STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

ve son...

tek2qa8.jpg

biri şunu durdursun yoksa ceza alıcam.ama çok pis kayarım öncesinde...

yeter ulan yeter.

açın quti ile q7 izleyin sarp barış izlemektense

Yahu git izle kardeşim. Bu nedir ya? Bu mudur abi Galatasaraylılık, Beşiktaş iki adam aldı diye çok mu büyük takım oldu.

Şöyle uzaktan bir baktım da yine pireyi deve yaptık. Geçen sene ilk maçı iyi oynayarak kazandık,6 hafta kazandıkta ne oldu ? Ben de maçta demediğim lafı bırakmadım ama önünüze gelene hakaret ediyorsunuz. Aslında kimseye haksızsın diyemem bu konuda üzülmekte kızmakta haklıyız ama biraz daha sakin olalım. Sivas karşısında aciz duruma düşmemiz beni yıktı şaka maka.

namık rijkarda üzülüyorum gitsin kurtarsın kendini

4-3-3 sistemini en önemli bölgesi ortasahadır barış, ayhan , mustafa sarp bu takımda ortsaha oynadığı sürece takımın başında mourinho olsa forvette messi olsa bile bu takımdan hiç bir halt olmaz.

Mecbur muyuz 4-4-3 oynamaya eldeki malzemeye uygun oynayalım.Sadece 1 türlü yemek yapan adama ben ahçı diyemem kusura bakmayın.

Bugün kimse çıkıp Cana'ya sallamasın.İkinci resmi maçı.Öyle bilgsayar oyunu gibi zank diye hazır olmuyor.Zaten beni üzen de o.Xavi gelse bu dakikadan sonra hazır olması 10 maçı bulur.Çok geç kaldık transferde.

Tesekkurler Adnan Polat hepsi senin eserin

Adnan Polat - Adnan Sezgin gitsin, Franz Beckenbauer - Uli Hoeness gelsin. En büyük transfer

saka maka ben bu klubu daha iyi yonetirim

biraz sakala ihtiyacim var o kadar:)

orta saha kotu degildi bence bugun

her zaman soyledigim gibi bu takimin sorunu iki bek:)

ama dedigim gibi once sakal sonra laf:)

Yapılan transferlerle bu işin olmayacağı aşikar.Adamakıllı transfler şart.Ama bu Adnan Sezginle olmaz.Yine de ilk maçtan bütün sezonu karartmamak lazım.Önümüzdeki maçlara bakıcaz.

korkma fenerin farkı yok bizden

Sorun fener değilki.Sen arkadaşı yanlış anlamışsın.Galatasaray çok güçlü olduğunda zaten Kadıköyde 3-1 falan yeniliyor.Ama şimdiki gibi rezil kadrolar kurduğunda kadıköyde 4-6 tarifesi oluyor, onu demek istemiş.

Elinde Sarp, Barış, Ayhan gibi oyuncular varken Rijkaard ne yapsın Allah aşkına? En iyi hocayı getirsen de bu orta sahadan bir cacık olmaz. Burda suçlu tek bir taraf vardır, o da yönetimdir.

Bak provoke ediyorlar F.t. resmi koyup.Keşke bu gençler F.t'nin ikinci dönemi de forumlarda takılsalardı.

Ne var dı kardeş 2 dönemınde ?

Gecen seneden bır farkı yoktu hala olımpıyat stadlarında eziyet bu muhtesem kadrodan daha muhteşemı veeeeeeeeeee

Rağmetlı Özhan başkan vardı..

Aslında Bu seneden bır farkı yoktu kardeş...

Aynı zihniyette bır yonetim vardı. Herhalde adnan başkan bu şekilde seçilebildi tekrar...

Saygılar.

hakikaten fatih terim gelmeli şaka maka barışla ayhanı rijkardın eline verirsen bu futbolu izlersin

Lütfen ikili tartışmalara girmeyelim.Lütfen seviyeli tartışalım.

Geçen sezonun son iki maçını 2-1 kaybeden Galatasaray, 2010-11 sezonuna da aynı şekilde başladı. Sivasspor'a konuk olan sarı kırmızılılar, öne geçtiği maçı 2-1 kaybederek 11 yıl sonra açılış maçını kaybetti.

Riijkard ile bes yillik imzalayalim diyenler hemen nasilda kivirdilar imparatormus allah akil fikir versin size

Geri
Üst Alt