STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | İkinci Yarı

Ali Turanin yerine ben oynasaydim. En azindan sari kart görmezdim. Yazik su Ardaya da, tek basina mac kurtarmaya calisiyor.

BAROS lazım bu takıma

orta saha lazim bu takima. baros forvet. toplari orta saha forvete goturmesi lazim. ayhan mi yapicak? sarp mi yapicak?

kim ne derse desin, bu kadroyla ilk 5e zor gireriz. diger takimlar bizden daha saglam transferler yaptilar.

3 TRANSFER SART!

Rijkaard ne yapsın elinde iyi adamları olmadıkca

Karşıdaki takım Barcelona değil. Tamam yönetimin transfer zaafları var da hani teknik heyeti de aklama zorunluluğunuz yok. Herkesin bariz suçu var.4-3-3 olmuyor işte B planı olmalı.

şimdi bu spikerlere ana avrat sövcem ceza alcam sonra abuk sabuk yorum yapıyorlar. yok rijkaard golden önce batdalı sokcakmış, golden sonrada onu sokmuş tartışılcakmış. lan mal defans oyuncusu mu sokcaktı gol atmka için. canaya fazla tahammül etmiş, zaten yerine koycak adam varda değiştircek. canaya tahammül fazla emre çolak büütün pozisyonları katletti ona birşey demiyor.

Resmini Beğendim,Güzel.

lan böyle kalecileri neden almayız:D

aykut kaleci seyret adam açılıyor aykutta tık yok

adnan sezgin yonetici yaparsan sana inamotoyu alır gelir :S

Kimse Rijkaard'a sallamasın sen ne verdin ki adama ne istiyosun.. Ver bi yapamazsa hep beraber sallayalım.. Rijkaard geldiğinde bi devrim olacağına inanmıştım ve bunu yapabilecek ender hocalardan ama malzeme böleyken en iyisi istifa etsin gitsin kurtarsın kendine.. Suçsuz boş yere küfür yemesin.. Evlendi gitsin kafa dinlesin.. Gelsin Tugay başımıza ne de olsa bu sene bişi olmaz bu takımdan..

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | İkinci Yarı

bence bahsedilen galatasarayın borcları yansıtıldıgından daha fazla.daha fazla ki 2012 kriteri dedikleri kriter sadece bizi kapsıyor.futbolcu satıp,kredi çekip,stad gelirlerini o borcları azaltmada kullanmak istiyorlar.bu yonetim inandırıcılıgını kaybetmiştir benim gozumde artık.

cana çıktı ortasha evlere şenlik olmasa bari

neyse baros girdi, hadi bakalım

orta saha lazim bu takima. baros forvet. toplari orta saha forvete goturmesi lazim. ayhan mi yapicak? sarp mi yapicak?

kim ne derse desin, bu kadroyla ilk 5e zor gireriz. diger takimlar bizden daha saglam transferler yaptilar.

3 TRANSFER SART!

bu maçlık diyorum

Dakika 60. Hakan baltadan müthis bir Pas hatasi.. Bom Bos Pozisyon..!

Dakika 65. Ayhandan müthis bir Pas hatasi...Bom bos Pozisyon.

Dakika 66. Mustafa Sarp dan müthis bir Pas hatasi... Bom bos Pozisyon...!!

Ben 25 yasindayim yakinda 26 yasima girecegim.! Ben beni bildim bileli delice Galatasaray Taraftariyim.. Bunca Yil Göz göre göre hemde onca Taraftarin bilerek yapmis gibi bagira cagira ayni seyleri söylemesine ragmen Galatasaray Takiminin Yönetim tarafindan transfer konusunda harcandigini görmedim..!!

oha lan 2.golde aykutun hatası var , 1 goldede vardı.Sen nerdesin ön direğe cıktı gol yedik 2.goldede elinden kacırdı.Onun kadar defans'ta hatalı

servet ,neill hariö

2. golde orta sahada kim kaptırdı hatırlamıyorum topu. orda öyle kaptırırsan gol olur tabi

ben rijkaard olsaydim, bu mactan sonra istifami verirdim

Birşeyler olması için Arda'nın yaptığı ortaya gidip bi de kafa vurması lazım.

Hala körü körüne rijkaard napsın diyenler var asıl ben buna inanamıyorum kardeşim bu takımın elindeki kadroyla total futbol oynamaysın mecbur başka bir sistem ile oynacaksın en azından yeni transferler (yapılcağıda meçhul) gelene kadar ... yoksa çok sürünürüz

bence bahsedilen galatasarayın borcları yansıtıldıgından daha fazla.daha fazla ki 2012 kriteri dedikleri kriter sadece bizi kapsıyor.futbolcu satıp,kredi çekip,stad gelirlerini o borcları azaltmada kullanmak istiyorlar.bu yonetim inandırıcılıgını kaybetmiştir benim gozumde artık.

aynen öyle, 130 milyon dolardan bahsettiler stad geliri olarak

o kadar sponsor, reklam, stad ismi,

hadi onları geçtim futbolcu satışı, gelen yok

Geri
Üst Alt