Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00
Heyecan falan yok bende diğer sezonların aksine . .
Heyecan falan yok bende diğer sezonların aksine . .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufuk´tan ümidi kestim ben. Aykut´tan kaleyi alamayan adam, kac yasinda olursa olsun, 1. kaleciligi haketmiyor Galatasaray´da.
Ufuk´tan ümidi kestim ben. Aykut´tan kaleyi alamayan adam, kac yasinda olursa olsun, 1. kaleciligi haketmiyor Galatasaray´da.
Oynattılar mı ki adam kendini göstersin !
İlk defa bir mac günü, hemde sezonun ilk macı olmasına ragmen, bu kadar heyecansızım![]()
Aynen! icimizdeki futbol heyecanini öldürenler utansin. Gecen sezonun son maclarini ne kadar heyecansiz beklediysem, bugünkü maci da ayni duygularla bekliyorum. Sarp- Ayhan- Barisin oynadigi bir orta saha, kalede Aykut, sag kanatta Serdar- Ali ikilisi. Arda - Kewell oynarsa Baros. Baska da adami heyecanlandiracak kimse yok bu takimda.
Bana sanki gecen sezon bitmemişte, kısa bir ara verilmiş, şimdi devam ediyormus gibi geliyor.
Yani sanki 2009-2010 sezonu devam ediyormus gibi hissediyorum. Neden bilmiyorum ama hiç yeni sezon modunda değilim![]()