STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Yılmaz Vural Rijkaard tan 10 kat daha iyi teknik direktör buna kimsenin şüphesi olmasın zaten ama bugün takımın başında MOurinho da olsa bu maç en iyi berabere biterdi!!!!

Beyler Allahtan askere gidiyom.Sırf bunları izlemicem diye askere çok istekli gidiyom

Hoca ya tozkondurmayanlar

1-hala takımın 1. kalecisi belli değil bir o bir bu oynarsada hiç bir zaman olmaz.

2-takım geç başladı hazır değil.

3-saha kenarındaki hareketlerini bir adanalı yapsa neler dersiniz.

taktik olarak bugüne kadar maç esnasında ne gibi doğru müdahelerini gördünüz aksine bugün olduğu gibi Battal soktu Ardayı çıkardı orta yapmak A.turana kaldı.

5-E.Çolağı bütün hazırlık maçlarında oynattı Belgrat maçlarında kesti 1 ay sonra ilk onbire koyuyor hemde deplasmanda.

6-Takım mağlup duruma düşünce dağılıyor çare yok.

7-kamp yaptırmıyor takımn hali geçen sene ortada.

8-bu takım evinde bile tek forvet oynuyor sayesinde sonra aslında ben hücum oynamak istiyordum diyor.

Tamam büyük topcuydu Barcelonada iyi işler yaptı ama bize uygun değil ona 40-50 M.Euroluk takımda yapsan boş Hagide büyük oyuncuydu ama T.D ortada.Tek suçlu o demiyorum ama bu kadro Sivastan da kötü değil heralde suçlu aramaktansa çözüm aramaktan yanayım ama 3 tane günah keçisi yarattınız onlara yüklenmeyin lütfen dk.85 Ayhan ceza sahamızda M.Yıldız dan tpo çalıyordu keza M.Sarp ta öyle.

:tiphat::tiphat:

+rep

Bu arada ooo Emre kral,Emre geleceğin yıldızı olacak falan diyenlere. Adam bütün formasyonlarda bir tek ofansif ortasaha oynayabiliyor,merkezi ortasaha oynayamaz,forvet arkası oynayamaz,kanat oynayamaz. Kısıtlının kısıtlısı,çelimsizlikte çığır açmış bir adam,mental olarak Galatasaray'a hiç hazır olmadığı da her topu aldığında belli oluyor.

Yeter artık Rijkard.

Kadro açıklanır açıklanmaz,Emre Çolak sadece isim olarak sahada olur ama takıma katkı veremez demiştim.Bu kısıtlı futbol bilgimle bunu ben gördüm de Rijkaard nasıl göremez!!!!

rijkaard ne yapsın yedekte kaka oturuyorduda adammı almadı. bütün suç yönetimde. rijkaard bütün alternatifleri denedi ama olmuyor olmuyor olmuyor.........

Maçın başında söylemiştim sağ açıksız oynayacağız sanki demiştim. Sağbeksiz oynayabileceğimizi düşünemedim.

Evet, panik yok!

kaybettik! sorun degil! Bize transfer yok! Sezgin zaten yapamaz ..

Yasasin Ayhanlar, Barislar, Aykutlar ..

:) :)

Arda, seneye git ..

ayhan barış mustafa sarp---------guti ernst quaresma güçler çok eşit sayın başkan transfere gerek yok :tiphat: :o

Macin en iyisi de hani o tartisilan, küfür edilen adam Mustafa Sarp'ti benim icin. Gol atmasa bile cabasi, cift tarafli oynamaya calismasi, kapasitesinin sinirlarini zorlamasiyla macin en iyisiydi.

En guzeli bu... Adamin seviyesi 6/10 ise adam 8/10 hatta diger oyunculara kiyasla 10/10'luk bir oyun oynadi. Yenilmemize Sarp'in emegi icin de ayrica daha fazla uzuldum.

Skor taraftarı nedir yahu !? E oldu o zaman takım oynamasın Ayhan'ına Sarp'ına Ali Turan'ına sabredeyim 3 pas yapamasın takımım bide bu adamlar dünyanın parasına benim bilet forma vs paramla Türkiye standartlarının üzerinde yaşasın sonra kızılınca skor taraftarı olalım...kim koymuş bu kuralı ?

Takımım göz zevkine uygun topmu oynadıda yenildi ? Pozisyonlar bulduda şanssızlık mı oldu ? Tabiki hayır...Sapır sapır döküldü hepsi...bu haldeykende yenilirlerse avazım çıktığı kadar lanet bile ederim hepsine...ha kazansakmı ne olurdu uçurumun kenarından döndük ama aklımızı başımıza almamız lazım derdim.Bu ne kardeşim yaratıcılık adına hiçbirşey yok takımda...sahada yürüyen topçulardan başka bişey görebildikmi ? Taraftarın skor taraftarlığı sorgulanacağına yönetime teknik kadroya topçulara hangi arma altında görev aldıkları ciddi hatırlatılmalı.Felaket tellaliği değil bu ama bu günden daha zor günler bekliyo bizi bu kadro ile...Heleki Türk Telekom Arena'da da bu hale yada daha kötü hallere düşeceğiz gerçeğini görebiliyo olmak o kadar can yakıcıki...Zorlamı arkadaş istemiyorum kötünün iyisi Ayhan'ı , gol atmasına rağmen Mustafa Sarp'ı , bozuk Türkçesi ile Barış'ı , pembe tokası ile Ali Turan'ı , ses tonu ile karizma şekli yapan Adnan Polat'ı...ben ben gibi Galatasaray'lılardan oluşan insanların (futbolcu yönetim teknik kadro) takımımda görev almasını istiyorum...Çok mu şey istiyorum ???

Ben burada yönetici olmasam çok beter saydırırım da şu şartlar altında Abi 'den fena fırça yerim :D

şimdi görelim transferi hadi bakalım ne yapacaklar.

Bursaspor ve Eskisehirspor´u nasil yenmeyi düsünüyorlar acaba? Ilk 3 maci kaybettikten sonra yemisim transferi. Ronaldinho´yu getirsen ne yazar? Bu fiyaskodan sonra herkes istifa etmeli. Abartmasi mabartmasi yok. Böyle bir rezalet olamaz. Bunu bize yasatanlar derhal istifa etmeli. Böyle bir sezon planlamasi olamaz. Adnan Sezgin hala takim otobüsünde. Neler neler diyecegim de...

Halen hocaya sallayanlar var şoktayım. Sanki sağ açıkta Keita vardı biz görmedik?

Yılmaz Vural Rijkaard tan 10 kat daha iyi teknik direktör buna kimsenin şüphesi olmasın zaten ama bugün takımın başında MOurinho da olsa bu maç en iyi berabere biterdi!!!!

Katılmıyorum , bu maçı 4-4-2 bile oynasak kazanırdık. Forvet hattıyla defans hattı arasında 70 metre var, e beklerinin önü bomboş kalıyor. Ortasahan defansa gömülüyor , ne yapabilirsin ki? Başarısız sonucun 4-3-3'le çok alakası var.

Galatasaray taraftarı enteresan bir haleti ruhiye içinde şu aralar. Lig başlıyor ilk maça çıkılıyor heyecan yok. Maç başlıyor takım golü buluyor. Sevinç bir yere kadar. Kahkahalar havada uçuşuyor “Sarp attı lan!” diye. Fena değiliz ama bugün takım sanki kıpırdanıyor diyorsun. Bir duran top ve Aykut’un klasik çizgide kalışı, Ali Turan’ın Sabri’yi aratışı…

2. devre başlıyor kahkahalar yine havada. Ayhan Xavivari oyunu kuracak, üflesen uçacak genç yetenek Emre parlayacak alacağız bu maçı. Kewell biraz yırtınıyor. Arda koşturuyor. Yine cacık yok. Top dönüyor geliyor Servet adamını bırakıp öne çıkıyor. Ve skor 2-1. Sinir var mı? Sıfır. Biliyorsun çünkü olacakları artık dalgaya vuruyorsun.

Sonrası daha da vahim. Doldur boşalt style Batdal sahada. Sakatlıktan yeni çıkmış Baros’a sarılmaca. Yaratıcı adam zaten yok. Topu ileri taşıyabilen tek adam Arda’yı oyundan al Barış girsin. Sinir var mı? Kesinlikle yok. “Barış şimdi bir saçmalar bizi güldürür” diyoruz.

Sonra dakikalar oluyor 88. Bir bakıyoruz Rijkaard da bizden olmuş. Sivas yedek kulübesiyle münakaşa ediyor. E hani total futbol filan öğretecekti? Bu malzemeyle bu kadar. Onu da bozduk anasını satayım… FOOTBALLOVE

harbiden bu yenilgi bizim için iyi oldu.Ne transfer yapılırdı ne de oyuncular kendine gelirdi kazansaydık.Yine vasat futbolla oynardık daha sonrada yine 4-5. olurduk...

Geri
Üst Alt