STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00

Heyecan falan yok bende diğer sezonların aksine . .

Gol yiyeceğimize kesin gözüyle bakıyorum hatta muhtemelen Mehmet Yıldız atacaktır.

0-7 olsun bizim olsun.

Bence böyle cikmaliyiz maca.

------------------------------Aykut-------------------------------

----Ali Turan------Neill--------Servet----------Hakan B.-------------

----------------------Cana-------Sarp-----------------------

---------------------------Arda---------------------------------------

----Serdar---------------------------------------Kewell----------

--------------------Batdal------------------------------

Ufuk

Ali Turan

Neill

Servet

Hakan Balta

Cana

Sarp

Arda

Serdar

Kewell

Batdal

daha iyi bence.Ufuk oynamalı kalede.

Vallahi her açıdan baktığımızda zor deplasman.

Sivas yabancı kaleci aldı Petkovic'in yerine Tromsö'den Ramovic.Defansa da Letonyalı İvanoss diye bir stoper aldılar.Mehmet Nas ve Ceyhun Eriş gibi bu ligin gediklisi olmuş 2 oyuncu olacak forvet arkasında.Mehmet Yıldız hala takımın yarısı konumunda.

Bize gelince Sabri'nin yokluğunda Ali Turan oynayacaktır.Arda,Kewell,Serdar veya Serdar'ın yerine Mehmet Batdal olabilir.

Yalnız ciddi bir avantajımız var.Sivas deplasmanı tam yazın ortasına denk geldi.Kar yok,buz yok mis gibi ortam futbol için.Kazanırız umarım..

Ufuk´tan ümidi kestim ben. Aykut´tan kaleyi alamayan adam, kac yasinda olursa olsun, 1. kaleciligi haketmiyor Galatasaray´da.

İstediğim kadro eldekilere göre tabi

Ufuk

Ali Turan-Neill-Servet-Hakan

Cana-Ayhan

Emre

Serdar-Kewell-Arda

Doğduğumdan beri hiç bir sezon öncesi bu kadar ümitsiz olmamıştım...

Yerli oyuncularımızın deplasmanlarda mental olarak konsantre olamama sorunun başı çekeceği bir maç olacaktır. Bu yüzden kötü futbol - iyi sonuç bekleyenlerdenim.

Ufuk´tan ümidi kestim ben. Aykut´tan kaleyi alamayan adam, kac yasinda olursa olsun, 1. kaleciligi haketmiyor Galatasaray´da.

Ben fener maçında yediği golde hatası olduğunu düşünmüyorum Ufuk'un.Keşke Ufuk oynasa güveniyorum ben kendisine.

Çok karamsar yorum var.

Kazanacağımız bir maç olur, ötesine sonra bakarız. (Umarım :))

her turlu kazanicaz bu maci..

İlk defa bir mac günü, hemde sezonun ilk macı olmasına ragmen, bu kadar heyecansızım :(

Oynattılar mı ki adam kendini göstersin !

Kendini göstersin ki Rijkaard oynatsin. Bi insan bu kadar art niyetli olamaz ya. Aykut babasinin oglu mu? Önemli maclarda hep Aykut kalede. Demek ki Ufuk o düzeyde degil. Yoksa niye denemesin?

İlk defa bir mac günü, hemde sezonun ilk macı olmasına ragmen, bu kadar heyecansızım :(

Aynen! icimizdeki futbol heyecanini öldürenler utansin. Gecen sezonun son maclarini ne kadar heyecansiz beklediysem, bugünkü maci da ayni duygularla bekliyorum. Sarp- Ayhan- Barisin oynadigi bir orta saha, kalede Aykut, sag kanatta Serdar- Ali ikilisi. Arda - Kewell oynarsa Baros. Baska da adami heyecanlandiracak kimse yok bu takimda.

Aynen! icimizdeki futbol heyecanini öldürenler utansin. Gecen sezonun son maclarini ne kadar heyecansiz beklediysem, bugünkü maci da ayni duygularla bekliyorum. Sarp- Ayhan- Barisin oynadigi bir orta saha, kalede Aykut, sag kanatta Serdar- Ali ikilisi. Arda - Kewell oynarsa Baros. Baska da adami heyecanlandiracak kimse yok bu takimda.

Bana sanki gecen sezon bitmemişte, kısa bir ara verilmiş, şimdi devam ediyormus gibi geliyor.

Yani sanki 2009-2010 sezonu devam ediyormus gibi hissediyorum. Neden bilmiyorum ama hiç yeni sezon modunda değilim :(

Bana sanki gecen sezon bitmemişte, kısa bir ara verilmiş, şimdi devam ediyormus gibi geliyor.

Yani sanki 2009-2010 sezonu devam ediyormus gibi hissediyorum. Neden bilmiyorum ama hiç yeni sezon modunda değilim :(

2-2 olmadı belki ondandır.

Geri
Üst Alt