STSL H:7 | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği | 2 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:7 | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği | 2 Ekim | Maç Sonucu

serkan dostum seni provakasyondan şikayet edeceğim

serkan can ayrıca senle iddaya girerim dediğim mevzu fener GALATASARAY sonucu değildi. aynen şu ekilde yazdım iddaaya girerim senin GALATASARAY lı olduğun şüpheli şeklinde yazdım ben o yorumu.oku önce sonra millete hesap sor.2 sayfa geriye git aynen duruyor yorumlar tekrar oku kardeşimn.

Geçen hafta hepimiz dalga geçtiği fener şu an 1 puan önümüzde :(:(

serkan can ispatlayamadığından dolayı sıvışmıştır.hayırlı olsun :D

Serkan Can adlı değerli kardeşimize;

Bak güzel kardeşim takımımızın futbolunu beğenmeyebilirsin ki neredeyse çoğumuz beğenmiyoruz.

Hoca'dan rahatsız olabilirsin. Ligdeki konumumuz canını sıkıyor olabilir vesaire ama yaptığın yorumları tekrar otur oku. Bir Galatasaraylı kendi takımı ile bu derece saçma sözlerle dalga geçmez.

Bu takım taraftarıysan sen bu takım sayesinde 2 Avrupa şampiyonluğu ve sayısız kupa gördün. Ve yine bu takım sayesinde Avrupa'da yabancılarla futbol muhabbeti yaparken ezilmiyorsun.

Kalkıp kendi takımını ezmeye çalışmanın hikmeti harbiyesi nedir ?

Daha önce de sordum şimdide soruyorum. Fenerbahçe bugün ne yaptı ? Kadrosunun yarısı tribünde oturan Gençlerbirliği karşısında dişe dokunur hangi futbol ilkelerini uyguladı.

Sen kendi taraftarı tarafından 10 kişilik rakip karşısında oynadığı futbol yüzünden ıslıklanan Fenerbahçeyi hangi mantıkla uzay takımı olarak lanse ediyorsun ?

Fenerbahçe Galatasarayı yenebilir. Galatasaray'da Fenerbahçe'yi ama şunu iyi bilki bu sonuç senin asılsız tanımlamaların ve saptamaların sonucu gerçekleşmez.

Ve eğer Galatasaray Fenerbahçeyi Kadıköyde daha önce yazdığım sebeplerden dolayı yener gelirse, burada nasıl yendik be niye nara atıp atmayacağını da görürüz sanırım.

Güya objektif oluyor. Ciddiye almayin olup bitsin.

FB maçindan sonra burda olsun o.

Fenerbahçe yine Galatasarayın üstünde, 9 cu hafta geliyor yine.

Niang (2) gol atmış beyler kaleci Aykutun kendi kalesine değil Niang'a yazılmış gol

Golleri daha yeni izledim. Hepsi komedi. :o

niang in 7 golü oldu nerden akillarina geldi de bu adami aldilar ne güzel guiza vardi iste

fenerin zencilerde iş var

Niang (2) gol atmış beyler kaleci Aykutun kendi kalesine değil Niang'a yazılmış gol

Tff'nin sitesinde Aykut kendi kalesine attı diye not düşmüşler. Nerede Nianga yazıldığını söylediler açar mısın biraz ?

kimse bu maçlardan puan kaybı falan beklemesin. Zaten bunları da yenemezlerse küme düşmemeye oynarlar.. Kadıköyde 3 büyüklerle oynadıkları maçlar, bursa maçı bide kayseri maçları dışında oynadıkları ekiplere puan kaybetmelerini beklemek biraz saflık olur. Bu maçlar dışında diğer tüm maçlarına kafadan 3 puan yazın gitsin. Önemli olan deplasman maçları. Şuanda bizim o 3-4 haftalık yakaladığımız serideki havaya yakaladılar, tek farkımız geçen hafta 6 attıkları için bu hava daha çabuk sağlanmış oldu.

Rıdvan hala Güiza iyi bir oyuncu diyor :D

Güiza - Niang leblebi gibi gol atarmış :asd: Rıdvan Galatasaray'lı, Feneri içten çökertmeye çalışıyor.

R%C4%B1dvan+Dilmen+Gs+Formas%C4%B1.jpg

niang tek başına atmadı o golleri resmen ayağının dibine verdiler ona da vurmak kaldı kişisel çabasıyla attığı bir gol yok baros gibi :lol:ama niang tabiki iyi forvet yalnız guizanın güzel golleride vardı :lol:gaziantepe beşiktaşa:sad007:

guiza ya kezmana da cok böyle pozisyonlar hazirladilar ama onlar atamiyordu niang atiyor cok kaliteli oyuncu iyi olmadi niangi almalari

kiskanmayalim, takimlari gayet iyi, bizim takim gibi cürük degil.

Serkan kardeşimiz yine ince ayar mikserlik çalışmalarına başlamış geceniz güleç geçsin :))

Serkan can a cezalı günlerinde başarılar :D

Biz GALATASARAY ismini ağzımıza alırken besmele çekeriz bu arkadaşlarda GALATASARAYI bankasya ayarına düşürür.ne demiŞ milyonlar seni sevmeyen ölsün cimbombomum.şu an ne kadar mesut bahtiyarım serkan ın cezasını görünce.BAŞKA GALATASARAY YOK.ağzınıza alırken ölçülü olun beeeee.

Geri
Üst Alt