STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Çooooook özledim....

Sizler şaka mısınız? 2. döneminde takımı malamat etti bıraktı! ilk dönemi bilmem ne diyorsunuz ama bir laf var geçmişe mazi derler. Adam artist kadroyu kıyma yapar gelir ilk işi olarak, sonra ne kadar abuk transfer varsa yaptırır, Al Pacino'culuk oynar sonra. Geçenlerde İstanbul'da bir düğünde görüldü kameralara bakarken kamera araken, poz atarken ayapı bir takıldı takla atıyordu ne sevindim karizması darmadağın oldu. Yeter artık adam bırak poz atmayı! Taktik bilmez kaos futbolu oynatır kalsın bir Tafo, bir Popescu, bir Hagi, bir Hakan daha bulamaz işte bu yüzden başarılı olamaz!

şu aykut ali turan ayhan akman hakan balta şu herifler topçuysa ben en adi.

Daha fazla zaman kaybetmeden İmparator gelmeli :)

eserinizle gurur duyun :'(

B_a871ae71514bbcf7aca79b625f36cd09.jpg

Rijkaard en basitinden giovani dos santos'un alınmasını istemişti. gio şuan ingiltere de. yerine büyük umutlarla transfer edilen juan pablo pino sakat.

ve 14 ağustos 2010 sivasspor galatasaray maçını 2-1 kaybediyoruz. taraftarları neredeyse istifa etmesi gerektiğini söylüyor.

futbol enteresan gerçekten...

F.TERİM i niye T.D olarak düşünüyorsunuz komple lav et futbol şubesini getir futbolun başına yanına T.KERİMOĞLUnu ver hem scout sisteminin hemde transferin başına getir.T.D olarakta örneğin A.AVCI ya alsın birde öyle deneyelim dahamı kötü olur sizce.

katiliyorum.. sanki sivasin kadrosu cok iyi hersene takiliyoruz.. gecen seneden ders alinmamis..

Böyle bir bakış açısı olamaz. Sivas ile Galatasaray'ı karşılaştırıyorsun. Şu anki kadro kesinlikle Sivas'ın dişine göre bir kadroydu zaten. Ne farkımız vardı acaba? Ayhan yerine Ceyhun olsaydı bizde, forvette Mehmet Yıldız olsaydı, Kewell solda, Arda sağda olsaydı nolurdu bir düşün lütfen.

Mourinho gibi aksinin aksisi,hep bildiğinin dikine giden adam bile ne kadar esneklik yapıyor kadro kurulumuna,sistem değişikliğine gelince. Tek suçlu yönetim değil kesinlikle, Rijkaard'ın istediği sistem Türkiye'de oynanamaz, o sistem Türkiye kalitesi üstünde oyuncularla oynanabilir. Ve o kadar riskli bir sistem ki zaten görüyoruz, sistemde başarısız olursan cart diye beklerin ve ortasahan düşüyor.

Bana en cok koyan Polatin sIkca ortaya cikip su 2012 olayi bahane etmesi.

Yahu bu 2012 kriterlere uyan 5-6 takim olmayacak 2012 yilinda, simdi büyük takimlara, avrupada uefada yada cl de oynama yasagi mi gelecek?

Böyle sacma birsey var mi? Böyle birseyin mümkünati yok yahu. Buna kimsenin gücü yetmez, ne UEFA nin nede baska birseyin. UEFA ligi yada CLigi dünyanin önde gelen liglerden büyük takimlar olmadan düsünülmez, yani kimse cikip Galatasaraya, Fenere, Manuya, Barcaya, Madride cikip "sen 2012 kriterlere uymadin, sen avrupada oynayamazsin" DIYEMEZZZZ!!!

Zaten bu 2012 olayi bizden baska abartan yok. Adnan Polat bunu bahane olarak kullaniyor iste.

Burdaki herkese soruyorum bunu?

Serda özkan bu takımın oyuncusumu ? Ali Turan , Musa Çağıran ? Barış Özbek ? Gökhan zan ? Bu oyuncularla şampiyon olabilirmiyiz sizce? Ben şahsen rakiplerin kadrosuna bakınca utanıyorum k*çı kırık bjk bile bu sene ne kadar transfer yaptı okadar maddi durumu kötü dediğimiz halde hakkaten yazıklar olsun diyorum.. Güçleniceğimize habire zayıflıyoruz..

yarına 3 transfer acıklama ıhtımallerı yok hatta 1 tane bıle acıklayamazlar .zaten anlasma asamasına gelmıs olsalar mutlaka bı sekılde medyaya yansırdı. acayıp derece de ağırdan alıyorlar . yeetteer adnan polat yeeeteer adnan sezgın ulAn

malamat ettiğimiz mustafa sarpa helal olsun be.

Daum gelsin o resimdeki suratsiz gelecegine

Behcet sen nasıl suratsız dersın sevmez etmezsın anlıyorum ama Fatıh terıme hakeret ettırmem cocuklugumun teknıkdrektoru kımsenın hayalını yapamadıgı kupaları getıren suan 1 tane sampıyonlugu susamısken 4 sampıyonluk yasatan Galatasarayın efsane bır ısmıne hakeret ettırmem sayın modlar gorev basına

o da olur,rıjkaard dan daha çok iş yapacağı kesin en azından kötü sivasa madara olmayız,ama biz galatasaray ruhuna yakışır adamlar istiyoruz.

madara filan olmadik bu kadroyla anca bukadar uefa macinda belliydi

Cumhur Yılmaztürk oynasın artık Ayhan ve Sarp'ı izlemekten bıktım.

Geri
Üst Alt