STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Konvayla geçenleri sniperla vurmak istiyorum..

trabzonspora cok üzüldüm.fenerin caldigi 3.sampiyonluk trabzondan.cok aci bir durum trabzonspor icin

abicim saçmalamayın.her şeye bi kulp buluyosunuz.adamlar oynadı işte daha ne yapsın

bence deee... hakem mesela ofsaytla sivasın gölünü engelledi...opozisyonu çalmasa sivas götürürdü maçı..güzel oynadı sivasspor..hakkını yememek lazım...

sadri şener ağlıyor verilmeyen gole :D Ahh ahh bizim stadla uğraşırsan olacağı buydu :D

Haklısın valla. Adam kendisine bakmayıp uzatılan her mikrofonda bizim stadla ilgili ileri geri konuşuyordu. Bizle uğraşacağına kendi takımına baksaydı.

Şu silah patlatan ve korna çalan tüm herkese, derin sevgilerimi gönderiyorum evden. :)

bakın arkadaşlar yemin ederim maçı radyodan dinliyordum maçın bitiş düdüğünün ardından ilk sözleri;şampiyon fenerbahçe ve galatasarayı şampiyonluk sayısında geçti dedi....

Bende NTVRadyo'dan dinliyordum. NTVRadyo spikeri de dedi bunu.

mehmet yıldız gibi bir adamı son dakikalar oyuna al maç boyu mal gibi dolanan eneramo ve grosickiyi tut rıza fener taraftarı sana kapıcı demişti şimdi amele oldun veremedin cevaplarını yazıklar olsun

herkes yan hakemi ortaya cıkarsın. o resmi her yere dagıtmak lazım. 2 metre geriden gelen adama bu hakem bozuntusu nasıl ofsayt verir. temmuz ayındaki bu federasyonun gitmesi gerektigi aşikardır..

bence deee... hakem mesela ofsaytla sivasın gölünü engelledi...opozisyonu çalmasa sivas götürürdü maçı..güzel oynadı sivasspor..hakkını yememek lazım...

febe gibi bir takımdan 4 gol yiyen bir takıma iyi oynadı demek zor ama doğru, esas faktör hakemdi

Orduda tur atamazlar dayak yerler..Orduspor taraftar grubları baya uyardı.

eyyamcı fırat 2. yarıda 3 gol olan maçı sırf skor 4-2 diye 2 dakika uzattı , sivasın 3. golden sonra fenerlilere "hadi başlayın başlayın" yapıyor, xxxxx fırat

Mac 3-3 olsaydi en az 7,8 dakika uzatma verirdi.

Golden sonra sivas'lıları gördünüz değil mi topu almaya gitmediler.

Adamlara zamanında öyle bi geçirmişizki ilk lafları Galatasaray'ı geçtik oldu.

alex'in karısını bazen bişey dürtüyo sanki değişik hareketler yapıyo.

İmparator'un gelişiyle sadece Türkiye değil tekrar ülkemizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceğiz bu sefer hedef Şampiyonlar Ligi

son olarak HER ZAMAN HER HERDE EN BÜYÜK CİMBOM

Fenerbahceye tebrikler, hakketmedi hakketmedi diyorsunuz ama bana gore Trabzon'dan daha fazla hakketiler.Tekrardan Tebrikler.

Şampiyonu biz belirleriz.

adnan+polat.jpg

Fenerbahçe'yi tebrik ederim..

Bir daha da su takıma Zapata gibi bir kaleci gelirse bir gece ansızın...

Geri
Üst Alt