Cihat Öztürk
Parçalı Üye
- 27 Temmuz 2010
- 4.568
- 2
- 1.148
Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00
Çok birşey istedik yahu altı üstü bir kadro.
Çok birşey istedik yahu altı üstü bir kadro.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre ilk yarı çok pasif kaldı sağ kanatda. M.Batdal > Ayhan değişikliğiyle Arda sağa, Kewell sola, Emre ortaya geçebilir. Belki daha dengeli oynayabiliriz o zaman. Bu arada Kewell çok iyi girdi sezona.
Her duran top gol maşallah . nasıl da biliyordum nasıl da şaşırmadım . Aykut'un bir topu yumrukladığını hatırlamıyorum ben adam gibi maçlarda . Futbolcularda değl tabi suç . Oyuncu almayanlarda suç
Azına sı*tığımın hakemi yok yere gol yedik resmen Çok kötüyüz çok Ali Turan Cana Emre hiçbiri oynamıyor 2. yarı Batdal oyuna girmeli başka türlü gol olacağı yok
Bizim Başkan'a bahane çıktı...Hakem diyecek..Görende iyi oynadık sanacak..ilk dakikalarda penaltıyı verse Arda'ya sarıyı bassa ne diyecektik acaba..
Ali Turan denen adamın sağbek oynamasını bana kimse açıklayamaz.Ayhan,Arda rezalet.Kewell ve Emre Çolak takımın en iyileri.
Koskoca takımın düştüğü hallere bak,Adnan polat hala gerile gerile açıklama yapsın.