STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

2011-2012 bizim sezonumuz olacak göreceksinizz.

bünyamin güzel mac yönetti bence.

penalti dogru karardi.

ediz'in cirkefligi

fb = bal

buca'nin kalecisi de berbat ötesi.

yerler o penaltıyı..o kadar kısa mesafeden adam üstelik kolunu açmıyoe dirseğine çarpıyor...

İşte ama size göre Buca yüzdeyüz gol atacak vermeyecek,net penaltısın vermeyecek falan o zaman kötü yönetmiş oluyorlar değilmi...Semih kendini atar kart yok,emre kendisini atar zırt faul,Gökhanın atılmasından nasıl bahsedemiyorsun onuda anlamıyorum..Hayır göremiyorsunuz bari hakem hakkında yorum yapmayında bir işe yarayın...

Bunu dedi mi?

Musa: Emre'nin ne kadar pislik ve çirkef bir oyuncu olduğunu herkes biliyor.. Büyüksün Musa,Helal Olsun Koçum Benimm!

Çok akıllı adam yanlız Emrenın yanına gitti Emre efelenıyordu ondan sonra gitti tabi iki eliyle kendi ağzını kapadı başladı emreye saydırmaya :D

Galatasaraylı olan rakibinin başarısızlığına sevinmez kendi başarısızlığına üzülür

Galatasaraylı olanın çıtası yüksektir

Galatasaraylı olan için şampiyonluk amaç değil araçtır avrupaya gidebilmek için

Galatasaraylı olan için amaç kurucumuz AliSamiYen'in belirttiği Türk olmayan takımları yenmektir

Ama ne yazık ki son 10 yıla baktığımız da yanlış yönetimler yüzünden artık başkalarının başarısızlıklarına sevinecek hale düşmüşüz ve de vizyonumuzu küçültmüçüz

galatasaraylılığı tanımlamanıza gerek yok, herkes keninde göre biliyor neyin ne olduğunu

galatasaraylıysam bunun bir bacağı da anti febeliliktir

Erkan Sahin denen dengesizi ihraç etmek icin neyi bekliyosunuz !

ahmet çakar "ben o penaltıyı vermem" dedi

Fenerliler bu şampiyonluğa utanmadan sevinebilecek misiniz? İçinize sindirebilecek misiniz? Sizin bile mideniz o kadar geniş olamaz, olmamalı. İnsan olanda az biraz utanma olur çünkü.

Musa Aydın: "Emre'nin saha içinde çirkef olduğunu herkes biliyor. Adam gibi rakiplerine davranmıyor, her türlü pisliği yapıyor."

3-1 den mac kaybediyorsan hume dusmeyi hakediyorsun.

erman toroğlu, penaltı hakkında "bence flu" falan diyerek bilmeze yatıyor

Erkan Şahin, anneni hiç mi sevmiyorsun panpa? :(

penalti oyle bir pozisyon ki , bu penalti kesindir de denecek bir sey degil , diger yandan verildi diye hakemin cok ciddi hatasi olacak tipte bir pozisyon da degil. cok gri bir pozisyon. bicak sirti ... bu tip pozisyonlarda malesef insan ilk ne goruyosa dogru gibi geliyor . .ben maci izlerken yapma penalti ya dedim .. sonra izledim verilmeyeye 51% daha yakin gibi .. ama iste insan o an ne hissediyorsa takdire acik ..

Geri
Üst Alt