Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cevap: STSL H:32 | Karabükspor 0-1 Fenerbahçe | 8 Mayıs | Maç sonucu
Heh böyle açık ol. Dürüst ol. Çok duyduk biz sizlerden. Ne kadar fenerli tanıdığım varsa biz Avrupa'da şampiyon olduğumuzda "ezikliklerinden" neler diyorlardı. Hatta dua ediyorlardı elenelim diye. Hatta şampiyon olduk ulaşamadık kendilerine. O yüzden geçiniz bunları. Spor Toto taraftarı bir rakibim olduğu için tasalanmıyorum. Neyse avrupa'da görürsünüz desteği
Bursalılar.
Aynı işi yapmıyorum. Diyorum ki tribünlerinde teröristin sembollerini açanların, Türk bayrağı yakanların takımını tutmam, tutana yazıklar olsun. Yunan bayrağı yakalım da demiyorum, ETA bayrağı açalım da demiyorum. Normal şartlarda dediğim gibi ben de Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakiplerini desteklerim Avrupa'da zaten.
Heh böyle açık ol. Dürüst ol. Çok duyduk biz sizlerden. Ne kadar fenerli tanıdığım varsa biz Avrupa'da şampiyon olduğumuzda "ezikliklerinden" neler diyorlardı. Hatta dua ediyorlardı elenelim diye. Hatta şampiyon olduk ulaşamadık kendilerine. O yüzden geçiniz bunları. Spor Toto taraftarı bir rakibim olduğu için tasalanmıyorum. Neyse avrupa'da görürsünüz desteği