STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Herifler Niang'ı aldı.2-1 mağlubuz Arda çıkıyor ve Barış Özbek giriyor oyuna şaka gibi ya!2.5 ay geçti nerede forvet nerede ortasaha?Sivas bizi 60.dakikadan sonra resmen ezdi ayıp be!

Birakin 1-2 oyuncuyu, bu takimin en az 5-6 oyuncuya ihtiyaci var. Rezil olduk. Bizi rezil edenler yarin bizimle olmasinlar.

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | İkinci Yarı

ya arkadas bi kendinize gelin.kurt kuş girip okuyo bu yazdıklarınızı.ilk maç.lütfen ama.tamam futbol kötü.ama cok ileri gidiyorsunuz gercekten.ya adminler ziyaretciye kapatsanıza su formu artık!
Ne kendimize gelicez be ufuk,da ışık görebiliyormusun hayır eee neye kime sabredeceğiz.Kör gözüne parmak sokar gibi aynı orta sahayı değiştirme lütfunda bulunmayan yönetim sene sonu arkasına bakmadan gider artık.

Elano lazım bize. gitmese bari

adnan polata sevgıler burdan butcemız kısıtlı bızım alamayız oyuncu falan yok oynayın barıslarla alı turanlarla emre colaklarla ayhanlarla mac farkdan dondu bursa macı facıa olabılır.adnan polata suan ıcımden gecenlerı soylesem ban yıyecem o yuzden susuyorum!!!!!!!!!!!!!!!

son 10 yılın en rezil takımını şu yaşımda izlemek gerçekten acı verici.

Yemisim Total Futbolunu, Disarda Iki Tane Forvet Bekliyor Biz 6 Tane Orta Saha Futbolcusuyla Oynuyoruz, Ben Böyle Total Futbol Görmedim!!!!

Mağlup olmayı hakettik ve olduk.Çok fazla bişey konuşmaya gerek yok.Yeri geldi yönetimi övdük, şimdi de lafımızı söyleme hakkımız var.Burdan bas bas bağırdık transferler geç kaldı diye efendiler görmüştür heralde.Cidden konuşacak fazla bişey yok.Elano olmadan iyiyiz diyenlere de selam olsun :)

Tecavüzde bu olsa gerek,yazik hemde cok yazik,bizi bu hallere düsürenler utansin.Bu arada su M.Bakkal Porsukspor un basinda bile bize karsi oynasa,en az beraberligi var.

En kötüler siralamasi:Ali Turan,Cana,E.Colak,Servet,H.Balta......daha dogrusu komple 11 +Rijkaard.

ardayı cıkart ilk 10a giremeyiz

Bu takım adam gibi adamları TT arenada seretmek istiyor.

Muhteşem kasıntı bir teknik direktörümüz var. Taktık bir 4-3-3'e. Bir maç 4-4-2'ye dönsek takım 4-3-3'ü unutacak gibi.

Çift forvetle bu maç ilk yarı 2-3 olurdu.

ya ne degisecek ? simdi 4-4-2 oynasak, Hakan balta öyle aptalca hata yapmicak miydi ? Sarp birden Mascherano mu oluyor ? ya gidin isinize beeeeeeeeeeeeee

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | İkinci Yarı

Ne kendimize gelicez be ufuk,da ışık görebiliyormusun hayır eee neye kime sabredeceğiz.Kör gözüne parmak sokar gibi aynı orta sahayı değiştirme lütfunda bulunmayan yönetim sene sonu arkasına bakmadan gider artık.

sene sonumu?? acılen gıtmesı lazım

Çıldırın çıldırın. Komik futbola çıldırın. Orta sahada Ceyhun ve Mehmet Nas dümdiz gidiyor bizim la galaksito :D orta sahamız her pozisyonu geçiriyor. Hayyyyyretttt bişişiii. Vallaa kafayı yedircek bu oyun ,bu futbol zekası.

Şu Sivas karşısında düştüğümüz hali izleyen yönetim utanmış mıdır acaba?Adnan Polat bekle sen daha, yapma transfer falan, sat elindeki iyi oyuncuları, transfer sezonunun sonunda alırsın bütçemize uygun 1-2 oyuncu.Yemişim senin bütçeni, para harcamadan kurulan takım işte bu kadar olur.Sivas taraftarına oley oley çektirirsin işte böyle

Gurur duy yönetim, bu takım senin eserin.

Şimdibirileriçıkıpta Hazır değiliz falan demesin valla küfrü basarım.

ulan 1. lige çıktığından beri aynı taktikle oynayan sivas

1 tane adamları var mehmet yıldız o kadar 2. adamları yok... şişrme top arkadan gelene servis bu kadar... böylesine kısır bir taktiği olan takımı yenemiyorsak hatta gol pozisyonumuz bile yok... 2. devre hiç bir numara yok...

yazıklar olsun... büyük beklentiler içinde olmayın felaket bir sezon geliyor...

son olarak geçmiş olsun arkadaşlar. başka denecek birşey yok.

Geri
Üst Alt