STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Adnan Polat artık 2012 kriterleri hikayesi anlatmasın.Nereye gitti o loca paraları.Yıllardır özlemini çektiğimiz yeni stada böyle mi geçeceğiz?

hakan balta allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın

Merhabalar, bu ilk mesajım olacak. Genelde forumlarla pek alakam yoktur. Ancak bu sefer takımın durumunu hiç iyi görmediğimden dolayı içimi dökmenin vakti geldi diye düşünüyorum.

Öncelikle kimse Rijkaard'a suçlu damgası vurmasın. Tek suçlu kesinlikle yönetimdir. Transferleri kampa yetiştiremeyen, saçma sapan pazarlıklar yüzünden 2-3 futbolcu alamayan, sadece bir teknik direktörün herşeyi değiştirebileceğini düşünen, malzemenin önemli olabileceğini düşünemeyen, Haldun Üstünel gibi bir adamı camiaya küstüren yönetime çok iyi bir ders olmuştur bu. Ha öyle yıldız futbolcu sempatizanı bir insan da değilimdir, tam tersi futbolun bir takım oyunu olduğu, ancak takım olarak bir yerlere gelinebileceğini savunan biriyimdir. Ancak bu yönetim anlayışıyla kesinlikle bu gerçekleşmeyecektir. Üzülerek söylüyorum, pek umutlu değilim bu sezondan, Rijkaard'a rağmen.

Kimse bana çıkıp şimdi Mustafa sarp, Ayhan hikayeleri anlatmasın.Maçın yine en iyisi Mustafa sarp idi.O kadar Cana dedik oda onlara uydu.Demek ki hata başka yerlerde aranmalı artık.Yönetim bir kere %100 suçlu.Ancak 2 senedir hala şu takıma 2 pas yapmayı öğretemeyen Rijkaarda da suç var.Kimse körü körüne Rijkaardı savunmasın.Oyuncular iyi hazırlanamamışlar o da ortada.Tamam Rijkaard iyi niyetli ama bize uygun değil malesef.Hayallerini gerçekleştirebileceği başka bir takıma gitsin.Bu saaten sonra ben hatayı oyuncularda değil Yönetim ve Teknik kadroda ararım...

Ne alaka kardes kadro sivas için gayet uygundu kanatta emre çolağın ne işi var ? Koy kewell'ı sağa ileriyede M.Batdalı koy illaki arda weya kewell orta açar mehmete attırırdı emre aldığı bütün topları ezdi sağda, emrede suç yok ama emreyi oraya koyanda kabahat kaç kere orda oynamış emre bu zamana kadar ?

Bu kadroda ne yaparsan yap Sivas düzeyinde bir takımı rahat yenebileceğimize inanmıyorum açıkçası, %60 ihtimal yeneriz deyebiliriz en fazla ki büyük takım için çok düşük bir yüzdedir bu bence

Şöyle uzaktan bir baktım da yine pireyi deve yaptık. Geçen sene ilk maçı iyi oynayarak kazandık,6 hafta kazandıkta ne oldu ? Ben de maçta demediğim lafı bırakmadım ama önünüze gelene hakaret ediyorsunuz. Aslında kimseye haksızsın diyemem bu konuda üzülmekte kızmakta haklıyız ama biraz daha sakin olalım. Sivas karşısında aciz duruma düşmemiz beni yıktı şaka maka.

geçen seneki kadro galatasaray tarihindeki en kaliteli kadroydu belkide ve sonuç rezillik

Ya saçmasapan konuşmayın arkadaş.En kaliteli ofansif kadro olabilir ama en kaliteli kadro filan değildi.Bugün izlediğiniz takım geçen seneki takımın Keita'sız halidir.

Yönetimin ve Rijkaard'ın eseridir bu arkadaş başka kime sallayacak taraftar?

Yönetime salla.Rijkaard'ın ne suçu günahı var?Adamı deli ediyorsunuz ya.Arda'yı aldığı için mi suçlu adam?Bizim orta sahanın Sivas ortasahasından kötü olduğunu görmüyorsanız yazık size.

Dostum nasıl bir kadro verecektik ki eline burası SPORTOTO 1. LİGİ ekonomisi belli f5 o kadar olanakları varda ne verebiliyor biraz gerçekçi olun lütfen Barcadan hoca getirdik diye eleine barca ya yakın bir kadromu vermeliyiz.

renkdas yapdığımız 'transferler' goz doldurdu dıyorum baska bısey demıyorum:(

zBK981284QR792_250.jpg

everything is something happened:)

ulen ne 2012 imiş bi biz etkileniyoruz heralde sivas bile ne kadar transfer yapmış bjk kıydı paraya aldı oyuncuları bi bizmi düşünüyoruz bu 2012 yi? bana sadece bahane gibi geliyor..

ya ortasahaya adam gibi ladesma gibi bi adam alınır bide 10 numara yaratıcı içeriye pas atacak adam alınır.Yada bu takım geçen seneden beter durumda olur...

Bugün gördük ki sıradan bir takımız, kadromuz vasat. Takım bas bas bağırıyor transfer gerek diye. İnşallah yönetim katından da görünüyordur bu durum !

Arkadaşlar q7 ve gutili bjknin inanın bizden farkı yok.Boşuna para verip izlemeyin :D

Riijkard ' da yönetim kadar hatalıdır. Hiçkimsenin kollanacak hali yok bu saatten sonra.

Arda---Kewell---Çolak ile risk alarak başlayıp mağlup duruma geçtikten sonra ; Arda-Cana'yı çıkarıp Baroş ve Batdal'ı oyuna alıp saçma sapan bir oyun anlayışına dönmek neyin nesidir ne hakka hizmettir bu taraftarı bu hareketler bezdirir.

Koskoca Galatasaray'ı emanet ettiğimiz kişiler de ortada onlara sözüm hiç yok zaten. Ben Ramazan boyunca Galatasaray maçları izlemeyeceğim en azından tuttuğum oruçları heba etmek istemiyorum. Sizi de Beşiktaş maçları izlemeye davet ediyorum. En azından Guti'yi, Quaresma'yı görürüm.

Durun beyler. Daha Eylüle kadar zamanimiz var transfer icin. Ednan beyler her seyin iyisini bilir. 1 milyona iki tane süper oyuncu alirlar. ama bu yarin da olabilir, 10 yil sonra da olmayabilir.

Rijkaard'a böyle kadro verdiler Rijkaard'ın ne suçu var deniyor.Peki eğer kadro kötüyse Rijkaard niye buna isyan etmiyor?Niye demiyor bana şu şu şu adamlar lazım niye almadınız?At yönetime suçu gitsin demekte yanlış.

Geri
Üst Alt