STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Beyler boşuna heveslenmeyin Adnan Sezgin istifa falan etmez, adam ayda 70.000 TL alıyor.

Bugün Rijkard ın yaptıklarını F.Terim yapsa KABADAYI derlerdi.

Rijkaard'in sayesinde bu takim ozguvenini kaybetmis.. hepsi cok basit hatalar yapiyor.. cok top kaybi yapiyoruz.. her mac sacimi basimi yolmaktan nefret ediyorum.. biraz baski yeyince hepsi panikliyor.. kim ne yapiyor bellisiz.. forvetsiz cikip oynuyoruz her mac.. yazik yaa bu kadar olmaz.. bu hafta sami yende iki macta cok ters sonuclar gelirse deprem olur.. ne yonetim kalir ne Rijkaard..

Rijkaard'ı getirip 4-3-3 oynatacağını bilip transfer yapmayan yönetime mi kızmalııı yoksa Türkiye gibi bir yere gelmeye razı olup da 4-3-3'den başka gözü başka şey görmeyen,hiç bir esneklik göstermeyen Rijkaard'a mı?

Şu maçtan olumlu bir şey çıkarana araba alırım.

tavukmu yumurtadan çıkar , yumurtamı tavuktan?

resimler%5Chaber%5Cfatih_terim.jpg

daha hala rijkaard napsın diyenler var ya inanamıyorum size arkadaşlar geçen seneki kadro galatasaray tarihindeki en kaliteli kadroydu belkide ve sonuç rezillik

geçen sene kadromuz müthişti lafları tamamen şehir efsanesi tama hücumun iyiydi ama ortasahaya bak çay demle: ayhan , barış, sarp ben bunları bahçeme bekçi yapmam.

Kaçın Fatih Terim oley,Cevat Güler oleyciler geldi.

bence hocaya sallamak yersız FR ın elıne boyle bı kadro verenler utansın daha doğrıusu bırakanllar demek daha doğru oyuncu almadık cunku satıs yapıyoruz. adnan polat kendı dukkanına cevırdı koskoca klubu

Halen hocaya sallayanlar var şoktayım. Sanki sağ açıkta Keita vardı biz görmedik?

Geçen sene Keita vardı da noldu???? Siz hala Rijkard ı korumaya devam edin. Kadro kötü diyonuz bu kadro Sivas tan damı kötü.

Bari Fatih hoca gelsin be.Bari paramız türklere gider.Elin hollandalılarına gitceğine

Ulan ap açık belliydi geçen seneden Hakan baltadan Sol bek molbek olmaz hatta onlar bile anlamıştı artık defansın ortasına almışlardı şimdi koymuşlar gene sol beke, sağ bek Ali Turan ne alaka ya çıldırmamak elde değil.

Rijkaard'ın ne suçu var ya? Adamdan utanıyorum valla, ne yapsın bu kadroyla? Orta sıralara oynar bu kadro kim olursa olsun teknik direktör..

Hoca ya tozkondurmayanlar

1-hala takımın 1. kalecisi belli değil bir o bir bu oynarsada hiç bir zaman olmaz.

2-takım geç başladı hazır değil.

3-saha kenarındaki hareketlerini bir adanalı yapsa neler dersiniz.

taktik olarak bugüne kadar maç esnasında ne gibi doğru müdahelerini gördünüz aksine bugün olduğu gibi Battal soktu Ardayı çıkardı orta yapmak A.turana kaldı.

5-E.Çolağı bütün hazırlık maçlarında oynattı Belgrat maçlarında kesti 1 ay sonra ilk onbire koyuyor hemde deplasmanda.

6-Takım mağlup duruma düşünce dağılıyor çare yok.

7-kamp yaptırmıyor takımn hali geçen sene ortada.

8-bu takım evinde bile tek forvet oynuyor sayesinde sonra aslında ben hücum oynamak istiyordum diyor.

Tamam büyük topcuydu Barcelonada iyi işler yaptı ama bize uygun değil ona 40-50 M.Euroluk takımda yapsan boş Hagide büyük oyuncuydu ama T.D ortada.Tek suçlu o demiyorum ama bu kadro Sivastan da kötü değil heralde suçlu aramaktansa çözüm aramaktan yanayım ama 3 tane günah keçisi yarattınız onlara yüklenmeyin lütfen dk.85 Ayhan ceza sahamızda M.Yıldız dan tpo çalıyordu keza M.Sarp ta öyle.

Aynen katılıyorum ukela ukela sen Rijkaard'dan iyi mi biliyorsun diyenler bu akşam hocamızın ne büyük(!) futbol adamı olduğunu ve bu akşam ki hatalarını da görmüştür sanırım.

Geri
Üst Alt