STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

telegol varmı buğün ?

Rijkaard'ı getirip 4-3-3 oynatacağını bilip transfer yapmayan yönetime mi kızmalııı yoksa Türkiye gibi bir yere gelmeye razı olup da 4-3-3'den başka gözü başka şey görmeyen,hiç bir esneklik göstermeyen Rijkaard'a mı?

Şu maçtan olumlu bir şey çıkarana araba alırım.

Kısa ve net transferleri yetiştiremeyen bu zihniyete yazıklar olsun.

Transfer falan istemiyorum.Tek istediğim bu takımı bu hale sokanlar gitsin!!!!

rıdvan bile doğru söylüyor durumuna düştü. 2012'de paralar saçan hiç bir kulübe birşey olmayacağını düşünüyorum. arkasına sığınacak başka birşey mi kalmadı?

futbol bu değil.. Galatasaray'ım buna layık değil diye düşünüyorum..

gel vatandaş geeel , Elano kaldı elimizde sezon sonu fiyatından veriyoruz.

Tüccar mantığıyla bu kadar, haftaya samiyen'de 'yönetim istifa' sesleri yükselmeli, Galatasaray oyuncak oldu malesef

Hoca ya tozkondurmayanlar

1-hala takımın 1. kalecisi belli değil bir o bir bu oynarsada hiç bir zaman olmaz.

2-takım geç başladı hazır değil.

3-saha kenarındaki hareketlerini bir adanalı yapsa neler dersiniz.

taktik olarak bugüne kadar maç esnasında ne gibi doğru müdahelerini gördünüz aksine bugün olduğu gibi Battal soktu Ardayı çıkardı orta yapmak A.turana kaldı.

5-E.Çolağı bütün hazırlık maçlarında oynattı Belgrat maçlarında kesti 1 ay sonra ilk onbire koyuyor hemde deplasmanda.

6-Takım mağlup duruma düşünce dağılıyor çare yok.

7-kamp yaptırmıyor takımn hali geçen sene ortada.

8-bu takım evinde bile tek forvet oynuyor sayesinde sonra aslında ben hücum oynamak istiyordum diyor.

Tamam büyük topcuydu Barcelonada iyi işler yaptı ama bize uygun değil ona 40-50 M.Euroluk takımda yapsan boş Hagide büyük oyuncuydu ama T.D ortada.Tek suçlu o demiyorum ama bu kadro Sivastan da kötü değil heralde suçlu aramaktansa çözüm aramaktan yanayım ama 3 tane günah keçisi yarattınız onlara yüklenmeyin lütfen dk.85 Ayhan ceza sahamızda M.Yıldız dan tpo çalıyordu keza M.Sarp ta öyle.

Senenin ömür törpüsü belli oldu; Ali Turan. Yazık ki doğru düzgün 3 pas yapamadı takım. Defansı geçen top zaten gol, Aykut 'un maşaallahı var elinin arasından top kaçırmakta üstüne yok. Ama diyorum ki iyiki yenildik. Transfer mecburi hale geldi. Eğer yenseydik transferde olmayacaktı, önümüzdeki haftalarda da takım sıkıntı verecekti. Zaten Ceyhun yine bize patladı.

Serdar Özkan denen adam maçtan önce ateşlenmiş, ulan oruç tutmuyorsunuz bir şey yok, yaz gününde futbolcu bünyesi ateşlenir mi insan hatırladıkça deli oluyor yahu. Baros 'u 70 de aldı, ben senin Rijkaard gibi taa... şu adam ölüde olsa kefeniyle al oyuna ölüsü yeter be. Sonra Arda 'yı alıp Barış 'ı oynatmasına edecek küfür bulamıyorum zaten. 4-5 doktor almış gelmiş bana sağlık ekibi diye transfer beklediğimiz siteden sağlık ekibi açıklıyor alay eder gibi... Ayıp yahu vallahi ayıp. Pas yapamadık. İlk yediğimiz gol zaten tam bir komedi Ali Turan denen adam salıyor al da at diye.

Sonuç olarak bu takımdan bir nane olmayacağı gerçek maç öncesine kadar transfer olmasada çok umutluydum ama olmadı. 4-5 haftada toparlayamayız gibime geliyor (o da gerekli transferler yapılırsa 4-5 haftada toparlarız.)

Aman hocam yapma, sonra transfer taraftarı ilan edilirsin sende :)

biz bunu 2 ay önce söyledik !!! beni neden banladınız !! rijkaard yönetimle kötü oldu !! sinirleri bozuk ! ortada transfer yok ! pino dan sonrasını beklemyin dedik !!

cahiller topluluğu !!!

aykut nasil on direge kosu yapti ama golde:)

Ben Q7'yi Guti'yi izlemeye gidiyorum.

Koskoca Galatasaray ortasahasında 1 tane Ceyhun Eriş kalitesinde adam yok.Ceyhun diyorum lan Kaka değil!

Cok dogru soyluyorsun. Acinacak durum. Gecen yildan belli olan duruma bir care bulamadilar. Kardes lutfen, yalvariyorum sana, Adnan Sezgin'in istifasi icin imza kampanyasi yapalim. Gecen istedigimde neredeyse forumdan atacaklardi beni.

Verilecek Demeçleri Çok merak ediyorum,Eğer Adnan polat her zaman ki gibi konusacaksa gene hiç konuşmasın :@

barıs ve ayhan bu takımın oyuncusu değiller.Cana cok sert oynuor fazla sert.Arda milli takımdaki gibi oynayamıyor.Emre zaten son dk da forma kapmıs belli.Mustafa-mehmet batdal bişeler yapmaya çalıstılar.Defans vasat.Sabriyi çok aradık o beğenmediğimiz oyuncuların eksikliğini hissediorz.Yaratıcı oyuncu şart 10 numara olarak resmen ayhanı oynattık.Yönetim artık bunu kesin görmüştür ve bu hafta artık transfer biter..

Aykut artık oynamaz heralde ?

Adnan sezgin gibi başarız birini istemiyoruz bu yönetimde .. Hadi renktaşlarım birlik olalım ve transfer yapıcağı yerde sivasa gidip maç izleyen ADNAN SEZGİNE tepkimizi koyalım ..bu forumdan sesimizi duyuralım

ADNAN SEZGİN iSTİFA!!!

rijjkard bırak bu takımı git kariyerine yazık ediyorsun , ben hiç bir sezona bu kadar umutsuz başlamamıştım , hüsran dolu bir yıl bizi bekliyor

Iyi oldu, yemin ederim cok iyi oldu bu yenilgi.

Kazansaydik inanin arkadaslar yönetim 1 transfer yapip kapatridi transfer sezonu.

Simdi kapatsin eger yiyorsa.

daha hala rijkaard napsın diyenler var ya inanamıyorum size arkadaşlar geçen seneki kadro galatasaray tarihindeki en kaliteli kadroydu belkide ve sonuç rezillik

Geri
Üst Alt