STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

bu korku yeter zaten o angutlara:D:D

Herkesin gözleri önünde yaşanan gerek hakem katliamı gerekse kaleci faciası sonrasında bu başlıkta yorum yapmanın anlamı olmadığını düşünüyorum.

Bence Galatasaraylıların nezdinde şu olanlardan sonra şampiyon manen de olsa Trabzonspordur. Bu sebeple bu başlık sergilenen senaryo çerçevesinde çöp kutusuna gitmeli. Trabzonspor camiasını ise bu güne kadar verdiği mücadeleden ötürü kutlayan ve destek veren bir görselde indexe atılmalıdır.

Şahsi düşüncem budur. Umarım katılan ve uygulayan olur.

Macin kirilma ani Sivasspor'un ofsayt olmayan pozisyonu ve Korcan'in hatasi. Sivasspor'un bir iddaasi kalmadigi icin cok konsantre olamadi maca.

Grosicki cok iyi futbolcu.

Ulan ben bunların 1 şampiyonluğunda kafayı yiyorum. Biz 10 yılda 7 kez şampiyon olunca bunlar altından nasıl kalktı merak ediyorum.

Riza efendi sahada ruh gibi dolanan Enoramoyu cikarip Mehmet yildizi erken soksa gene bir seyler olma ihtimali vardi.Resmen seyretti.Artik fenerin seneye sampiyonlar ligindeki rezilliklerini izleyecez .Su takimla gene sifir cekerler,yazik.

Şu maçı adil bir hakem yonetse ne olurdu acaba macın skoru cok merak ediyorum ?

sadri şener ağlıyor verilmeyen gole :D Ahh ahh bizim stadla uğraşırsan olacağı buydu :D

sevgili site yöneticileri lütfen 5 dakikalığına küfüre izin verin.vermezsenizde canınız sağolsun

Lig TV muhabiri Tunç Elibol mudur nedir Maçtan önceki programda heyecandan sesi titriyordu, simdi sevinçten uçacak.

Konu açmak yasak mı ?

11279.jpg

Oha

bakın arkadaşlar yemin ederim maçı radyodan dinliyordum maçın bitiş düdüğünün ardından ilk sözleri;şampiyon fenerbahçe ve galatasarayı şampiyonluk sayısında geçti dedi....

Aşağıda korna sesleri başladı :(

eyyamcı fırat 2. yarıda 3 gol olan maçı sırf skor 4-2 diye 2 dakika uzattı , sivasın 3. golden sonra fenerlilere "hadi başlayın başlayın" yapıyor, xxxxx fırat

#gunahlarintakimifenerbahce

Ulan ben bunların 1 şampiyonluğunda kafayı yiyorum. Biz 10 yılda 7 kez şampiyon olunca bunlar altından nasıl kalktı merak ediyorum.

10 yılda 1 uefa 1 süper kupada var. bende merak ediyorum nasıl kalktılar altından

Geri
Üst Alt