STSL H:7 | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği | 2 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:7 | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği | 2 Ekim | Maç Sonucu

Neeskens bu derbiyi bize kazandıracak izleyin ve görün.

Açıklamalarını okusaydınız yaz başındaki görürdünüz.

Benim takımıma güvenim sonsuz.

kaybeden ne yapacak?

ben bir şey kaybetmem.ÇÜNKÜ FENERİ ÖVMÜYORUM.yenilmek mesele değil ama hangi şartlarda yenildiğimiz önemli.son 10 fener maçından 4 tane say fenerin eze eze yendiği.hakemsiz olaysız.

sen GALATASARAY LI olabilirsin ama benim gözümde feneri süper gösteren bizide bankasya ayarına düüren Galatasaraylı değildir.Bana göre..

ben bir şey kaybetmem.ÇÜNKÜ FENERİ ÖVMÜYORUM.yenilmek mesele değil ama hangi artlarda yenildiğimiz önemli.son 10 fener maçından 4 tane say fenerin eze eze yendiği.hakemsiz olaysız.

yoooooooooook iste bu kadar kolay kacmak olmaz. söyle simdi, ne yapacak kaybeden.beraberligi de sana veriyorum.

her kadıköy deplasmanında şans tamamen fenerlilerden yana top oraya buraya deyip bi şekilde kalemizde gol oluyor biz bence maçtan önce şöyle dua edelim :allahım şans her iki takımada eşit şekilde gelsin!!

ben bir şey kaybetmem.ÇÜNKÜ FENERİ ÖVMÜYORUM.yenilmek mesele değil ama hangi şartlarda yenildiğimiz önemli.son 10 fener maçından 4 tane say fenerin eze eze yendiği.hakemsiz olaysız.

sen GALATASARAY LI olabilirsin ama benim gözümde feneri süper gösteren bizide bankasya ayarına düüren Galatasaraylı değildir.Bana göre..

bir baska deyisle, gercekci olan Galatasarayli degil o zaman senin gözünde ;)

yoooooooooook iste bu kadar kolay kacmak olmaz. söyle simdi, ne yapacak kaybeden.beraberligi de sana veriyorum.

kaçmıyorum.sen GALATASARAYLI olduğunu zannetmeye devam ettt.güzel kardeim.

Cevap: STSL H:7 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | 2 Ekim | İlk Devre

Benden sana tavsiye : acilen futbol izlemeyi birak. Baska bir spor izle mesela buz pateni veya polo.

-Neill Lugano'dan açik ara iyi

-Servet'in Yobo'dan daha iyi özellikleri var

-Misimovic-Alex kiyaslamasinin sonucunu zaman gösterir

-Sabri Gökhan tartisilir

Ama Arda=Dia demek idam nedeni. Hakikaten futboldan zerre anlamamak demek. Arda oyun zekasiyla Dia'yi ezer.

:asd::asd:

renkdaşş bu iş öyle kolay değil.baroş arda takımda olursa en azından dediğin gibi olmaz.arda baroş karabük maçında olsaydı hakem düzgün olsaydı karabüküde ezerdik ama neyse..

Galatasaray Tarihinin en iyi döneminde, Fenerbahce Tarihinin en kötü döneminde yenememis... simdi tersi gerisini sen düsün...

deme ya fener acayip zevk verdi savunmasız kaısmpaşa ve ne olduğu belirsiz birbirinden kopuk oyunculardan kurulu gençlerbirliği karşısında neydi öyle fener

Böylelikle kendini kandiriyorsun arkadas... Adamlarin kadrosu cok kaliteli.. Yedekleri de fena sayilmaz.. Bu Takim bi otursaun sen seyret...

Daha 2-3 hafta önce fb dandik takim diyordunuz birden degisti hersey mübarek.

1. Ligteki en iyi kadro Bjk'ta fenerde degil.

2. Iyi bir kadro /=/ Sampiyonluk. Bunu en iyi biz biliriz. 2-3 senedir en iyi kadro bizde ama basari yok.

3. Feneri Kadiköyde yenecez. GS forumuna gelip yok su kadar yicez bu kadar yicez demek için baska sitelere yönlenin. Isimiz zor dersiniz anlariz, yeniliriz dersiniz anlariz ama 1 haftadir su Kadikoyde 6 yicez muhabetini bir birakin artik bir ben degilimdir bundan rahatsiz olan

Sezon baslamadiginda Sezonun tozunu attiracak fener kesin sampiyon dedim bana Güldüler...

Sezon siralamamida böyle yapmistim..

1.Fenerbahce

2.Besiktas

3.Trabzonspor

4.Gaziantepspor

5.Galatasaray

bir baska deyisle, gercecli olan Galatasarayli degil o zaman senin gözünde ;)

gerçeklik değil seninki.gerçekleri görmeden yorum yazmak.fener bizi nasıl yeniyor bilmiyormusun.bilmiyorsan yorum yapma forumun havası bozuluyor .

Galatasaray Tarihinin en iyi döneminde, Fenerbahce Tarihinin en kötü döneminde yenememis... simdi tersi gerisini sen düsün...

Böylelikle kendini kandiriyorsun arkadas... Adamlarin kadrosu cok kaliteli.. Yedekleri de fena sayilmaz.. Bu Takim bi otursaun sen seyret...

Sezon baslamadiginda Sezonun tozunu attiracak fener kesin sampiyon dedim bana Güldüler...

Sezon siralamamida böyle yapmistim..

1.Fenerbahce

2.Besiktas

3.Trabzonspor

4.Gaziantepspor

5.Galatasaray

dogru söyleyeni 9 köyden kovarlar kardes. siralamaya 5. haric katiliyorum. Galatasaray besinci?cok iyimser olmus, ilk 10 olmali hedefimiz.

gerçeklik değil seninki.gerçekleri görmeden yorum yazmak.fener bizi nasıl yeniyor bilmiyormusun.bilmiyorsan yorum yapma forumun havası bozuluyor .

onu bunu birak simdi, senden daha cok izledigim kesin, neyine giriyoruz, beraberlik senin Galatasaray galibiyeti zaten senin ve neyine girecegimizi de sen belirli, bütün haklari sana veriyorum.

Galatasaray ı İLK 10 layık görenler metin oktayı derwali Galatasaray ı TANIMAYAN lardır.

onu bunu birak simdi, senden daha cok izledigim kesin, neyine giriyoruz, beraberlik senin Galatasaray galibiyeti zaten senin ve neyine girecegimizi de sen belirli, bütün haklari sana veriyorum.

kardeşim okumadanmı yorum yazıyorsun yoksa beni deniyormusun.nerde yeneceğiz dedim be.sadece ayak oyunları olmasın yeneriz ,yenmesekte ezilmeyiz dedim.

Fenerin kadrosu Beşiktaş'tan kaliteli bence

Forvette ve defansta üstünler.Orta saha Ernst=Emre desek kanatlarda q7 faktörüyle Bjk iyi.

Totalde fener daha iyi

Galatasaray fenere yenilirse topluca kına yakın.çok yakışır.

Geri
Üst Alt