STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

ortasaha transferi olmazsa sürünürüz

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | İkinci Yarı

Bana Rijkaard kimse demesin Total Berbat Futbolu icat etti ve ülke futboluna tek hediyesi de bu olacak!!!!!!!!

Sivas ve Antalya kadar nefret ettigim iki takim yok. Ve biz her firsatta gidip bunlari sevindiriyoruz ya..

Yürrrü bee Cimbom bu sene de 5 kupaya talibiz !!

Gerçekten çok yazık :(

4 yıl üstüste şampiyon olduğumuz kadro döve döve yener şimdiki kadroyu.Aradan 10 yıl geçti daha kaliteli olacağımıza 10 gömlek kalitesizleşti takım.

Ziyaretcilere kapali kufur basabilecegimiz bir bolum olsada bol bol agzimiza geleni soylesek.

Yenildiğimizin hemen ardından niangı açıkladı onun bunun çocukları :@ Sinirden çıldıracam.

VAllahi, iki forma alacaktim, adam gibi bir adam bekledim, öyle ismini yazidrip aliyim diye, Rosicky Filan aklimdayken yok oldu lar... Zaten bu saaten sonra ancak 12 ayda alisirlar...

Ozaman Elano nun sucu neydi, okadar gec basladi.. yüz de yüz dediler gideceksin, katilmana gerek yok. Aferim Yönetim. Bari yolla su Rijkaardi, adam da sinirlenmesin. neye gerek 3 milyon, adam gibi malzeme koymasan, asci da sana dogru dürüz menü hazirlayamaz. Cimri Cimri cingene pazarligi yapin, belki gelirler ozaman... Demirören bile adam oldu, siz hala ne yapmak calsiyorsunuz belli degil

Hayırlısı olsun transfer sezonu bitmeden yenilmemiz ve eksiklerimizi görmemiz bittikten sonra eksikleri fark etmekten iyidir.

Helal olsun bu takımı bu hale getiren Adnanlara :mad:

Yahu maçta Ali Turan'ı gördüm adam tam bir stoper ya yok mu altyapıda sağ bek :S

bu takım bu sene ilk 5 e bile giremez bu satten sonra da isterse ronaldoyu getirsinler bu takımdan bir cacık olmaz. inşallah bir an önce adnan polat ve saz arkadaşları istifa ederde kurtuluruz

ben oynasam acaba hakan baltadan daha cok gorunurmuyum:)

İzlediğim en kötü Galatasaray açık ve net.2-3 takviyeyle takımı kusursuz yapacaklarına Keita gibi bir adamı satıp Gio'yu almayıp takımı boş beleş adamlarla doldurdular.Bravo.:asd:

Bu sezon en azz 8-9 mağlubiyet almazsak adam değilim.Yenildik diye değil.Sezon bitti biteli yazıyorum.Bazı çıok bilmiş arkadaşlar yadırgıyodu.Alın izleyin takımı.Aslantepeye bu kadroyla çıkarsak Allah çarpar be.

Fenere 2,bjkye 1,tsye 1,bursaya 2,kayseriye 1,antalyaya 1 yenilgi cepte.Varmı artıran

emre çolakla ali turan berbattı nerdesin sabri pino serdar özkan

hala skor taraftari var diyorlar,10-0 bitmis olsa bile yaziklar olsun, Ayhan, Servet, Mustafa Sarp, Aykut, derhal ...... Gitsinler!! 2 senedir ayni seyleri soyluyoruz ne zaman kadro disi birakilacak bunlar, yemin ediyorum.. Cumhurlu, Musali, Ufuklu kadro ile yenilirim daha iyi olur

Bu ortasahayla şampiyon olacaz. 20.45 de şampiyonuz bastır adnan polat.

Muhteşem kasıntı bir teknik direktörümüz var. Taktık bir 4-3-3'e. Bir maç 4-4-2'ye dönsek takım 4-3-3'ü unutacak gibi.

Çift forvetle bu maç ilk yarı 2-3 olurdu.

Geri
Üst Alt