Nuri Seritay
Cezalı
- 4 Ekim 2009
- 5.038
- 1
- 1.173
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykut futbolcu transferlerini sistemine göre yaptı ve tutar tutmaz bir şekilde takım olgusu yarattı.
Ama Rijkaard sistemine tamamen zıt bu orta saha ile nasıl sezona başlar, anlamak mümkün değil. İlk önce yaşını aşmış veya vasatın altında kalan futbolcularla vedalaşmak ve 1-2 futbolcu takviyesi ( Özellikle Selçuk İnan kaçırılmamalı, Murat Ceylan olabilir ) ile gerçek bir "yeniden yapılanma" gerçekleştirmek zorundayız. Cumhur, Musa ve Barış gibi futbolcularla iyi bir harman yapılarak bir takım olgusu yaratılabilir. Cana bu takımda kesin oynar.
Bu takım o beyenmediğiniz ayhanla cihanlarla şampiyon oldu yapma bursanın cok mu?iyi ortasahası vardı....
@Okan, Nonda Baros'tan iyi diyodun ,şimdide niang Baros'dan iyi diyosun, kafan mı güzel
Ben bu sisteme uymayan futbolcular diyorum..
Rijkaard'ın oynatmak istediği oyuna uymayan futbolcular.
Memnunsanız bu sistemden ve oyundan size göre kalabilirler. Her görüşe saygım vardır..
@Okan, Nonda Baros'tan iyi diyodun ,şimdide niang Baros'dan iyi diyosun, kafan mı güzel
Ufuk ---------------Volkan Volkan acik ara daha iyi
Neill ---------------Lugano Neill=Lugano
Servet-------------Yobo Yobo daha iyi
Sabri--------------Gökhan G Gökhan daha iyi
İnsua(Balta)------Caner (Santos) Insua daha iyi
Arda---------------Dia - Stoch vs Arda=Dia
Cana--------------Emre Emre acik ara daha iyi
Ayhan-------------Selçuk(Baroni) Ayhan=Selcuk
Pino(Kewell)------M.Topuz Pino=Topuz
Misimociç---------Alex Alex daha iyi
Baros--------------Niang. Baros daha iyi.
2 oyuncumuz daha iyi gerisi ya ayni ya da daha kötü, daha neyin tartismasini yapiyorsunuz, ne rekabeti, ne ezeli rekabet, adamlar her sene istedigi oyunculari aliyor bizimkiler cingene pazarligi yapmaktan baska bisey yapmiyorlar, yani bi nevi, adalet yerini buluyor, ne ekersen onu bicersin, bu kadar basit, sayin BÜYÜK baskan polat.
Bizde bu kadar dağınık oynayan Caner Fener´de nasıl böyle aklı başında oynuyor onu da çözemedim .
Benden sana tavsiye : acilen futbol izlemeyi birak. Baska bir spor izle mesela buz pateni veya polo.
-Neill Lugano'dan açik ara iyi
-Servet'in Yobo'dan daha iyi özellikleri var
-Misimovic-Alex kiyaslamasinin sonucunu zaman gösterir
-Sabri Gökhan tartisilir
Ama Arda=Dia demek idam nedeni. Hakikaten futboldan zerre anlamamak demek. Arda oyun zekasiyla Dia'yi ezer.
Bizde bu kadar dağınık oynayan Caner Fener´de nasıl böyle aklı başında oynuyor onu da çözemedim .

Pino izliyormusun Mehmet Topuz nasil adam geciyor?
senle 3 hafta sonra cok güzelce görüsecegiz![]()
ne diyon sen arkadas bu topuz bu sene en çok eleştirilen oyuncu gecenhafta o adam geçmeleri pinoda yaptı....skor yorumcusu olma
sorun oyuncularda değil tekniktrektörde sorun yahu sen en kötü oyuncudan yararlanman lazım ki?iyi bir tekniktrektör olabilesin....bu takım cihandan yararlandı
3 hafta sonra dünkü gibi bir maç başlangıcı yaparsak 6 kasım unutulur yalnız buda bir gerçek.