STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Neden Allah büyük dedim biliyormusun. Sadece aziz yıldırım pis oyunlarıyla bir yere gelmeye çalışıyor ve bunda başarılı oluyor bütün sebep bu. Biz şampiyon olurken hiç böyle şeyler oluyormuydu ? Özhan canaydın ağzını açıp bişey demiyordu, aynı şekilde adnan polatta medyanın şamaroğlanı oldu son 2 senede.. ama işte diyorum gene Allah büyük..

dostum 100% haklisin , gerekceni anliyorum ama "fb takimi ve oyunu" EKSI (-) butun bu fb nin duzmeceleri , yine de > diger takimlardan.

malesef boyle ki .. yani butun haksizliklarina ragmen turk futboluna yaptiklari , artilari da kendi adlarina o kadar cok ki , artik makas cok acildi .. haliyle diferans cok buyudu ..

Erkan sahin ban!

Hadi gecmis olsun beyler

Fener her açıdan güçlü. Kadro, hakemler, federasyon, medya... Aklınıza ne geliyorsa başta biz olmak üzere her alanda ezdi bizi. Bunun en büyük sebebi de Aziz'în bu işi beceriyor olması. Bizim başkanızım bizi rezil ederken Aziz bu gücü Fener'e kazandırdı. Önümüzdeki seneden itibaren biz de adam gibi yönetilmezsek işler daha da kötü olacak.. Bilmiyorum farkında mısınız ama Fener ikinci yarıda sadece Bursa ile berabere kaldı diğer tüm maçlarını kazandı.. Bu sene de şampiyon olacaklar büyük ihtimal.

Türkiye Liginde böyle çevirdiğimiz bi maçı ben hatırlamıyorum benim bilmediğim önceki dönemlerde varmı? onuda bilmiyorum. Hatırladığım Avrupa kupalarında var 2-3 maç böyle çevirdiğimiz Real Madrid, Milan, Neuchatel maçları falan.

Sivasspor 3-5 Galatasaray.O maç bunun kadar geri dönüş vaziyetinde değildi ama Sivas sağlam takımdı o zamanlar bizde sağlam takımdık tabi haliyle.

buca'nin neden düsme potasinda oldugu bugün belli odul: ediz ve kaleci

musa aydin'i artik mutlaka almaliyiz !!!

bi anda ts maçında ki guiza golü geldi aklıma

;)

Fener her açıdan güçlü. Kadro, hakemler, federasyon, medya... Aklınıza ne geliyorsa başta biz olmak üzere her alanda ezdi bizi. Bunun en büyük sebebi de Aziz'în bu işi beceriyor olması. Bizim başkanızım bizi rezil ederken Aziz bu gücü Fener'e kazandırdı. Önümüzdeki seneden itibaren biz de adam gibi yönetilmezsek işler daha da kötü olacak.. Bilmiyorum farkında mısınız ama Fener ikinci yarıda sadece Bursa ile berabere kaldı diğer tüm maçlarını kazandı.. Bu sene de şampiyon olacaklar büyük ihtimal.

bunun tek sorumlusu azize değil

adam gibi bir federasyon olsaydı böyle palazlanamazdı

La bu Erkan Sahin kimdir ? önceki mesajlarında BAM üçlüsü milimetrik pas verebiliyo yazmış :D

197903_197181436982520_178935788807085_531453_1319777_n.jpg

Ban yemis fakat halen begeniyor nasil is ??

Fenerbahçe -->

Erkekler Voleybol'da Şampiyonluk

Basketbol'da 1.

Bayanlar Basketbol'da Şampiyonluk

Bayanlar Voleybol'da Final Four

Futbol'da ise Şampi

Galatasaray taraftarı -->

Hakemler kötü, rakip takım oynamıyor, yatıyorlar, Alex > Hagi

Dağılıabiliriz.

ne dememi bekliyodunuz ki bucayla bu maç öncesinde 10 puan fark var ama içime korku sinmişti.bamla sahaya çıkan bi takımız .ne yapacağımız belli değildi !ne düşünceğimi bilemedim bu maç için. berabere bitmesi iyi dedim !herşeyden önce GALATASARAY için artık içim rahat !artık son haftaki eğlenceyi düşünyorum !

arkadaşım provakasyon yapma lütfen.

bunun tek sorumlusu azize değil

adam gibi bir federasyon olsaydı böyle palazlanamazdı

Bizim başkanımız Aziz'in kurduğu baskıyı kursaydı o zaman.. Benim için sonuç çnemli adamlar her alanda ezdi bizi Adnan döneminde.

Yahu ben neden bu fenerlilerden nefret ediyorum bi takım taraftarının hepsimi bu kadar antipatik bu kadar mı yapmacık olur .

Nefretimsiniz.

Takim Tutmak aslinda birazda Karakter isi... Büyük Ölcüde bu isler böyle.. Ben Mesela artik Insan Esrefi olmusum.. Kimin Hangi Takimi Tuttugunu Tipinden, Konusmasindan anliyorum... Yani Takimlarin Taraftarlarinin belli bir Karakterleri var aslinda...

Besiktas Taraftari genelde Sert ve Deli Kanli tarzi durur....

Fenerbahce Taraftari genelde Dengsiz ve Simarik olur. Bircogu Futbol ile Alakasi olmasa bile Karakteri Geregi Fenerbahceliyim der....

Galatasaray Taraftari genelde Sakin, Yapici ve Olgun bir Durus Sergiler....

sikmayin caninizi rafiklar, daha lig bitmedi:)

..

erkan sahin ve diger ezikler bu direk varya ... anladiniz siz onu.. :asd:

Geri
Üst Alt