STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | İlk Yarı

Emre ilk yarı çok pasif kaldı sağ kanatda. M.Batdal > Ayhan değişikliğiyle Arda sağa, Kewell sola, Emre ortaya geçebilir. Belki daha dengeli oynayabiliriz o zaman. Bu arada Kewell çok iyi girdi sezona.

Emre Çolak çok güçsüz kalıyor, Mustafa Sarp gol dışında yok, Ali Turan sağ bek oynayamıyor en azından Neill oraya geçmeli. Onun dışında memnunum. Özellikle defans iyi ama orta sahanın göbeği şaşırtıcı! derecede dirençsiz.

Bu kaleci ile bizden birşey olmaz. Herşeyi anlarımda ön direğe adam koymuşsun top 6 pasa açılıyor çık ulan bir topada çık. Çizgiden 1 adım atarsan sana bişey yaparız mı demiş biri buna senelerdir aynı kaleci değil çizgi bekçisi

Golde en büyük hata Ali Turan ın. Mac genelinde de hatalıydı. Alısamamıs henüz takıma.

Her duran top gol maşallah . nasıl da biliyordum nasıl da şaşırmadım . Aykut'un bir topu yumrukladığını hatırlamıyorum ben adam gibi maçlarda . Futbolcularda değl tabi suç . Oyuncu almayanlarda suç

Ali Turan ne yapmaya çalışıyor anlamadım.Sağ Kanat bomboş.Bide Emre var.O da yok...bu maçı almamız çok zor.

Bu hakem şeref yoksunu bu kadar olmaz be. Hayrettin denen adam gırtlağını sıkıyor. Kewell - Emre ye kaç kere kasti vuruyor.

Sedat ve M. Yıldız ş. sizler her pozisyon atmalar küfürler. Ayıp be yeter be her sene uydurmalarla bu ligi buraya getiriyorsunuz.

Rijkaard gibi itiraz etmeyen adam bile delirdi .

Türkiye Şerefsiz Hakemler Ligi olsun adı bence bu ligin ayıp bee... Adamlar bize faül yapıyor onlara çalıyorsun.

Emre penaltı var. Vermiyorsun. Kaç tane sarı kartı veremiyorsun. Adamlar senmi dövüyor bakıyorsun.

Sivas da adam değil. 2. yarı çıkacaz koyacaz geçecez ötesi yok.

Baros girsin diyicem bu sefer onu da sakatlar bu şsizler.

hayır ayhan çıkıp batdal girmeli 4-2-3-1e döner ofansif oynarız

Azına sı*tığımın hakemi yok yere gol yedik resmen Çok kötüyüz çok Ali Turan Cana Emre hiçbiri oynamıyor 2. yarı Batdal oyuna girmeli başka türlü gol olacağı yok

gol atıp öne geçiyosun ama biliyorsunki adın gibi eminsinki kalecin ne yapıp edip bi gol yiyecek.bu kaleciyle hiçbir maçı bir sıfıra bağlayamayız biz.bikerede şaşırt bizi be aykut.langırt kalecisi gibi yapışmış çizgiye duruyor.

Şuan geçtiğimiz sezonun devamını izliyoruz. Hiç birşey değişmemiş takımda. Korkaklık,paniklik,sinirlilik,beceriksizlik. Tamam hakem yanlış karar vermiş olabilir. Ama yediğin göle bak arkadaş 1.60 lık adam o kadar kişinin arasında kafa vuruyor. Herkes seyrediyor. Bu takıma 2 tane orta saha oyuncusu alınmazsa bu senede çöpe gider.

Sivaslı oyuncularda her pozisyona itiraz ediyor. Sezonun daha ilk maçı.

Oyunu kopartmamız gerekirdi ilk yarıda 3 gol olurdu.Santraforumuz olmadığından yakaladığımız pozisyonları değerlendiremiyoruz.Orta sahada Mustafa Sarp ve Cana sırıtmazken Ayhan kötüydü.Emre Çolak çabalıyor fakat güçsüz.Ali Turan sağ bekte yapamaz.Aykut iyiydi.

Allah belanı versin hakem gibi... Allah belanı versin basiretsiz zavallı...

Bu anadolu takımların bi tarafları çok kalkmış parayı görünce ulan siz daha dünkü b.ksunuz Galatasaray Avrupa'da tarih yazarken siz amatör kümelerde mücadele ediyodunuz it herifler o yardımcı hakeme söylenecek birşey yok ne yapmak istediği belli

Ayrıca o sedatmıdır nedir ondan değil topcu sirkte maymun olmaz.

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00

Lan zaten moralim bozuk bi Galatasaray vardı o da geçen seneki gibi ::(

Herşey aynı..

Ali Turan denen adamın sağbek oynamasını bana kimse açıklayamaz.Ayhan,Arda rezalet.Kewell ve Emre Çolak takımın en iyileri.

Geri
Üst Alt