STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00

Çok birşey istedik yahu altı üstü bir kadro.

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | İlk Yarı

Sabri'ye laf eden taş olur..Türkiye'de alternatifi yok maalesef..Keşke olsaydı..

Koskoca takımın düştüğü hallere bak,Adnan polat hala gerile gerile açıklama yapsın.

Bu orta saha ile bu kadar olur arkadaşlar. Fazla sinirlenmeyin. Ne bekliyordunuz ki?

Emre ilk yarı çok pasif kaldı sağ kanatda. M.Batdal > Ayhan değişikliğiyle Arda sağa, Kewell sola, Emre ortaya geçebilir. Belki daha dengeli oynayabiliriz o zaman. Bu arada Kewell çok iyi girdi sezona.

Aynen budur. Ayhan Hakan Balta'nın arkasında sol bekin beki olarak oynamaya çalışıyor,muhteşem silik bir maç çıkardı şu ana kadar.

hakemler yine başladı bravo sinirlenmemek elde değil sedat denen hayvan kewelı tekmeliyor bişe yok; mehmet denen öküz çelme takıp yere atıyor faulu onlar alıyor

Her duran top gol maşallah . nasıl da biliyordum nasıl da şaşırmadım . Aykut'un bir topu yumrukladığını hatırlamıyorum ben adam gibi maçlarda . Futbolcularda değl tabi suç . Oyuncu almayanlarda suç

ya ufuğa güvenip arkasında dursak çokmu zor :( renktaş ufuk vestel manisadayken canavar gibi kaleciydi kullanmıyoruz 5-6 hafta sabredip oynasak meyvesini alıcaz.

Azına sı*tığımın hakemi yok yere gol yedik resmen Çok kötüyüz çok Ali Turan Cana Emre hiçbiri oynamıyor 2. yarı Batdal oyuna girmeli başka türlü gol olacağı yok

Ne hakemi be her bokta hakeme sallamayın. Adamların penaltısını vermedi Arda ' ya kartı vermedi bunlarda nerdesiniz ?

Mustafa Sarp golun disinda her zamanki gibi oyunda yok, Ayhanin yuruyecek hali kalmamis, Emre Colak bu fizikle kanat oyuncusu olarak oynayamaz, Kewell ileride cok yalniz, bizim orta saha deli danalar gibi kosuyor ama boyle rakip takimi daha kolay poaisyona sokuyor cunki pozisyon alma, rakibi karsilama gibi ozellikleri olmayan oyuncular oldugu icin, golden sonra 1-0 olsun bizim olsun futbolu oynamaya basladik her zamanki gibi...

Bizim Başkan'a bahane çıktı...Hakem diyecek..Görende iyi oynadık sanacak..ilk dakikalarda penaltıyı verse Arda'ya sarıyı bassa ne diyecektik acaba..

Ne penaltısı ya?Lucas dokunmadan zıplıyor herif ya!Nerede orada sarı kart?Yok!Yediğimiz golde faul bize yapılıyor.Ayıp ama 5 metre önünde hakemin ya!Emre Çolak'ı biçiyorlar hani penaltı?İlk maçtan olmaz ki ama bu kadar!

sarp forvet arkasımı oynuyor banamı öyle geldi

Ya ilk yarıda 24-25. dakikalarda Ceyhun'un bi pozisyonu var kale önünde

Kamera Sivas kalesiden çekiyordu inşallah özetlerde bulabiliriz.

Tam anlamıyla ortasahanın rezaltini gösteren bi açıydı daha doğrusu Sarp'ın

Noldu Adnan Polat? 1-2 futbolcu yeter ha? Eger bu takima en az 5 futbolcu gerekmiyorsa bende hicbirsey bilmiyorum. Yaziklar olsun yönetim.

Ya arkadaşlar sakin olun hemen olumsuz bir durumda saldırıya geçiyorsunuz laf saydırıyorsunuz macın ıkıncı yarısı var sakin olun sabırlı olun mac bıtsın puan kaybı olursa o zaman eleştirin böyle acımasızca ama daha 45 dakıkalık telafi süresi varken hemen agresiflik yapıyorsunuz.

yazıklar olsun ne ortasaha var ne bişey var hiçbişey değişmemiş bu takımda...

ortasahada 1 top kaptıklarını görmedim ne kadar aciz adamlarımız var...

35lik ceyhunu oynattırıyorlar helal olsun...

ali turan + emre = 0

ulan 1.50 lik adamdan hemde kale ağzından kalecinin dibinde gol yedik napıyoduı aykut acaba o sırada aklı kafası neredeydi...

geçen sezonun devamı hiçbir farkı yok takımın...

Beyler hakeme sallamayın derim.Bizim takımda ne taktik var ne teknik var ne de disiplin.Takım bence koca bir sıfır..

Ali Turan denen adamın sağbek oynamasını bana kimse açıklayamaz.Ayhan,Arda rezalet.Kewell ve Emre Çolak takımın en iyileri.

Emre Çolak takımın en iyisi mi? Aynı maçı mı izliyoruz? Sağ kanatta bir aktivite görmedim adamdan,bir tane orta açmadı,bir kere dibe inmedi. Emre ortaya geçmeli ve Ayhan oyundan çıkmalı.

Takıma sallamayın. Koşuyor çabalıyorlar. Arda dokunur faül olur. Ayhan dokunur faül olur. Adamar Kewell ve Emre hatta Arda ya kaç kere kasti vurdu. Biraz objektif olun.

Ligin ilk maçı mücadele olacak Sivas 2. yarı bu tempoyu sürdürecek mi sanıyorsunuz.

Fener in yalaması Serkan Eyisoy denen şsiz!! yapacağını yaptı her maç gibi.

Koskoca takımın düştüğü hallere bak,Adnan polat hala gerile gerile açıklama yapsın.

adam dalga geçiyor resmen bu kadar değişemez bi insan . oda eski başkanlar gibi söylediği sözün arkasında durmuyor . adam gibi transferleri halledip çıksaydık şu maça kötümü olurdu sanki off off :(

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 0-1 Galatasaray | İlk Yarı

abi inanamiyorum kaleci on direge kosu yapti:)

sanki kafa atcak

ulan adam sag ayakla ortaliyo fiziksel olarak o top on direkten gol olamaz

geometri fizik hic mi bisey okumadin bre cahil:)

tarihe gectin vallahi:)

Geri
Üst Alt