STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Neyse ben Guti ile Q7'yi izlemeye gidiyorum.

Bu yÖnetİmlede bu hocaylada bu futbolcularla da olmaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz.

Rijkaard kasıyor bazılarını ya neyse.Ben eleştirmeyin demiyorum eleştirin ama Emre Çolak neden sağa oynadı deniyor?Ulan klübede Keita,Gio var sanki?

rijkard gidebilir

Rijkaard'ın ne suçu var ya? Adamdan utanıyorum valla, ne yapsın bu kadroyla? Orta sıralara oynar bu kadro kim olursa olsun teknik direktör..

Ne alaka kardes kadro sivas için gayet uygundu kanatta emre çolağın ne işi var ? Koy kewell'ı sağa ileriyede M.Batdalı koy illaki arda weya kewell orta açar mehmete attırırdı emre aldığı bütün topları ezdi sağda, emrede suç yok ama emreyi oraya koyanda kabahat kaç kere orda oynamış emre bu zamana kadar ?

fatih_terim.jpg

Madem 2012 uğruna bu takımı bu hale soktular gitsin abi Arda gitsin kurtarsın kendini en azından göğsümüzü kabartır M.Topal gibi deriz bizim oyuncumuz.. Rijkaard gitsin adamcağız daha fazla rezil olmadan ne yazık ki bi devrim yapacaktı ama mümkün değil bence bu saatten sonra kimi istiyorlarsa satsınlar kurtarsınlar kendilerini en azından takım kötüyken onlarda kötü olmasın bonservisleri düşmesin.. 2012 de malum barca gibi kadro kurcaz ya.. Yazıklar olsun lanet olsun..

Ne skor taraftarıyım ne transfer mesajlarımda azdır sadece girer okurum ama ben bu Galatasaray'ı izlemek istemiorum.. Bu mu Galatasaray bu mudur TT Arena kadrosu.. yazık bu taraftara.. en basitinde bu platformda sabahlayan insanlara sınavına okuluna işine geç kalanlara.. Merak ediorum var mı acaba haberleri bu taraftarlardan..

bence hocaya sallamak yersız FR ın elıne boyle bı kadro verenler utansın daha doğrıusu bırakanllar demek daha doğru oyuncu almadık cunku satıs yapıyoruz. adnan polat kendı dukkanına cevırdı koskoca klubu

Dostum nasıl bir kadro verecektik ki eline burası SPORTOTO 1. LİGİ ekonomisi belli f5 o kadar olanakları varda ne verebiliyor biraz gerçekçi olun lütfen Barcadan hoca getirdik diye eleine barca ya yakın bir kadromu vermeliyiz.

Hala Rijkard ın ne suçu var diyolar.

Yahu Allah'ınızı dininizi seviyorsanız şu adamın adını anıp durmayın ya! Geçenlerde bir düğüne gitmiş kameralara poz atarken ayağı takıldı takla atıyordu! Artist hoca istemiyoruz!!!

artist ne arar la galatasarayda xD

Beyler Rijkaard'a saçma salak sallamayı kesin!!!

Hadi Sivas Mivas neyse, kör topal ilerleriz de Kadıköy'de ne bok yiycez ya? Hakkaten korkuyorum bizi çok kötü günler bekliyor arkadaşlar

Bu yönetim kesin ve eminimki transfer yapmayacak. Boşuna transfer beklemeyin.Karpytv ve Bursa yenilgilerinden sonra Rijkard zaten gider,o gitmeden transfer yapılmaz. O gittikten sonra SEZGİN almanyadan 4.sınıfbir teknikadamve yanında 5.sınıffutbolcular getişriecekt.rBunlar hayaldeğil öngörüdür.

Neyse, ben Quaresma ve Gutiyi izlemeye gidiyorum.

Rijkaard kasıyor bazılarını ya neyse.Ben eleştirmeyin demiyorum eleştirin ama Emre Çolak neden sağa oynadı deniyor?Ulan klübede Keita,Gio var sanki?

Kulübeyle alakası yok Sağda kewell solda arda forvette m.batdal bu kadar basit 2 tane rahat sallardık bugün sivasta maçtan kopardı

zBK981284QR792_250.jpg

Geri
Üst Alt