STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum.Niye mi ? Biz şampiyon olamazsak Fener'de şampiyon olmasın mantığını yürütmekten bıktığım için.Adamlar şampiyon olamayınca bizim yöneticiler de fenerbahçe de şampiyon olamadı nasılsa diye en ufak ders almıyorlar yaptıklarından.Sürekli hatalar sürekli hatalar ve kötüleşen futbol branşı.Fenerbahçe şampiyon olsun ki önümüze geçsinler şampiyonluk sayısında belki o zaman akıllanır biraz kulüp ve rakiplerini yakalamak için tekrar diriliş mücadelesi verirler.Bu yüzden Fenerbahçe şampiyon olsun bizde hem kötü gidişin ardından hem de tekrar rakibi yakalamak adına komple bir yeniden yapılanmaya gidelim.

Fener her açıdan güçlü. Kadro, hakemler, federasyon, medya... Aklınıza ne geliyorsa başta biz olmak üzere her alanda ezdi bizi. Bunun en büyük sebebi de Aziz'în bu işi beceriyor olması. Bizim başkanızım bizi rezil ederken Aziz bu gücü Fener'e kazandırdı. Önümüzdeki seneden itibaren biz de adam gibi yönetilmezsek işler daha da kötü olacak.. Bilmiyorum farkında mısınız ama Fener ikinci yarıda sadece Bursa ile berabere kaldı diğer tüm maçlarını kazandı.. Bu sene de şampiyon olacaklar büyük ihtimal.

Eskiden bizde çok güçlüydük 90 lı yıllarda 2000 lerin başlarında Galatasaray maçı olduğunda Türkiyede hayat dururdu, tüm medya sadece bizden bahsederdi kusura bakmasın kimse ama her gün rahmetli Canaydının, Mehmet Cansunun ve Adnan Polatın kulaklarını çınlatıyorum. Bu adamlar bu hale getirdi bu kulübü. Şu takım UEFA kupasından sonra az iyi yönetilseydi şu an Dünya devlerinden biriydik belkide

Fenerbahçe -->

Erkekler Voleybol'da Şampiyonluk

Basketbol'da 1.

Bayanlar Basketbol'da Şampiyonluk

Bayanlar Voleybol'da Final Four

Futbol'da ise Şampi

Galatasaray taraftarı -->

Hakemler kötü, rakip takım oynamıyor, yatıyorlar, Alex > Hagi

Dağılıabiliriz.

Sen Bunu Git "Galatasaray bir Spor Kulübüdür Sadece Futbol degil" diyen Adnan Polata göster ;)

simdi galatasaray 3 1 yenilseydi maçi çevirebilirmiydi ? fenerbahçe bunu yapiyor iste bu sampiyonluga inanan takim goruntusu

hakemler bir tane haksız penaltı vermediler bize

belki bize de biraz yardım etseler biz de maç çevirebiliriz (gerçi böylesi daha iyi)

kayseri maçında oynadığımız oyuna bak, bir de bugün febenin oynadığı oyuna bak

üstelik bizim hiçbir iddiamız kalmamış

Erkan bizim eve gel sana göstermek istediğim harika birşey var.

simdi galatasaray 3 1 yenilseydi maçi çevirebilirmiydi ? fenerbahçe bunu yapiyor iste bu sampiyonluga inanan takim goruntusu

Aha bir kuş daha geldi.ulan geçen senede inanıyordunuz noldu son hafta 2 2 mi.

Yine bi fener maç başlığı ve yine fenerlilerin (gizliler dahil) başlığı istilası. Yönetim şu işe bi el atsa iyi olacak. Özellikle maç günleri forumun demografisini bozuyor fbliler.

Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum.Niye mi ? Biz şampiyon olamazsak Fener'de şampiyon olmasın mantığını yürütmekten bıktığım için.Adamlar şampiyon olamayınca bizim yöneticiler de fenerbahçe de şampiyon olamadı nasılsa diye en ufak ders almıyorlar yaptıklarından.Sürekli hatalar sürekli hatalar ve kötüleşen futbol branşı.Fenerbahçe şampiyon olsun ki önümüze geçsinler şampiyonluk sayısında belki o zaman akıllanır biraz kulüp ve rakiplerini yakalamak için tekrar diriliş mücadelesi verirler.Bu yüzden Fenerbahçe şampiyon olsun bizde hem kötü gidişin ardından hem de tekrar rakibi yakalamak adına komple bir yeniden yapılanmaya gidelim.

Kendini avutmak için böyle söylemiyorsun umarım.

Bu gökhan gönülü atacak hakem yok mu ligde.

Böyle penaltı Hakemin eyyamcılığıdır. Geçen hafta Aziz in bağırması hakemleri hizaya sokmuş.

hakemler bir tane haksız penaltı vermediler bize

belki bize de biraz yardım etseler biz de maç çevirebiliriz (gerçi böylesi daha iyi)

kayseri maçında oynadığımız oyuna bak, bir de bugün febenin oynadığı oyuna bak

üstelik bizim hiçbir iddiamız kalmamış

:) bize her hafta 3 penalti çalinsa bile bu oyuncularla maç kazanilmaz :)

Geri
Üst Alt