STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

son şampiyonluğumuzda bizede aynıları yapıldı merak etme. bu böyle devam eder önüne geçemezsin.

Cok sacma seyler bunlar. Anlamakta güclük cekiyorum. Beraber yetistigin insanlari,sirf bir spor,bir rekabet icin bicaklamak,dövmek.

Malesef ülkemizde hala bircok beginsiz insan oldugununu kanitidir.

Ve bicaklama,silah olaylarini birde sevinerek burda anlatanlardanda utaniyorum.

alex 28 gol atmış

bunların kaç tanesi penaltıdan bilen var mı

9 olmasi lazim

Adamlar yunanlılar gibi görülüyor..Denize atmalar falan...Gözümün önüne geldi de,kurbağalama,kelebek stili..Kanarya stili :)

Ne yapip bu azİzenİn fenerİn baŞindan kaÇirmali

arkadaşlarımın çoğu galatasaraylıdır mesaj attılar dediler çarşıda 50 kişi kadar febeli var gelin önlerini keselim dediler sonra bi çıktı gitmeyin felan seviyemizi düşürmeyin dediler bırakın sevinsin dediler gitmediler.gerçi ben olsa gene gitmezdimde neyse

tüm takımın taraftarları febelilere karşı taraf olmuş durumda.:asd:

İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı diyorum bir yandan. Bir yandan da neden Bağdat Caddesi'ne gitmiyorsunuz ki diyorum. . Bursa'ya noluyor zaten anlamadım. . Şahsen Fenerbahçe maçlarının olduğu günler Kadıköy'e Galatasaray montum ile gitmiyorum asla ki herhangi bir olayla karşılaşmayayım. Sonuçta orası Fenerbahçe'nin kalesi. Tabiki özgür bir ülkede yaşıyoruz, herkes istediği yerde eğlenebilir. Ancak belli zümrelerin müptelası olduğu, mekanları bellediği yerler vardır. Tuzu alıp koşmamak gerek diye düşünüyorum.

Yine de gerçekten üzüldüm. .

Bu mantik kalkmasi lazim artik. Herkez istedigi yerde,istedigi formasiyla,gezsin,galibiyete sevinsin. Ne var bunda.

Köpekmiyiz biz Benim sictigim yere,sen sicamassin gibisinden hareket ediyoruz.

febeye karşı bütün takımlarda (sivas hariç) büyük bir nefret var ve bunu hakediyorlar

ama ne olursa olsun fiziksel saldırıda bulunmak doğru değil

beyler Sivaslıyım maçı stadda seyrettim ancak eve ulaşabildim bizim mal korcanın hatası var fakat sivasta çok fazla yağmur yağdı zemin çok kaygandı futbolcular ayakta duramıyordu.Asıl konuşulması gereken 1-1 iken ermanın pozisyona ofsayt veren o şeref yoksunu hakemdir.

Stada girene kadar hakemin fırat aydunus olduğunu bilmiyordum görünce bu maç gitti dedim zaten.Yapacak bişey yok sıkmayalım canımızı sevinmek için sevmekdik

Bu mantik kalkmasi lazim artik. Herkez istedigi yerde,istedigi formasiyla,gezsin,galibiyete sevinsin. Ne var bunda.

Köpekmiyiz biz Benim sictigim yere,sen sicamassin gibisinden hareket ediyoruz.

Bu mantık hatalı. Bunda hemfikiriz zaten. Ancak böyle bir gerçek varsa, görmezden gelemezsin, gelmeyeceksin. Anlatmaya çalıştığım o benim. Ben de diyorum kutlasınlar istedikleri yerlerde ama şuanki koşullarda mümkün müdür sence?

a38begsc_index.jpg

beyler Sivaslıyım maçı stadda seyrettim ancak eve ulaşabildim bizim mal korcanın hatası var fakat sivasta çok fazla yağmur yağdı zemin çok kaygandı futbolcular ayakta duramıyordu.Asıl konuşulması gereken 1-1 iken ermanın pozisyona ofsayt veren o şeref yoksunu hakemdir.

Stada girene kadar hakemin fırat aydunus olduğunu bilmiyordum görünce bu maç gitti dedim zaten.Yapacak bişey yok sıkmayalım canımızı sevinmek için sevmekdik

biz konuştuk zaten kardeş

lakin pozisyonda hata aydınusun değil, yan hakem aleks taşçıoğlunun

2vv9op2.png

Bu mantık hatalı. Bunda hemfikiriz zaten. Ancak böyle bir gerçek varsa, görmezden gelemezsin, gelmeyeceksin. Anlatmaya çalıştığım o benim. Ben de diyorum kutlasınlar istedikleri yerlerde ama şuanki koşullarda mümkün müdür sence?

Malesef degil.

neyse arkadaşlar boşverin

hayde gidelum transfer nöbetine

Dediğime geldin işte. Trafikteki durum gibi renkdaşım. Sen ne kadar iyi araba kullanırsan kullan, arkandaki önündeki sağındaki solundakinin bir yanlışı ile kaza yapabilirsin. Fenerbahçeliler belki teoride haklılar, ancak pratikte uygulanabilir değil.

sivasspor bu yüzden şampiyon olamadınız ve olamayacaksınız... mücadele mi ettiğini sanıyorsunuz maçın başında adamlar güle oynaya atak yaptı yazıklar olsun size bir manisa kadar olamadınız..

bunu unutturacak iş yarın tak tak transferlerdir.........

Sergen : "Bu takimin Avrupa'da basarili olma ihtimali yok."

Geri
Üst Alt