STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Adnan sezginciler ciksin bakalim ne dicekler bu duruma hayaymda boyle takim gormedim fundemental seyleri bile bilen yok rezalet

Oha.Fener almış Niangı.Helal olsun

keita keita keita keita

geçen sezonun başında da söyledim sezon sonunda da söyledim maçtan öncede söyledim herzaman söyledim bu orta sahayla ne defans yapabilirsin ne de hücum yapabilirsin . barış ayhan sarp 2. lig oyuncuları + bu gidişle hakan balta da aynı yola doğru gidiyor bunu görmek bukadar zormu

Bu seneyi başlamadan bitirdik hedefimiz 2012 :(

rijkaardı ş.ligi için getirdik diyenlere nasıl gülüyim bilmiyorum adamlar kaka ronaldo ibraam messi villalı kadrolarla ve biz onları total futbol ile yenecez çok komik en azından türkiyede rakiplerimize kendimizi yakalatmayalım geçirtmeyelim hayal görmeyelim

en az 3 oyuncu lazım

Suçlu arıyorum...Çkıp biri bu takım benim eserim suclusu benim açıklaması yapsın..

2012 kriterleriymis.

Tüküreyim ben sizin 2012 kriterlerinize.

Dünyada bizden haric bu kriterleri önemseyen takim yok, anasini satayim, sanki "2012 Galatasaray kriterleri"

ttarena, sponsorlar falan gelen parayi cebinize attiniz, simdi bize kriterlerden bahsediyorsunuz.

Al sana 2012 kriterleri: Galatasaray 1-2 sivas

Al sana 2012 kriterleri Belgrad 2-2 Galatasaray

simdi uefadan elenirsek, tam olur.

Adnan Sezgin'e gelsin... Ve istifasi icin kampanya baslatayim dedigimde beni saclamalamakla suclayanlara gelsin. Ha yenildik de boyle diyorsun diyecektiniz ama, yenilecegimiz belliydi be dostum.

Rıdvan'ın ağzına sakız olduk, dalga geçiyor resmen. Allah yardımcımız olsun bu sene

Adnan lar TT arenayıda bi avrupa kulubüne kiralasınlar bare biraz para kazanalım 2012 geliyo malüm...

Tecavüzde bu olsa gerek,yazik hemde cok yazik,bizi bu hallere düsürenler utansin.Bu arada su M.Bakkal Porsukspor un basinda bile bize karsi oynasa,en az beraberligi var.

En kötüler siralamasi:Ali Turan,Cana,E.Colak,Servet,H.Balta......daha dogrusu komple 11 +Rijkaard.

rıjkaard napsın dostum tamam ardayı cıkarması hataydı ama sonucda elde kım varkı oynatacak .yedeklere bakdım bı gol yesek bıttık dedım zaten

Bu sezon en azz 8-9 mağlubiyet almazsak adam değilim.Yenildik diye değil.Sezon bitti biteli yazıyorum.Bazı çıok bilmiş arkadaşlar yadırgıyodu.Alın izleyin takımı.Aslantepeye bu kadroyla çıkarsak Allah çarpar be.

Fenere 2,bjkye 1,tsye 1,bursaya 2,kayseriye 1,antalyaya 1 yenilgi cepte.Varmı artıran

En az bir tane eskişehir'i de ben ekleyeyim,ayrıca antep deplasmanında da yüzde 90 mağlubiyet var

elini şeyini sallayan rahat rahat geldi kalenin önüne... dua edelim 4 5 falan olmadı...

hala aynı adamlar var barışlar ayhanlar msarplar... en can alıcı yerlerde bu adamlar oynuyor... yahu bu adamlar yeni değilki gelişmelerini bekleyelim... aynı adamlar işte ne yapıp yapamayacakları ortada...

hüsran dolu bir yıl geliyor hazırlanın bakalım ne rezillikler görecez...

Skor taraftarıymış,transfer taraftarıymış,bu söylemlere sadece gülüyorum:D Evet yönetime sallıyorum ben skor taraftarıyım var mı ötesi? Adnan Bey umarım çok iyi izlemiştir takımı.

yazıklar olsun diyeceğim tek şey bu.dün bir mesajımda galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır dedim ama böyle ruhsuz böyle vurdumduymaz futbolcular olduktan sonra insanda umut falan kalmıyo.inanın kaybetmelerine laf etmiyorum futbolda elbette kaybetmek de var ancak mücadele etmeden,gayret göstermeden sadece sahaya çıkıp vakit geçiren bazı futbolcuları gördükçe galatasaray forması giymenin ne kadar basitleştiğini görüyorum.hakan balta'ya da tebriklerimi iletiyorum.bu kadar vurdumduymaz olabilir bi insan.yönetime söylenecek laf bile yok.son 2 sezonda futboldaki başarısızlıktan sonra eminim ki diğer seçimde seçilmeyecekler.hala rijkaard ne yapsın diyenler var onlara da gülüyorum.sivas'tan kötü kadrosu var zaten bu takımın sivas'a bile eziliyoruz sahada.disiplin denen birşey olmadığını gördük bu akşam.herkes en ufak bişey de bile kavga çıkarıyo.böyle gitmez.

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | İkinci Yarı

ayhan sahanın en iyisiydi be nere gidiyo siz ağam paşam dediğiniz emreye bakın

Sen benim asla muhatabatim olamazsin ne demek sahanin en iyisiydi yazaklar olsun sizin gibi taraftarlara, adamin yuruyecek hali yok cikip biri fenerli mi ne Ayhani savunuyor, sen hayatindan belli hic orta saha gormemissin, adam da ne fizik kalmis ne savuna bosa kaymaktan baska bi is yaptigi var mi, oyun kuracak bir kapasiteye sahip mi, valla en cok Arda'ya uzuluyorum boyle 'oyuncularla' oynadigi icin

Fenerbahçe çok iyi yapıyor, transferin açıklanma zamanı manidar !

Geri
Üst Alt