STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Ha, Rijkaard'in nasil cildirdigini gordunuz mu? Eminim adam ne hakeme, ne de rakip takimin elemanlarina kizmisti. Adamin sadece icinde biriken kizginligi disariya vurmak icin firsat buldu. Yahu, bu adami getiriyorsunuz da eline niye dogru duzgun adam vermiyorsunuz? Bence adam boyle giderse istifa eder. Ben olsaydim bu macin ardindan istifa ederdim. Yazdigim yazidan da kizgim oldugum anlasilabilir ama aslinda cok sakinim, cunki, boyle bir seyi bekliyordum, sadece umudum sans eseri maci kazanmamizaydi o da olmadi.

Adnan Polat: "Türk Telekom Arena'da kimse çıkamayacak." :asd: Hey allahım ya sinirden gülüyorum.

Bu takımın bu hale gelicegini görmek icin müneccin seyi yemeye gerek yokki Bu takım senin eserin Adnan polat ve saz arkadası Adnan sezgin Takımında en iyi oyuncun M.sarp ile servetse otur agla

sivasspor bile pas yaperken oley oley çektiya bize duy Adnan Polat duy .

umarım tüm faturayı rijkaarda kesmezler.herkes şapkasını önüne koyup düşünür bu gece.yarından itibarenden de doğruları gerekirse zararı cebinden ödeyerek yapmak zorundadır bu yönetim...

Fenerbahçe taraftarından nefret ederdim koca yaşlarında aptal birer çocuk oldukları için. Meğer bizde de varmış öyle gerzekler. Yönetime, Rijkaard'a ve oyunculara 1 maç yüzünden direkt küfür etmek ne kadar olgunca değil mi? Umut vermiyormuş... Işık göremiyormuş... Peh peh. Efendiye bakın hele. 1 maçta kaderini çizdi takımın. Peki bu aralar 1-2 beklediğimize değecek transfer açıklansa, bu takım şampiyon olsa ne diyeceksiniz? O zaman sevinin de ben sizleri göreyim. İnsan dönek olmamalı. Hiç yakıştıramadım.

Takım gerçekten hiç hazır değil ve bu kadroda olmaması gereken çok oyuncu var.Aldığı paranın hakkını verecek adam gibi top oynayacak isimler lazım transferde zaten geç kaldık ligin ilk 5 haftası oldukça zor maçlarımız varken görünen o ki aynı at yarışlarında olduğu gibi yarışa startta 8-10 boy kalarak başlayacağız

ohh iyi oldu şimdi yönetim şimdi patlatır artık transferler yenilgiden sonra.doğru düzgün top oynamadık yazık bize bu sne işimiz cok zor arkadasın dediği gibi busene 8-9maglubiyet alırız böyle giderse

Adnan Polat sezon sonu hikaye anlatmaya devam eder.Her sene 5 kupa diye başlayıp 0 ile kapıyoruz.

rıjkaard napsın dostum tamam ardayı cıkarması hataydı ama sonucda elde kım varkı oynatacak .yedeklere bakdım bı gol yesek bıttık dedım zaten

Hocam Nasil Napsin Ya?

Körmü Bu Herif Emre Colak Sapir Sapir Dökülüyor? Al Oyuna GERCEK bi (M.Batdal) Forvet, Koy Saga Sola Ardayla Kewell´i Oynasin, Ha Gene Yenil Ama Ezilme!!!

arkadaşlar bu sezonumuzu yediler.

dahan önce yönetim alehinde konuştuğumuzda bize çıkışanlar (onları anlıyorum, sahip çıkmaya çalışıyorlardı) artık hak vermeye başlamıştır heralde.

artık tepkimizi bi şekilde ortaya koymalıyız.

ilk adım olarak da "adnan polat istifa"

Emre Çolak'ı sağ açık oynatarak hem çocuğu hem takımı bitiren hocaya sevgiler.

Beyler aramızda tartışmaya gerek yok.Bu takımdan ne köy olur ne kasaba!!!Bu sene bizden başka her takım şampiyon olabilir.Son 2 yılda futbola olan şevkim bitti!!!Ne yönetim ne teknik kadro kimseye güvenim yok!!!

Maç hakkında tek birşey diyecem.2-1 ken inşallah 2-2 olur değil inşallah 3-1 olmaz dedirttiler ya.Neyse...

Fenere yenildiğimiz gün demiştik bunları ama birileriçıkıpyok şu yok yok iyioynadıkdedi kio feneriYboys perişan etmişti. Yazık valla çok üzülüyorumama acaba SEZGİn ve POLAT bizim kadar üzülüyormu.

Rezalet tam anlamiyla rezalet... Ortasaha yol gecen hani gibi, topu alan ortasahayi geciyor arkadas. Atak yaparken ortasahasiz oynuyoruz resmen ama sorun yok transfer icin daha zaman var!

Macin en kötüsü Ali Turan ve Hakan Baltaydi tartismasiz.

Macin en iyisi de hani o tartisilan, küfür edilen adam Mustafa Sarp'ti benim icin. Gol atmasa bile cabasi, cift tarafli oynamaya calismasi, kapasitesinin sinirlarini zorlamasiyla macin en iyisiydi.

Bir diger konu da Aykut! Yahu tamam adami elestiriyoruz, iyi kaleci degil ama eger Aykut bomba gibi bir kaleci olsaydi bu macta verilen pozisyonlarin hepsinde basarili olsaydi ve maci 1-0 kazansaydik icimiz rahat edecekmiydi? Böyle futbol oynuyorsak yenilme taraftariyim, bu futbolla kazansaydik ne ise yarayacakti sanki...

adnan polat kıy paraya

Geri
Üst Alt