STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

şu bıcaklayan gerizekalılar hayatta bir baltaya sap olamamışsınız burda mı ego tatmini yapıyorsunuz. tabi adam bıçakla adam hastaneden çıkmadan sen hapisten çık kanunlar bu rahatlar

şaka biyana olaylar büyüyor.

Çarşının oralarda beşiktaşlılar mermi yağdırmış fblilerin araçlara.

Beyoğlu desen 6 fenerli bıçaklanmış.

Bursa'da katliam varmış zaten.Resmen savaş çıkmış.

Son durumlar böyle...

Oha! Gerçek mi bunlar ?

biz burda istediğimiz kadar konusalım gerçekler var artık kabullenelim. şaibe veya başka bişe adamlar şampiyon oldu. 5 sene sonra bu pozisyon hatırlanmayacak fenerin şampiyonlugu hatırlanacak. 2001 senesindeki olayları kim hatırlıyor

Yahu ben kabul edelim dediğin şeyi anlamıyorum.Bi çıktın adamlar her maçı mı şikeyle aldılar geçiniz dedin,bi çıktın ben hiç fener şaibeye karışmamıştır mı demeye çalıştım dedin.Ben anlamadım seni arkadaş neyse iyi akşamlar.

Oha! Gerçek mi bunlar ?

evet dostum.Paso son dakika geçiyor twitlerde.

gece daha da büyüyecek olaylar.Ben iskenderundayım.Buradaki ultraslan da toparlanıyor.Çarşılılarla bir olmuşlar.Beni de aradılar.Darbeye hazırlanıyolar resmen.

Bizim yönetim ne yaparsa yapsin, seneye sampiyonluk bizim olsun.

Bu taraftar bir daha böyle rezil, berbat bir sezon geçiremezzzz ..

Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

yazmaz şenol hocam maalesef yazmaz.

senin gibi kaliteli adam bizde olsaki biraz lobimizle baş ederiz fenerle , şampiyonduk....

ne yazıkki gözgöre göre yediler şampiyonluğunuzu

3 yaşında çocugu öldürmüş mallar allah belanızı versin!!

FB şampiyonluk kutlamalarında 3 yaşında bir çocuk başından vuruldu ve öldü. :(

beyoğlundada kavga cıkmış ultrAslan grubu izin vermemiş febelilerin kutlamasına.

Bursadada Bursa taraftarı saldırmış febelilere.

bjk forumundada diyolar bizim taraftar beşiktaş sahilinde febelileri denize attılar diyolar :asd:

Her ne kadar Fenerbahcenin bu sampiyonlugunu görmek istemesemde,bu olanlar icin cok üzülüyorum.

Yaralanan Fenerbahce taraftarlarina gecmis olsun. Ve adamlara sevincini yasatmayanlara yaziklar olsun.

Sonucta sike olsa bile isin icinde,bunda taraftarin sucu ne? Sampiyonlukta kutlanilmiyor bu ülkede.

fenerin olduğu bir ligde adalet aramak.

Genel evde genelvde bkire aramaya benzer.

Her ne kadar Fenerbahcenin bu sampiyonlugunu görmek istemesemde,bu olanlar icin cok üzülüyorum.

Yaralanan Fenerbahce taraftarlarina gecmis olsun. Ve adamlara sevincini yasatmayanlara yaziklar olsun.

Sonucta sike olsa bile isin icinde,bunda taraftarin sucu ne? Sampiyonlukta kutlanilmiyor bu ülkede.

son şampiyonluğumuzda bizede aynıları yapıldı merak etme. bu böyle devam eder önüne geçemezsin.

Fener nefretinin nerelere geldiğini görüyordur umarım Aziz bey.

İnsanların nefreti o kadar büyüdü ki ve bu nefret nasıl bir boyuta ulaştıysa artık katliam var her yerde.Biz de,Beşiktaş da,Bursa da şampiyon oldu hiç böyle şey duymadım.

evet dostum.Paso son dakika geçiyor twitlerde.

gece daha da büyüyecek olaylar.Ben iskenderundayım.Buradaki ultraslan da toparlanıyor.Çarşılılarla bir olmuşlar.Beni de aradılar.Darbeye hazırlanıyolar resmen.

İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı diyorum bir yandan. Bir yandan da neden Bağdat Caddesi'ne gitmiyorsunuz ki diyorum. . Bursa'ya noluyor zaten anlamadım. . Şahsen Fenerbahçe maçlarının olduğu günler Kadıköy'e Galatasaray montum ile gitmiyorum asla ki herhangi bir olayla karşılaşmayayım. Sonuçta orası Fenerbahçe'nin kalesi. Tabiki özgür bir ülkede yaşıyoruz, herkes istediği yerde eğlenebilir. Ancak belli zümrelerin müptelası olduğu, mekanları bellediği yerler vardır. Tuzu alıp koşmamak gerek diye düşünüyorum.

Yine de gerçekten üzüldüm. .

son şampiyonluğumuzda bizede aynıları yapıldı merak etme. bu böyle devam eder önüne geçemezsin.

yok yok, bu taşkınlıkları meşrulaştırmaya çalışmayalım arkadaşlar

bırakın eğlensinler, seneye lige ÇÖKECEĞİZ ne de olsa

Yapma bu boyutta hiçbir olay olmadı şampiyonluk kutlamalarında.İnsanlarda büyük bir nefret oluştu ondan oluyor hep ne kadar yanlış olsa da.

YALNIZ şu kanıdayım ve gerçektir bu düşüncem , fener son yıllarda şampiyonluklar alsa bile herkesin nefretini TOPLUYOR .......

BİZİM 4 YILLIK BAŞARILARDA BU YOKTU

denize atmak güzel mesela

ama bıçaklamak falan kabul edilemez

Geri
Üst Alt