STSL H:7 | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği | 2 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:7 | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği | 2 Ekim | Maç Sonucu

fener bizi 10 -0 yensin 2 hafta sonra tekrar maç yapılsın ben yine umudumu yitirmem.

kardeşim okumadanmı yorum yazıyorsun yoksa beni deniyormusun.nerde yeneceğiz dedim be.sadece ayak oyunları olmasın yeneriz ,yenmesekte ezilmeyiz dedim.

hmm simdi geri vites, bayiliyorum böylelerine.neyse söyledigime geldin eni sonunda, benle iddaaya girmeden önce Ozan Kaya'ya sor bakalim, adamin basina ne geldi, benle iddiaya girdikten sonra. Olmayacak dua'ya amin demeyeceksin.

Bakın arkadaşlar şurada cidden Beşiktaş'ın oynadığı futbolu övseniz. Bursa'nın defans hattına övgüler yağdırsanız insanlar size tepki göstermez.

Zira bu durum objektif tespite girer. Ama kalkıp Fenerbahçe'nin açıkçası pek bir şeye benzemeyen futbolunu övmek ve onları sanki uzay takımıymış gibi lanse etmeye kalkmak çok komik kaçıyor.

Şu söylense anlarım. Bizim Kadıköy psikolojimiz farklı o baskıyı bazen kaldıramıyoruz ve bu bizim için sıkıntı doğuruyor. O zaman derim ki haklısınız.

Ama sanki Fenerbahçe matah bir takımmış ve biz mahalle takımıymışız gibi yorum yazan arkadaşlara söyleyeceğim tek şey var. Maçları gözlerinizle izleyin.

Bu Fenerbahçe cidden tat vermiyor ve ekstra bir futbolda oynamıyor. Deplasmanlarda hallerini göreceksiniz.Adamlar bu sezon ilk kez 2 maç üst üste kazanmış siz kalkmış böyle bir takımı şampiyon ilan ediyorsunuz, Fenerliler bile buna güler!

hmm simdi geri vites, bayiliyorum böylelerine.neyse söyledigime geldin eni sonunda, benle iddaaya girmeden önce Ozan Kaya'ya sor bakalim, adamin basina ne geldi, benle iddiaya girdikten sonra. Olmayacak dua'ya amin demeyeceksin.

HALEN OKUMADAN SALLIYORSUN.adam haklı beyler dağılın.

Fener'de hiçbir şey yok ama bizden 2 kat daha iyiler bu da halimizi açıklıyor heralde.

HALEN OKUMADAN SALLIYORSUN.adam haklı beyler dağılın.

SALLAMASYONUN BABASINI SEN YAPIYORSUN. önce yok yenecegiz yok böyle yapacagiz yok söyle yapacagiz, biri karsilik verdigi zamanda hemen geri vites, müthissin.Adam salliyor Beyler, dagilin.

SALLAMASYONUN BABASINI SEN YAPIYORSUN. önce yok yenecegiz yok böyle yapacagiz yok söyle yapacagiz, biri karsilik verdigi zamanda hemen geri vites, müthissin.

haklısın dedim hadi git yat

yok yeneceğiz yok böyle yapacağız şeklinde yazdığımı ispatla fener forması giyip dolaşmazsam namerdim.ama aynen böle yazdığımı ispatla

Serkan bence yeneceğiz ama iddiaya girince ne kazanacaksın bilmiyorum.

Ibrahim Eren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sezon baslamadan önce Fenerbahce bu Ligin Tozunu attiracak dedim... Yavas Yavas oturuyor Takim...

Bence Galatasaray Kadiköydeki maca cikmasin Hükmen Maglup olsun...

Ha Maca ciksin yoksa ceza aliriz.. En azindan Paf takimindan Oyuncu getirsin.. Ise yaramayan Servet birkere olsun büyük bir ise yarasin Mac baslar Baslamaz Baroni, Emre ve Luganoya Tekme Tokat dalip Kirmizi yesin.. Sonra 4 Taanede paf takim oyuncumuz yesin maci 3:0 kaybedelim....

Saka Maka bir yana ama büyük bir Hüsran bizi bekliyor arkadaslar....

sami toprak

renkdaşş bu iş öyle kolay değil.baroş arda takımda olursa en azından dediğin gibi olmaz.arda baroş karabük maçında olsaydı hakem düzgün olsaydı karabüküde ezerdik ama neyse..

Alıntı Sami Toprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

renkdaşş bu iş öyle kolay değil.baroş arda takımda olursa en azından dediğin gibi olmaz.arda baroş karabük maçında olsaydı hakem düzgün olsaydı karabüküde ezerdik ama neyse..

serkan can

Hala'min biyiklari olsaydi...Ölme esegim yaz gele.lütfen ciddi yorumlar yazalim.

Alıntı Serkan Can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hala'min biyiklari olsaydi...Ölme esegim yaz gele.lütfen ciddi yorumlar yazalim.

sami toprak

git saraçoğluna feneri izle o zaman.ciddiyeti bozan sensin.kasımpaa ve gençler gibi 2 tane ayarsız takımı yenen feneri ne kadar şişiriyorsunuz.

Alıntı Sami Toprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bende iddaaya girerim senİN GALATASARAYLI olduğun şüpheli.bunun için bana ban vereceklerse umrumda bile olmaz.

işşite o yorum

kendini kandirmaya devam et ;)

serkan can halen ispatını bekliyorum benim ağzımdan kesin feneri yeneriz lafının çıktığını.ben yukarıda ispatladım sıra sende.

ispatlıyamıyorsunuz sonra laf oyunlarına giriyorsunuz.neyse seni muhatap almıyorum artık.ne deesem kabul etmiyorsun.ispat diyorum o da yok.

Serkan Can adlı değerli kardeşimize;

Bak güzel kardeşim takımımızın futbolunu beğenmeyebilirsin ki neredeyse çoğumuz beğenmiyoruz.

Hoca'dan rahatsız olabilirsin. Ligdeki konumumuz canını sıkıyor olabilir vesaire ama yaptığın yorumları tekrar otur oku. Bir Galatasaraylı kendi takımı ile bu derece saçma sözlerle dalga geçmez.

Bu takım taraftarıysan sen bu takım sayesinde 2 Avrupa şampiyonluğu ve sayısız kupa gördün. Ve yine bu takım sayesinde Avrupa'da yabancılarla futbol muhabbeti yaparken ezilmiyorsun.

Kalkıp kendi takımını ezmeye çalışmanın hikmeti harbiyesi nedir ?

Daha önce de sordum şimdide soruyorum. Fenerbahçe bugün ne yaptı ? Kadrosunun yarısı tribünde oturan Gençlerbirliği karşısında dişe dokunur hangi futbol ilkelerini uyguladı.

Sen kendi taraftarı tarafından 10 kişilik rakip karşısında oynadığı futbol yüzünden ıslıklanan Fenerbahçeyi hangi mantıkla uzay takımı olarak lanse ediyorsun ?

Fenerbahçe Galatasarayı yenebilir. Galatasaray'da Fenerbahçe'yi ama şunu iyi bilki bu sonuç senin asılsız tanımlamaların ve saptamaların sonucu gerçekleşmez.

Ve eğer Galatasaray Fenerbahçeyi Kadıköyde daha önce yazdığım sebeplerden dolayı yener gelirse, burada nasıl yendik be niye nara atıp atmayacağını da görürüz sanırım.

Serkan Can adlı değerli kardeşimize;

Bak güzel kardeşim takımımızın futbolunu beğenmeyebilirsin ki neredeyse çoğumuz beğenmiyoruz.

Hoca'dan rahatsız olabilirsin. Ligdeki konumumuz canını sıkıyor olabilir vesaire ama yaptığın yorumları tekrar otur oku. Bir Galatasaraylı kendi takımı ile bu derece saçma sözlerle dalga geçmez.

Bu takım taraftarıysan sen bu takım sayesinde 2 Avrupa şampiyonluğu ve sayısız kupa gördün. Ve yine bu takım sayesinde Avrupa'da yabancılarla futbol muhabbeti yaparken ezilmiyorsun.

Kalkıp kendi takımını ezmeye çalışmanın hikmeti harbiyesi nedir ?

Daha önce de sordum şimdide soruyorum. Fenerbahçe bugün ne yaptı ? Kadrosunun yarısı tribünde oturan Gençlerbirliği karşısında dişe dokunur hangi futbol ilkelerini uyguladı.

Sen kendi taraftarı tarafından 10 kişilik rakip karşısında oynadığı futbol yüzünden ıslıklanan Fenerbahçeyi hangi mantıkla uzay takımı olarak lanse ediyorsun ?

Fenerbahçe Galatasarayı yenebilir. Galatasaray'da Fenerbahçe'yi ama şunu iyi bilki bu sonuç senin asılsız tanımlamaların ve saptamaların sonucu gerçekleşmez.

Ve eğer Galatasaray Fenerbahçeyi Kadıköyde daha önce yazdığım sebeplerden dolayı yener gelirse, burada nasıl yendik be niye nara atıp atmayacağını da görürüz sanırım.

+1905, BU TİP İNSANLAR sırf dedikleri çıkıpta sevineceğiz diye kesin GALATASARAY mağlubiyetinede seviniyorlardır.

Geri
Üst Alt