STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

8. olmak avrupa kupasıda getirmiyor şampiyonlukta getirmiyor. adamlar 17de 16 yaptı her maç mı şaibe yaptılar ? yazık ya bize

bende bu fener sempatizanlılarına şaşıyorum. her macımı şaibe olması lazım. sadece son4 macına bakman yeterli. hakem hatalarına iyice bak yeter.

RT @BerkAydogmus Beyoğluna çıkmayın dedik dinletemedik .Tarlabaşı , Asmalı Mescit ve Nevizade'de 5 fenerbahçeli taraftar bıçaklandı!

Tarlabaşına girmeyecektin yeğen!

bıçaklamayın la acilde nöbetçiyim bugün uğraştırmayın agalar

Bicaklanmalar tamamen filler ve cimen ... tepedekiler kurcaliyor olan normal vatandasa oluyor

8. olmak avrupa kupasıda getirmiyor şampiyonlukta getirmiyor. adamlar 17de 16 yaptı her maç mı şaibe yaptılar ? yazık ya bize

Ila 16 maci saibeyle mi almalari gerekir haksiz sampiyonluk yasamak icin? Bir cok maci satin aldilar (belki de gercekten hepsini), bu yeterlidir. Ne hikmetse dun Sivasspor kalecisi aciklamalarda bulunmustu "ins hatali gol yemem" falan yani yoksa satilmis derler diye, bugunde hatali gol(ler) yedi kendisi. TESADUFE bak :)

Neyse onumuzdeki sezon gorusuruz, ozaman gorecek herkez anyayi konyayi. S!k!yosa yine hakemleri, futbolculari satin almaya kalksinlar :)

RT @BerkAydogmus Beyoğluna çıkmayın dedik dinletemedik .Tarlabaşı , Asmalı Mescit ve Nevizade'de 5 fenerbahçeli taraftar bıçaklandı!

Tarlabaşına girmeyecektin yeğen!

İnsan hayatı?..

bende bu fener sempatizanlılarına şaşıyorum. her macımı şaibe olması lazım. sadece son4 macına bakman yeterli. hakem hatalarına iyice bak yeter.

yok kardeş, bunların febeye toz kondurabilmeleri için her maçta şaibe olması gerekiyor

arkadaşlar insan hayatı her şeyden önemlidir abartmayalım bazı şeyleri

ali koç;sivas kadıköydeki anadolu gibi...... yazıklar olsun

nerenle okuyosun ya sen yazıları her maçı hakkıyla aldılar mı dedim ben

Sen nerenle okuyorsun acaba.Şu dediklerin fb savunuculuğu.ve evet dediklerinden fb çok temiz anlamı çıkarıyorum.

Var mı sıkıntı? Neremle okuduğum anlamı mı çıkaracaksın bakalım yine?

Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

bunu unutmayalım, unutturmayalım

2vv9op2.png

hehe bi tane febe taraftarı 17-18 yaşlarında bi cocuktu yanılmıyorsam belediye ototbüsünün üstüne cıktı çatısı çöktü sonra bizim galatasaraylı abimiz var bizim bi tokatladı onu cocuk yere düştü iett tavanından haha gül gül öldüm

Geri
Üst Alt