STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | İlk Yarı

Orta saha'da oyunu çevirecek adam olmayınca bişey yapacağımızı pek sanmıyorum.İyi oynadığımızı söylemiyorum ama, olmayan faul'den gol yemek de acı koyuyor adama.Hiçbir bek atağı yok.Yüklenmişiz Arda'nın Kewell'ın sırtına gitmeye çalışıyoruz.Karşı takımın attığı tekmeler'den bahsetmiyorum bile.

Emre Çolak'ı nasıl beğendiniz anlamadım..Adam hayalet gibi..Zaten fizik olarak güçsüz, hiç gözükmedi oyunda..Çıkartsınlar, 10 fırın ekmek yesin, tosun gibi olsun, öyle gelsin..

Bu takım sivası 2.yarı parçalar.

Baroş girer maçı alır

Bütün dünya öğrendi hakemler öğrenemedi mi.Semih ve M.yıldız her zaman rakibin formasını çeker rakibe arkasını dayar her pozisyonda faul yapar sonralarını kendilerini yere atar.Yemeyin şunları

Takım eğer bugün maçı kazanacaksa bunu tekniklerikle sistemiyle falan değil, savaşarak kazanacak bu belli oldu.İlk yarıda benim en çok hoşuma giden golü yemeden önce verilen faulde tüm takımın buna isyan etmesi oldu(Gökhan Zan bile yedek kulübesinden çıkıp pozisyonun oraya geldi düşünün)Fakat cidden çok rezalet bir fauldü.

Arda'ya 2 li hatta yeri geldimi 3 lü markaj uyguluyorlar.Kewell'da hakeza.En çok aksayan bölgemiz sağ bek oldu ki maçtan önce çogumuz biliyordur oradan sıkıntı yaşayacagımızı.Umarım Ali'nin yerine Serkan Kurtuluş girer oyuna.Servet'te Mehmet'i daha fazla kaçırmaz inşallah.

2. yarı 1 gol daha bulacaz bana göre.Umarım yemeyiz.

sakin beyler adamlarda birşey yok her arkasına attığımız top pozisyon.. çıkar bitiririz ikinci yarı rijkaardın hırsını gördünüz yeter ki panik olmasın..

bir de oyunu çok geride kabul etmemeliyiz bu kadar.. batdal ayhan değişikliği ile kopar bu iş..

Ligin en kısa adamlarından birinden kafa golü yedik.Ali Turan denen adam kimse kusura bakmasın Galatasaray takımında oy-na-ya-maz.Bunu daha önce de belirtmiştim.1 maç üzerinden konuşmuyorum.

O nasıl bir adam markajıdır yahu.Yediğimiz golü seyredin tekrar.

Sağ bekte aksadı adam.Doğaldır,sağ bek değil çünkü.

Adnan Zezgin defol maçın devre arasında git transfer görüşmesi mi yapıyosun Grella ' yı Polak ' ı mı getiriyosun git getir bi halta yarıyomuş gibi oturma orda.

Mustafa Sarp Forvet arkası oynuyor.

Ayhan'ı çıkarsak orta saha diye bir şey kalmayacak.

e. çolak ın yerine battal girmeli . orta saha direncimiz cok mu cok düşük

Sanki 4-4'lük bir takım var ortada , hakeme sallıyosunuz.

panik yok 2. yarı 4-2-3-1e dönersek en az 3leriz

Ne hakemi ya? Futbol mu oynuyoruz da hakem diyoruz? Ne bir atak, ne bir baski, ne kanatlardan bindirmeler, ne pres hicbirsey yok. Ayni tas ayni hamam. Hatta gecen sezondan daha da rezalet. Ben böyle aciz bir Galatasaray´i Fatih Terim´in 2. döneminde bile görmedim.

puan kaybı olursa olur önemli olan eksik yerleri görüp şu transferleri yapmaları

hala görememişlerse ayıp zaten mayısta açıklama yapıyorlardı gerekli yerler takviyeler olucak mehmet helvacı dedi radikal kararlar değil ama yakışan oyuncuları alıcağız diye aradan 4 ay geçti hala adam yok ortada

Bir zamanlar kalemizde deli Orkun dedigimiz biri vardı yemin ederim bu Aykuttan 5 gömlek daha iyi kaleciydi Aykutu yollayacagımıza onu yolladık mal gibi

Oyunun en iyileri Kewell ve M.Sarp

Ortasahadan en iyi çıkarmak güç bu durumda. Takımın en iyisi Kewell,ikinci en iyi yok. Sarp'ın bu kadar etkisiz durmasının sebebi Ayhan. Cana da aynı durumda. Ayhan şu anda Hakan Balta'nın arkasında oynamaya çalışıyor neden anlamadım,ortasahayla alakası yok. 5-2-3 oynuyouruz kısaca.

Ayhan çıkarsa Emre de ortasahaya gelirse ortasaha toparlanır,sağ kanada bir çare bulmamız lazım. Ali Turan'ın çıkamamasının sebebi önünde ona yardım edecek bir kanadın olmamasıydı.

Geri
Üst Alt