STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Polat i ve yonetimi prptesto sart

2012 kriterleriymis.

Tüküreyim ben sizin 2012 kriterlerinize.

Dünyada bizden haric bu kriterleri önemseyen takim yok, anasini satayim, sanki "2012 Galatasaray kriterleri"

ttarena, sponsorlar falan gelen parayi cebinize attiniz, simdi bize kriterlerden bahsediyorsunuz.

Al sana 2012 kriterleri: Galatasaray 1-2 sivas

Al sana 2012 kriterleri Belgrad 2-2 Galatasaray

simdi uefadan elenirsek, tam olur.

artı 1905

Geçen sene sezona nasıl girmiştik bu sene nasıl ? İkiside Rijkaard ın eseri. Nasıl bukadar fark olabılıyor anlamadım. Yalnız Rijkaard ve futbolcular Sivasspor u hazırlık maclarında oynadıgımız takımlarla karıstırdılar heralde. Onlar liglerının 5. ,6 . liglerınde oynıyorlardı.Çok garip ; Galatasaraysın. butun kupalara talipsin hedefın bellı. kaliten bellı ama gel gelelim Sivas da rezalet bır oyun mucadele yok hırs yok oyun yok düzen yok oyuncu yok. Ama tüm kupalara talibiz. Allah sonumuzu hayır etsın. Düzeliriz en kısa sürede umarım.

adnan polatşöyle diyor

Telekomstadından kimseçıkamayacak. çokiyiyoldayız. heyt yavrum.ulan telekom stadında bile bizi paçavraya çevirirler bu kardoyla ama sen ostadı görebilirmisin acaba? Geçen senekitakımkalsaydı keşke :(

Her zamanki gibi bizi delik deşik eden Ceyhun'a tebrikler. Alay edercesine top sürmeleriyle, sahadaki futbolcularımızdan tutunda kulüp başkanımıza kadar herkesin suratına tükürürcesine attığı paslarla ezdi geçti koca Galatasaray'ı. Vallahi helal olsun adama. Ne yapıyor ne ediyor karşımıza çıkınca çatır çatır oynayıp alıyor 3 puanı.

İlk defa bir Galatasaray maçı izlerken sinirden ağladım.Elimi duvara vururken sanırım çatlattım,şu anda acıyor.Kumandayı yere fırlattım 5-6 parçaya ayrıldı.Şu anda ellerim titriyor,kafamın içi sanki kazan gibi.Hiç birşey düşünemiyorum.Sadece bütün Galatasaray camiasına yazıklar olsun diyorum.Sn.Adnan Polat ve saz arkadaşlarının birinden bu hafta içinde,"paniğe gerek yok" , "daha 2 hafta var" , "bütün kupalara talibiz" tarzında bir açıklama gelirse Mecidiyeköy'e kadar koşarım herhalde sinirden.

ulan rıdvan dilmen bile bu oyuncuların galatasaraya yakışmadığını söylüyor bizim yönetim hala görmüyor bu nasıl iş..... yeter görün artık........

Remen vasat anadolu takımı olmuşuz ne galatasarayı sıradan anadolu takımıyız artık

Ben Q7'yi Guti'yi izlemeye gidiyorum.

Koskoca Galatasaray ortasahasında 1 tane Ceyhun Eriş kalitesinde adam yok.Ceyhun diyorum lan Kaka değil!

Bu kadar kotu oynanmaz ki. Zor bir sezon bekliyor bizi

Bu sezon en azz 8-9 mağlubiyet almazsak adam değilim.Yenildik diye değil.Sezon bitti biteli yazıyorum.Bazı çıok bilmiş arkadaşlar yadırgıyodu.Alın izleyin takımı.Aslantepeye bu kadroyla çıkarsak Allah çarpar be.

Fenere 2,bjkye 1,tsye 1,bursaya 2,kayseriye 1,antalyaya 1 yenilgi cepte.Varmı artıran

es 1 antep 1

adnan polatşöyle diyor

Telekomstadından kimseçıkamayacak. çokiyiyoldayız. heyt yavrum.ulan telekom stadında bile bizi paçavraya çevirirler bu kardoyla ama sen ostadı görebilirmisin acaba? Geçen senekitakımkalsaydı keşke :(

Adnan Sezgin'e laf ettigim icin MYC almistim. Satmisim Adnan Sezgin'i. Satmisim Galatasaray'imi bu hale getirenlere. Umrumda degil lan. Bana ne Adnan Sezginden, Adnan Polattan. Bana ne, boyle takim cikaran yonetimden. Bana ne lan. Galatasaray benim kalbimde. Adnan Sezgin, Adnan Polat degil. Benim kalbimi kiran, bende onu kirarim! Adam gibi yonetin su takimi, ya da bavulunuzu alin gidin. Yetti artik. Keita satiliyor, 8m euroya, 3 milyon euroluk pino yu aliyoruz. 5 milyona m. topal satiliyor, 4.5 milyona canayi aliyoruz. yanlarinada bonus olarak bedava serdar ozkan.

Birdaha soyluyorum: ister ceza verin, umrumda degil. SATMISIM ADNAN SEZGINI ADNAN POLATI

Sayın Adnan Polat iyi düşün taşın.

Yemin ediyorum bütün dünya gidip para saciyor, Man City 100 Milyonluk transfer yapiyor, herkes pahali adam aliyor ve biz hala 2012 dyioruz süper :)

adnan polaat ıstıfaa ! dıyen arkadaslar vardı bazı arkadaslarda yawasss dıyodu . sımdıde hala aynı gorusdelermı merak edıyorum mac farkdan dondu farkdan rezıllık pacamızdan akıyor

Yazık oldu umutlu değildim zatende bu kadar da kötü olmasını beklemiyordum.

ulan yenilirsinde bu kadar ezik futbolla yenilmemelisin ya sen Galatasaray'sın... hala bunun farkında olmayanlar mı var acaba...

fener niang ı almış... valla helal olsun öle yada böle gerekli yerlere transferler yaptı adamlar sonuç ne olur başarı olur olmaz onu zaman gösterecek ama sonuca gidiiyo adamlar bir şekilde...

grella mı polak mı... mauhauhauhauha bütümn yaz bu geyikle geçti yazıklar olsun yönetemeyen yönetim...

Geri
Üst Alt