STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00

tek dileğim bu haftaların kayıpsız geçmesi..yoksa saldırıya hazır medya bizi bekliyor..yapılmayan transerleri bahane gösterip klübümüzü yıpratmaya çalışacaklar.

İstek kadrom :

Ufuk-Ali-Neill-Servet-Hakan-Cana-Mustafa-Arda-Serdar-Mehmet-Kewell. 4-4-2 , Mustafa Cana çift ön libero , önlerinde Arda sol kanat,Serdar sağ kanat. Çift forvet Batdal-Kewell.

Çıkacak kadro :

Aykut-Ali-Neill-Servet-Hakan-Cana-Ayhan-Mustafa-Arda-Serdar-Kewell.

Nasıl yani? Galatasaray'ın oyuncusu olmak nedir? Bu nasıl bir burnu kalkık yorumdur? Sen 3 sene önce bu kadronun yarısını bulduğunda şükredecek haldeydin? 2 senede bir kaç iyi transfer yapınca mı Galatasaray'ın topçusu olmadılar? Nereden nereye? 1996-2000 kadrolarını tek tek değerlendir hangisi senin kriterine uyup Galatasarayın topçusu olacak bakalım.

Sonradan görmelik hiç hoş değil. Olana sahip çıkın.

Hakaret olarak algılama ama asıl burnu kalkıklık sadece muhaledet şerhi olsun diye karaya ak demektir. 25 kişilik kadrosu bu kadar zayıf Galatasaray olmaz. Bir çok ülke nüfusundan çok taraftarı olan takım böyle olamaz. Lille kadar olamıyoruz. Yetmez mi bu ayıp! Ayrıca önceki senelerde verdiğin kötü örnekler emsal teşkil edemez.

Nasıl yani? Galatasaray'ın oyuncusu olmak nedir? Bu nasıl bir burnu kalkık yorumdur? Sen 3 sene önce bu kadronun yarısını bulduğunda şükredecek haldeydin? 2 senede bir kaç iyi transfer yapınca mı Galatasaray'ın topçusu olmadılar? Nereden nereye? 1996-2000 kadrolarını tek tek değerlendir hangisi senin kriterine uyup Galatasarayın topçusu olacak bakalım.

Sonradan görmelik hiç hoş değil. Olana sahip çıkın.

Sahip cikmiyoruz diye bir sey yok. Gene kombinemi, formami aldim. Her sene yaptigim ve bundan sonra her sene yapacagim gibi. Ama izlenilen yerli transfer politikasi beni deli ediyor. Nerde ucuz, bonservisi elinde adam varsa üstüne atliyoruz. Baris- Sarp- Ali Turan- Zan- Serdar! Rakiplerimizle dalga gectik Ismail'e, Mehmet Topuz'a, Özer'e dünyanin parasini verdiler diye. Ama nadir olan seyler daha degerlidir, ve bu yüzden bana göre bir yerli oyuncuya eger gercekten kaliteliyse, degerinden yüksek bonservis ödemek cok da mantiksiz degildir. Gökhan Gönül'ü pintilikten elden kacirdik, sonuc ortada. Ve su an elimizdeki yerli oyuncular cok yetersiz maalesef. Yabancilarimiz da genellikle sakat. Ve yerlilerimiz bu kadar yetersizken, sezonun ilk macina 2, Cana oynarsa 3 yabanciyla cikicaz.

Berbat durumda olmayan her takımda böyle 3 oyuncu sayabilirim. Cana-Sarp-Ayhan olacak bu arada bu akşam.

Ben büyük takimlardan bahsediyorum, sayarim diyorsan say bakalim.

Yada bekle ben sayayim.

Trabzon-Bursa-Besiktas.

Selcuk-Ceyhun-Colman

Ergic-Cirita-Ozan

Delgado-Ernst-Guti

Burda en kötü orta saha bursasporun ama hic degilse Ergic var, iyi adam ve Ozan da Barisa göre iyi sayilir.

Hatta ve hatta Antep, Kayseri, Gencler Ankaragücü gibi takimlarin orta sahasi bile ayni seviyede olan kalitesiz topculardan kurulu degil. Antepde mesela Murat var, Barisa 5 basar. Genclerde Harbuzi var, Ayhanin yerine tercih ederdim. Kayseride Santana var, Sarpin yerine tercih ederdim. Yada Selim Teberi.

Bizim gibi orta sahanin ücüsü de kötü olan takim zor bulursun.

Hakaret olarak algılama ama asıl burnu kalkıklık sadece muhaledet şerhi olsun diye karaya ak demektir. 25 kişilik kadrosu bu kadar zayıf Galatasaray olmaz. Bir çok ülke nüfusundan çok taraftarı olan takım böyle olamaz. Lille kadar olamıyoruz. Yetmez mi bu ayıp! Ayrıca önceki senelerde verdiğin kötü örnekler emsal teşkil edemez.

Arapça bilmiyorum ama dediğin sanırım kötüyü iyi göstermeye çalışmak. Öyle bir amacım yok mesajlarımı aratırsan memnuniyetsizliğim ortada. Abartmaya karşıyım canımı sıkan bu. İsterse 250 milyon taraftarı olsun bu birşeyi değiştirmez. Hollanda'nın nüfüsu bizim 1 milyonda birimiz ama DK'da final oynadı. Nüfusla ne alakası var bu işlerin. O zaman Çin takımları Dünya'nın en iyisi olmayı hakediyor malum taraftar sayısı çok.

Sahip cikmiyoruz diye bir sey yok. Gene kombinemi, formami aldim. Her sene yaptigim ve bundan sonra her sene yapacagim gibi. Ama izlenilen yerli transfer politikasi beni deli ediyor. Nerde ucuz, bonservisi elinde adam varsa üstüne atliyoruz. Baris- Sarp- Ali Turan- Zan- Serdar! Rakiplerimizle dalga gectik Ismail'e, Mehmet Topuz'a, Özer'e dünyanin parasini verdiler diye. Ama nadir olan seyler daha degerlidir, ve bu yüzden bana göre bir yerli oyuncuya eger gercekten kaliteliyse, degerinden yüksek bonservis ödemek cok da mantiksiz degildir. Gökhan Gönül'ü pintilikten elden kacirdik, sonuc ortada. Ve su an elimizdeki yerli oyuncular cok yetersiz maalesef. Yabancilarimiz da genellikle sakat. Ve yerlilerimiz bu kadar yetersizken, sezonun ilk macina 2, Cana oynarsa 3 yabanciyla cikicaz.

O 3 oyuncuya verilen parayı, nadir olan değerlidir gözüyle bakıyorsan konuşmamız bitmiştir.

75476068.jpg

Arslan Formayla Sahadayız

Galatasaray, bu akşam Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Sivasspor ile oynayanacak Spor Toto Süper Lig ilk hafta maçında, Arslan forma ile sahaya çıkacak.

75476068.jpg

Arslan Formayla Sahadayız

Galatasaray, bu akşam Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Sivasspor ile oynayanacak Spor Toto Süper Lig ilk hafta maçında, Arslan forma ile sahaya çıkacak.

Bugün geldi Aslan formam. Muhteşem gerçekten,çok beğendim dizaynı. :)

Hadi yencez bu akşam iyi gircez lige inşş

Mustafa Sarp iyi oynarsa fark atarız.

Mustafa Sarp oynamazsa yeneriz.

Mustafa Sarp kötü oynarsa yeniliriz. :D:D:D

Heyecansız olmanız da transfer döneminde ki aşırı umutlarınız ve medyanın bizi geçen sene ki gibi şişirmemesi. O yüzden bu sene başarılı olacağız.

Benim hisleimin transferle alakası yok inanki. Sadece böyle bir hissiyattayım. Yani demek istediğim, heyecanım var evet ama bu heyecan sezon ortasında mac olacagı zamanki gibi bir heyecan. Sezon bası gibi hissetmiyorum hiç. Ama gercekten bunun transferle falan alakası yok. İnamoto geldiği sezon bile daha heyecanlıydım sezon bası.

Orta sahamız üç tane defansif oyuncu ilerdede bir tek Arda'ya kalmış .Geri tarafı hiç saymıyorum zaten.Neill dışında rezalat.

Benim hisleimin transferle alakası yok inanki. Sadece böyle bir hissiyattayım. Yani demek istediğim, heyecanım var evet ama bu heyecan sezon ortasında mac olacagı zamanki gibi bir heyecan. Sezon bası gibi hissetmiyorum hiç. Ama gercekten bunun transferle falan alakası yok. İnamoto geldiği sezon bile daha heyecanlıydım sezon bası.

Sezona şampiyon girmiştik ve güya CL'de oynayacaktık :o

Sivası deplasman,da ne zaman yensek şampiyon olduk.Bu maçı almamız hem deplasman fobisi yaptığımz geçen senenin aksine psikoljik olarak bir avantaj,da olabilir bize.

bu sene medya geçen sene bize yaptığı şişirme operasyonunu bjk ye yapıyor. anadolu klüpleri bjk ye çok direnecek.nede olsa gutiyi ouaresmayı yenmek isteyeceklerdir.biz bu sene pek medyanın şişirmesine gelmedik.bencede başarılı olma imkanımız daha çok.en azından anadolu klüpleri extra motivastonla çıkmayacak karşımıza..

O 3 oyuncuya verilen parayı, nadir olan değerlidir gözüyle bakıyorsan konuşmamız bitmiştir.

Asla o kadar astronomik bonservis bedellerini hak edecek oyuncular degil. Keske biz verseydik de alsaydik demek de degil niyetim. Sadece basari istiyorsak, elimizdeki yerlilerin kalitesi cok önemli. Bugüne kadar elde ettigimiz tüm basarilarin temelinde kaliteli yerlilerin yanina, önenli bir kac yabanci alarak kazandik. Ama su anki duruma bakarsak, alacagimiz yerli oyunculara para ödemeye niyetimiz yokmus gibi gözüküyor. O cok parlak denilen Altyapidaki oyuncularimizi da takas yoluyla elden cikariyoruz. Nerde beles oraya yerles mantalitesiyle nereye kadar gidicez merak ediyorum? Insallah Batdal ve Musa bizi sasirtir en azindan.

sivasın tek artısı geçen seneye oranla hocaları..

Geri
Üst Alt