Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.353
- 8.893
- 2.518
Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu
telegol varmı buğün ?
telegol varmı buğün ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senenin ömür törpüsü belli oldu; Ali Turan. Yazık ki doğru düzgün 3 pas yapamadı takım. Defansı geçen top zaten gol, Aykut 'un maşaallahı var elinin arasından top kaçırmakta üstüne yok. Ama diyorum ki iyiki yenildik. Transfer mecburi hale geldi. Eğer yenseydik transferde olmayacaktı, önümüzdeki haftalarda da takım sıkıntı verecekti. Zaten Ceyhun yine bize patladı.
Serdar Özkan denen adam maçtan önce ateşlenmiş, ulan oruç tutmuyorsunuz bir şey yok, yaz gününde futbolcu bünyesi ateşlenir mi insan hatırladıkça deli oluyor yahu. Baros 'u 70 de aldı, ben senin Rijkaard gibi taa... şu adam ölüde olsa kefeniyle al oyuna ölüsü yeter be. Sonra Arda 'yı alıp Barış 'ı oynatmasına edecek küfür bulamıyorum zaten. 4-5 doktor almış gelmiş bana sağlık ekibi diye transfer beklediğimiz siteden sağlık ekibi açıklıyor alay eder gibi... Ayıp yahu vallahi ayıp. Pas yapamadık. İlk yediğimiz gol zaten tam bir komedi Ali Turan denen adam salıyor al da at diye.
Sonuç olarak bu takımdan bir nane olmayacağı gerçek maç öncesine kadar transfer olmasada çok umutluydum ama olmadı. 4-5 haftada toparlayamayız gibime geliyor (o da gerekli transferler yapılırsa 4-5 haftada toparlarız.)
Emre Çolak'ı sağ açık oynatarak hem çocuğu hem takımı bitiren hocaya sevgiler.
Ben Q7'yi Guti'yi izlemeye gidiyorum.
Koskoca Galatasaray ortasahasında 1 tane Ceyhun Eriş kalitesinde adam yok.Ceyhun diyorum lan Kaka değil!