STSL H:32 | Karabükspor 0-1 Fenerbahçe | 8 Mayıs | Maç sonucu

Cevap: STSL H:32 | Karabükspor 0-1 Fenerbahçe | 8 Mayıs | Maç sonucu

Bursalılar. :)

Aynı işi yapmıyorum. Diyorum ki tribünlerinde teröristin sembollerini açanların, Türk bayrağı yakanların takımını tutmam, tutana yazıklar olsun. Yunan bayrağı yakalım da demiyorum, ETA bayrağı açalım da demiyorum. Normal şartlarda dediğim gibi ben de Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakiplerini desteklerim Avrupa'da zaten.

Heh böyle açık ol. Dürüst ol. Çok duyduk biz sizlerden. Ne kadar fenerli tanıdığım varsa biz Avrupa'da şampiyon olduğumuzda "ezikliklerinden" neler diyorlardı. Hatta dua ediyorlardı elenelim diye. Hatta şampiyon olduk ulaşamadık kendilerine. O yüzden geçiniz bunları. Spor Toto taraftarı bir rakibim olduğu için tasalanmıyorum. Neyse avrupa'da görürsünüz desteği :)

Sen o odunlarla aynı işi yapıyorsun. Onlar öyle bir hata yapmışlar diye. Ben 2 düşünceyede karşıyım. Futbol yahu bu spor eğlence. Neyse başkanınız iyi bilir o işleri :) Haftayada Cumhur Başkanına gider bir formada ona verir :)

Cl maçlarında barcelona başkanınamı verecek formalarını:D

Atatürk Olimpiyat Stadi Acilis Maci....

Galatasaray : Olimpiakos Piräus

Bunu´da unutmayalim ;)

emenikeye laf edenlere bakiyorum bucanın maci sattigini yazan yok..

bucada adamlar 7 tane bebeyle maca cikmis yazaniniz yok, nianga yapilan net penaltiyi yazan yok

trabzonun attigi ikinci golden bahseden yok

Trabzonun hakkını bile biz savunacaz..Uyusunlar.

Biz olsaydık fenerin yerine (gerçi bizyapmazdık böyle şerefsizlik) bak nasıl konuşurlardı görürdün..Stad hakkında söylediklerinide biliyoruz Sadrinin..

Sahip çıkma konusunda şuna emin ol Galatasaray bu pislik spor camiasında yanlız başına mücadele ediyor..diğer kuruluşları geçtim,kendi taraftarından bile neredeyse destek görmüyor...

emenikeye laf edenlere bakiyorum bucanın maci sattigini yazan yok..

bucada adamlar 7 tane bebeyle maca cikmis yazaniniz yok, nianga yapilan net penaltiyi yazan yok

trabzonun attigi ikinci golden bahseden yok

İzledin mi maçı bay-kuş ?

Fenerliler ağlamayın lan messi,den gol yemekte güzel bir şey olacak.

Heh böyle açık ol. Dürüst ol. Çok duyduk biz sizlerden. Ne kadar fenerli tanıdığım varsa biz Avrupa'da şampiyon olduğumuzda "ezikliklerinden" neler diyorlardı. Hatta dua ediyorlardı elenelim diye. Hatta şampiyon olduk ulaşamadık kendilerine. O yüzden geçiniz bunları. Spor Toto taraftarı bir rakibim olduğu için tasalanmıyorum. Neyse avrupa'da görürsünüz desteği :)

Galatasaray UEFA finali oynarken ailemle izliyordum maçı. Babamın (Fenerbahçelidir) söyledikleri şöyleydi: "sağ tarafıma baktım Onur'un (kardeşim olur, Fenerbahçelidir) dudakları oynuyor, sol tarafıma baktım İbrahim'in dudakları oynuyor, ondan 1 dakika önce benim de dudaklarım oynuyordu ben de dua ediyordum". O maç bugün olsa aynı şeyi yapar mıyım dersen... Asla...

Emenike kanaltürkde açın..

Emenike konuşuyo telegolde

Fener alırsa alır şampiyonluğu arkadaşlar bizi bu derece ilgilendiren nedir aylardır çözemedim ben.

Galatasaray UEFA finali oynarken ailemle izliyordum maçı. Babamın (Fenerbahçelidir) söyledikleri şöyleydi: "sağ tarafıma baktım Onur'un (kardeşim olur, Fenerbahçelidir) dudakları oynuyor, sol tarafıma baktım İbrahim'in dudakları oynuyor, ondan 1 dakika önce benim de dudaklarım oynuyordu ben de dua ediyordum". O maç bugün olsa aynı şeyi yapar mıyım dersen... Asla...

Senin aile perspektifin bile benim verdiğim örneği doğruluyor. Neyse özet olarak, spor alternatif bir hobidir. Olayı abartmak cahilliktir. Bunu bizden başka yapan toplumda yoktur hatta (G.Amerika dışında). Bir Yunan takımı bile Türk takımı maçında rakibine karşı Türk takımını destekliyor. Benim rakibim sizin Ş.Liginde çektiğiniz takım değil sizsiniz. Umurumda da değilsiniz bu kadar net. Yenerseniz üzülürüm, yenilirseniz hayat normaldir benim için.

Bana eminönündeki saatçilerden biri gibi geldi

Adamin Ingilizcesi yerlerde :D

abi adamin ingilizcesi 0 :S dinlerken be utaniyorum len :(

Emrah Arslantürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Trabzonun hakkını bile biz savunacaz..Uyusunlar.

fft5_mf196167.Jpeg

Trabzonspor´a saygim vardi ama bu Meymenetsiz TT Arena´ya Salliyordu hatta Acilisa gelmis orda Canli Yayinda bile salliyordu hic unutmam.. Onun icin Fener olmus, Trabzon olmus benim icin aynisidir... Yildirim Demirörenli Besiktas olsa Cani Gönülden desteklerdim..

Geri
Üst Alt