmadı tabi.

Sizin oyuncular siz önde olsanızda penaltılar verilsede bu hareketleri yapacaklardı.Yalan mı? Yobo dışında bütün oyuncular pislik çirkef sahtekar değil mi?

Markus Fenerin 2 penaltisi verilmedi.(Lugano direk kirmizi)

Ahmet Cakar Fenerin 3 penaltisi verilmedi(Lugano direk kirmizi) Fenerin iptal olan golu verilmedi.

Erman Fenerin 1 penatlisi verilmedi, bide Niang'a sari cikti(Lugano direk kirmizi)

Gokmen Ozdenak Fenerin 2 penaltisi verilmedi(Lugano direk kirmizi)

Genel anlamda tum spor programlarinda bu soylendi

Maçı izlemedim. Artı 6 dakikalık uzatma fazla mıydı normal mi ? Gerisinin önemi yok.

Baştan sona aleyhimize çalışan bir hakeme rağmen ilahi adalet yerini buldu ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.Ortaya koydukları müthiş mücadele için Fenerbahçemin bütün oyuncularını tebrik ediyorum,helal olsun.

Yarın Galatasaraya Manisa maçında başarılar dilerim,inşAllah bir an önce düşme potasından uzaklaşır.

Fenerbahçelilerin sayısı artmış burada.Bir Fenerbahçelinin burada ne işi olabilir,niye yani.Cevabını bulamıyorum.

Baştan sona aleyhimize çalışan bir hakeme rağmen ilahi adalet yerini buldu ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.Ortaya koydukları müthiş mücadele için Fenerbahçemin bütün oyuncularını tebrik ediyorum,helal olsun.

Yarın ebedi dostumuz ve ezeli rakibimiz Galatasaraya Manisa maçında başarılar dilerim,inşAllah bir an önce düşme potasından uzaklaşır.

eyvAllah da su ebedi dost lafini artik birakalim

Yarın ebedi dostumuz ve ezeli rakibimiz Galatasaraya Manisa maçında başarılar dilerim,inşAllah bir an önce düşme potasından uzaklaşır.

antuda aklayın kendinizi burası size göre değil.

Geri
Üst Alt